User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: Özgecan aslan katili öldürüldü

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 tırnağını da kerpetenle çekip sonra tuz dolu kaplara bandırılmalıydı. Ardından çükünü uhu ile yapıştırıp sidik torbası patlayıp zehirlenmeli ve can çekişirken linç edilmeliydi. Bence kolay ölmüş.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlara bakıyorum da öldüren adam delikanlıymış, kahramanmış! gibi yapılan yorumlar var. Bir kendinize gelin ya o da itin teki benim gözümde, ne farkı var ki diğerlerinden?

Diğer konuya gelirsek hiç umurumda değil ister çürüsün ister yaksınlar cesedini zerre acıma yok içimde.
    Diğer öldüren adamın neden cezaevinde olduğunu biliyor musun da itin teki olduğunu düşünüyorsun ? Ceza evine düşenlerin hepsi tecavüzcü, vatan haini, uyuşturucu kaçakçısı vs olmuyor. Yorumunuz talihsiz olmuş.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer öldüren adamın neden cezaevinde olduğunu biliyor musun da itin teki olduğunu düşünüyorsun ? Ceza evine düşenlerin hepsi tecavüzcü, vatan haini, uyuşturucu kaçakçısı vs olmuyor. Yorumunuz talihsiz olmuş.
    Evet başkan haklısın kırmızı ışıkta 70 yaşındaki nineyi karşıdan karşıya geçirdiği için cezaevine düşenleri unutmamak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iftiraya ugrayanlar ve nefsi mudafa disinda hapiste yatanlatin hepsi aynidir, bazi arkadaslar abilerini korumaya calisiyor ama mafyacilik oynayanlayin hepsi ayni halt..

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih bir üst mesajda neden düştüğünü yazmıştım ben... Bir oku istersen... Bende bu olay olunca ölenle değil, umrumda değildi çünkü ölen, öldürenle ilgilendim...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

kusay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üst üste talihsiz yorumlar... Kime ne adamın ne için ceza evinde olduğundan, devletin sağlayamadığı, mutlak üstünlüğü tartışma konusu bile yapılamayan adalet timsali hukuk sistemimizin yapamadığını yapmış. O adam ömür boyu ceza evinde yatsa idi kimin içi rahat edecekti, vicdan azabı çekmeden kaçınız adalet yerini buldu diyecekti.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim takıldığım birkaç nokta var soruların cevaplarını kimse veremez ama ben yine de soracağım.

@Semavi'nin paylaştığı (ismini bilmiyorum k.bakma) haber alıntısında anne ve babası nasıl oluyor da bu kadar rahat davranabiliyorlar ?

Sonra cezaevinde bir mahkum nasıl ateşli bir silaha ulaşabiliyor. Bu gün diğer mahkumu vuran, gardiyanı vurur isyan çıkarır vs vs.

O cezaevi müdürü ve belli ki satılık gardiyan hk işlem yapıldı mı ?

Vuran elemanın savunulacak birşeyi yok, mantık olarak bir insanın diğerinden bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum ama ölen kişi için erken öldüğü için üzülüyorum. Çünkü ettiğinden fazlasını görmesini isterdim.

Komplo teorisi de gelmiyor değil aklıma adıı geçen cezaevinde belki buna etek giydirdip birisinin karısı yaptılar, dışardan acısız ölsün diye diğer mahkumu ayarladılar.

Ya da merhum Özgecan'ın ailesi bir şekilde böyle bir işe kalkıştı. Anlaşılan diğer adam bir daha güneşi zaten görmeyecekti, bunu da vurur kahraman olurum dedi.

Sonuç olarak vuranın da vurulanın da tutar yanı yok. Olayın tek mağduru ölen zavallı ve ailesi. Ve bu pisliği yapar o.ç'nun anası.

Hiçbir anne evladı kötü olsun istemez. O yüzden o kadına da yazık.

Diğer taraftan cani biri olmasam da ölenin bu kadar basit bir şekilde gitmesinden hoşlanmadım. Umarım içerde ölmeden önce gerekli kocalığı yapmışlardır.

@Ertekin'in yazdıklarına katılıyorum. Neden bu kadar kindar yazıyorum çünkü benimde bir kızım var, evladı olan bilir. Saçına zeval gelse dünyayı yakarsın.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ejder kapanı diye film vardı. Keşke öyle şeyler olsa. Yorum yapılacak başka bir yanı yok konunun.

kusay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim takıldığım birkaç nokta var soruların cevaplarını kimse veremez ama ben yine de soracağım.

