Hangi işletim sistemi istediğiniz belirler bunu. İos en stabil ve sağlam sistemdir, android ise daha çok kişiselleştirilebilir. Değer kaybı azlığı, stabilliği yüzünden şahsen Apple tercih ederdim fakat illa android olacaksa kesinlikle HTC
Printable View
Hangi işletim sistemi istediğiniz belirler bunu. İos en stabil ve sağlam sistemdir, android ise daha çok kişiselleştirilebilir. Değer kaybı azlığı, stabilliği yüzünden şahsen Apple tercih ederdim fakat illa android olacaksa kesinlikle HTC
telefonla yapilabilecek herseyi yapiyorum(banka,sosyal medya, oyun, cok yogun mail, ofis uygulamalari,google drive vs vs.)
2 senedir lg g3 kullaniyorum, yavaslama-takilma-bozulma-donma yasamadim hic.
2 sene once aldigimda nasil hizdaysa ayni hizda.
Ben tasarimina asik olup almistim, kalitesine de asik oldum ama.
Bu telefon artik kullanilamamaya baslayinca yine lg alirim.
S,S2,S3,S4 Note2,Note4,G3 kullanıp geçen hafta 6S plus'a geçmiş biri olarak Android pişmanlıktır diyorum.Yalnız şunu da belirtmek istiyorum iPhone almayı düşünen birisinin halihazırda elinin altında bir bilgisayar olmalı.Android kasıyordu çok şarj yiyordu lakin bilgisayarda yapabildiğiniz hemen hemen her şeyi yapabiliyordu.
Batarya hakkında fikir edinmeniz için ;
http://i68.tinypic.com/353895w.jpg
nalet olsun ki 1 aydır samsung'a tamah etmekteyim mecburiyetten, bi daha elimi dahi sürmem, insana kafayı yedirtiyo android, en basitinden aramalar kolay yapılmıyor, kamera dersen berbat, hem kalite yok hem çabuk açılmıyor, ben tüm uygulamaları kapattığım halde bazen bildirimlerde gözüken uygulama oluyor, ona tek tek girip zorla kapat demeniz gerekiyor, hem ekranda uygulamalar var hem de uygulama klasorlerinde ayrı ayrı ikonlar var, sürekli onları düzenlemeniz silmeniz vs gerekiyor.
Tr'de ne yazıkki iphone fiyatları pahalı,ben amerikadan yeni aldırttım iphone 6s plus 64 gb 2615 TL'ye geldi. Bütçeniz dahilinde iphone 5s ve sonrasını tavsiye edebilirim, apple'da karar kılarsanız ve şarj sorunu yaşıyorsanız kesinlikle plus almalısınız.
Ben yurtdışı aldım 6s 16gb 1880 tl ye geldi bana, pasaport kaydıyla 2000e gelmiş olacak o bile bana koydu, sanırım 3.100 tl versem 3 gün uyuyamazdım =)
Benim de tercihim iphone dan yana. Ama iphone alınacaksa 64GB alınmalı ben hata yaptım 16GB aldım pişmanım :)
Aypon tek geçerim havası parasından büyük :)
Ben kesinlikle ve kesinlikle SONY diyorum abi, teknik özellik olarak Sony Xperia Z5 Premium"un yanına yaklaşamaz diğeri.
Sony Xperia Z5 Premium"un 4K özelliğinide var.
Sony"nin arayüzü hiç kasmıyor birde snapdragonun son sürümü var işlemcide.
Batarya konusunda herkesin söylediği bir deyiş vardır. "Sony batarya işini yazılımla hallediyor" diye ki zaten öyle :)
Su geçirmiyor üstelik daha ne olsun :)
Bence Sony Xperia Z5 Premium"la diğerini karşılaştırmak bile hatadır. :)
Androidde uygulama sıkıntısı kesinlikle çekmezsiniz, ama iosta biraz zengin olmanız lazım istediğiniz uygulamayı kullanmanız için.
Siz dünyanın parasını verirsiniz iphona ama en ufak uygulamaya para ister, hemde telefona bişeyler yüklemek için kırk takla atarsınız.
en en en basiti.müzik indirmek için.1 adet yutup linki (: ,1 adet yutup to mp3 gugıl araması.kopyala yapıştır . 5 sn de cepte.oh mis.
LG G5 paran yetmezse G4
diğer kalanların hepsi benim gözümde ÇÖP arz ederim :D