Trameri neden oylamaya açtınız o zaman?Niye ankete dahil olduk?
Printable View
Trameri neden oylamaya açtınız o zaman?Niye ankete dahil olduk?
Al satçılara fırsat doğru adam ilana araç 5-6 ay veya 2-3 yıldır bende yazıyo onu geçtim tüm yağ su triger bakımı yeni yapılmıştır vs sayıyo sonra bi bakıyosun arabayı almış 2 gün sonra ilana koymuş suyuna bile baktığını sanmam
Tescil tarihi ve haciz durumunu görmekte parayla olur araba alana kadar araba parası kadarda 5664 vs ayırmak gerek artık
kişisel bilgi güvenliği için sorgulama için gereken veriyi artırabilirlerdi. Örneğin; ruhsat belge no sorabilir plaka ile beraber
sorgulamakapatıldıkötüoldu
durmak yok ... :D
Bu haberi düşündüm yorumlayamadım mahlum partiye oy veren biri yorumlar kesin dedim gösterdim saçma salak iş yapıyolar böyle işmi olur dedi ahuhahahshsha
Tramer ücretsiz olur diye beklerken araç sorgulamayı bile kaldrdılar. Sağında solunda adam olsa bile tescil tarihini model yılını sigortacıya her seferinde sorgulatamassın adam işim var der bakmaz bile. Araç sorgulama serbestken bile en basitinden 2004 model aracı 2006 diye itelemeye çalışanlar vardı artık dolandırıcılığın önünü hiç alamazlar . Noterde satış görmeden kimseye para verilmez artık
Bence halk biraz isyan ettikten sonra paralı bir şekilde tekrardan gelir, ***** partinin halkı soyma taktiklerinin yeni bir yöntemi diye düşünüyorum :D
Bunun altından illaki bişey çıkar, boş değildir bu.
Yeri geliyor zar zor para çıkışıyor araba alıyoruz benzin olmuş dünya para trafik sigortası kol gibi kasko sormuyoruz bile sağolsun trafik sigortamız var yanına yanaşamıyoruz sayesinde bide haciz sorgula para ver kaza sorgula para ver detay sorgula para ver kimse kusura bakmasın kimsenin şahsınada söylemiyorum ama bunlara isyan etmemek imkansız anca bu hükümetten nemalanan yolunu bulan birisi bu duruma itiraz etmez
ben hep 5TL lik alıyorum
Arkadaş bi ülkede yapılan değişikliklerin hiçbirimi vatandaş lehine olmaz?
Edit:pardon duble yolları unuttum
aracı alırken araç sahibinden istemek lazım çıktısını kapora vermeden önce
Sorgulamada arkadaşlar zaten araç renk model marka ve renk bilgisi alınıyordu.
Benmi yanlış hatırlıyorum yoksa.
Kaza geçmişi falanmı çıkıyordu ?
Günün komik haberi.
Günaydın canım ülkem.
Gib.gov.tr ye giriş için mi yaptılar acaba
Tc kimlik çalınan bilgilerden
Tescil vs de e devletten alınıp aracın tüm bilgilerine ulaşılabilirdi. İkiz plaka felan durumları yani.
Ama tabi ki çözüm değil. Yine mağdur halk
araç sorgulama kısmen kaldırıldı. Adıma Tescilli Araç Sorgulama butonu geldi maalesef
http://i.hizliresim.com/z51DGY.jpg
Adına tescilli araç sorgulama hiç bir işe yaramaz. Bu hiç iyi olmadı...
Bimer'e bu konu hakkında toplu bir dilekce yazsak. Araç sorgulama kaldırılınca doğacak sıkıntıları (dolandırıcılık vs gibi) belki yeni bir düzenleme getirilip , tekrar hayata geçirirler.. UMARIM !!!!
biri beni aydınlatırsa çok sevinirim çünkü e-devlet şifrem yok nasıl işliyor işleyiş bilmiyorum..
şimdi eskiden burdan plaka verdinizmi aracın bütün tramer kaza kayıtları ve tüve giriş tarihleri şase nosu falan çıkıyormuydu..
Yada ne çıkıyordu çok merak ettim..