@Semavi'nin paylaştığı (ismini bilmiyorum k.bakma) haber alıntısında anne ve babası nasıl oluyor da bu kadar rahat davranabiliyorlar ?
    Rahatlıktan çok teslimiyet söz konusu, Allah'ın adaleti er yada geç tecelli ediyor. Anne ve babasının bu açıklamaları insanı daha da çok üzüyor, çünkü bırakın bu toprakları bu dünyayı böyle anne ve babaların evlatları daha iyi bir yer haline getirebilir.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kusay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rahatlıktan çok teslimiyet söz konusu, Allah'ın adaleti er yada geç tecelli ediyor. Anne ve babasının bu açıklamaları insanı daha da çok üzüyor, çünkü bırakın bu toprakları bu dünyayı böyle anne ve babaların evlatları daha iyi bir yer haline getirebilir.
    Açıkçası ben ailesi kadar halisane bakamıyorum olaya, merhume'nin hiçbirşeyi değil iken.

Ben de adaletin bir gün tecelli edeceğine, hesap günü gelince herkesin önüne ettikleri düşecek elbet ama bu dünya da da birşeyler yaşamalı bunu yapan.

Yaşamalı ki yarın bir gün senin benim çocuğuma tevessül etmeye cesaret edemesinler.

Ama adalet sistemi bizdeki gibi çarpık bir hal alıp, caydırıcılığı düşer insanlar da körü körüne teslim olursa o zaman böyleleri cirit atar, at oynatır.

Allahın adaleti tamdır ama hukuk ta olmasa o zaman güçlü güçsüzü ezer. Yine de Allah cümlemizi ve evlatlarımızı korusun böyle mahluklardan.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biliyoruz.. biraz araştırsak görüyoruz.. Adam suç makinesi ve mafya tetikçisi psikopat bir adam.. Kaç cinayeti var allahbilir kaç ana babayı yaktı... Tetikçilik , cinayet suç örgütü kurma sahte para basma vs vs daha 50 yılı olan bir adam... Kendisi gibi babasıda lokantasına gelen bir müşteriyi silahla öldürdüğü için hapiste oda.Ailecek psikopatlar ... Ve bu tarz psikopat insanların birbirinden farkı yoktur.Kendisi Suphi Altındöken'i cezasını bulsun diye değil nam salmak adına vurmuştur.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar reis trollemeye çalışıyor da benim demek istediğim bu öldüren ile ilgili değil. Genel olarak bütün mahkumların itin teki olmadığını söyledim.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar reis trollemeye çalışıyor da benim demek istediğim bu öldüren ile ilgili değil. Genel olarak bütün mahkumların itin teki olmadığını söyledim.
    eh heralde yani onunda öyle demek istediğini sanmıyorum.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası ben ailesi kadar halisane bakamıyorum olaya, merhume'nin hiçbirşeyi değil iken.

Ben de adaletin bir gün tecelli edeceğine, hesap günü gelince herkesin önüne ettikleri düşecek elbet ama bu dünya da da birşeyler yaşamalı bunu yapan.

Yaşamalı ki yarın bir gün senin benim çocuğuma tevessül etmeye cesaret edemesinler.

Ama adalet sistemi bizdeki gibi çarpık bir hal alıp, caydırıcılığı düşer insanlar da körü körüne teslim olursa o zaman böyleleri cirit atar, at oynatır.

Allahın adaleti tamdır ama hukuk ta olmasa o zaman güçlü güçsüzü ezer. Yine de Allah cümlemizi ve evlatlarımızı korusun böyle mahluklardan.

Allah o acıyı yaşatmasın ki, o durumda nasıl yapacağımız ile ilgili bir şey üzerinden konuşmayalım inşallah... Kız çocuğum yok, 2 oğlum var... Söylediklerinde çok haklı olduğun yerler var...

Ama bu travmayı yaşamış insanları o travmanın T'sini yaşamamış kişiler olarak tam tahlil edemeyebiliyoruz...

Belki benim başıma gelse içime kapanır ağlardım, kendimi yerdim...
    Belki benim başıma gelse, gider onunu ailesinden "eş değer" bir iki cenaze çıkartırdım...
    Belki sadece adalete güvenirdim....
    Belki sadece Allah'a havale ederdim...

Bu belkilerden hangisini yapardım bilemiyorum...

Aptalca bakıyor olabilirim ama katile tebrikler yağınca aklıma şu geldi sadece...

50 yıl hapis cezası almış o suç makinasının canını aldığı bir babanın oğlu olduğum, yada dolandırıp belkide dağıttığı bir ailenin çocuğu olduğum...

Bu ülkede Sedat Peker iş adamı ilan edildi...

Daha da konuşmam!
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)