User Tag List

Sayfa 13/31 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
589 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah tüm bunlara sebep olanların belasını versin. Güzelim ülkenin ağzına sıçtılar. Dün haberi ilk duyduğumda o kadar dua ettim ki ölü olmasın diye ama bir öncekinden daha kötüymüş durum. Söylenecek çok şey var ama herşeyin anlamını yitirdiği yerdeyiz.

Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin, yaralılara acil şifa versin Allah' ım. Başımız sağ olsun.

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekonomi saadeti için son seçimde akpye oy verenlerin bu patlamalarda vebali yokmu sorarım sizlere....
    sen var diyorsan kesin vardır. neden açıklma yapmadın seçimden önce şu x kişiye verin ülkede bomba patlamayacak. hiç şehit vermeyeceğiz diye. kesin verirdim emin ol.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen var diyorsan kesin vardır. neden açıklma yapmadın seçimden önce şu x kişiye verin ülkede bomba patlamayacak. hiç şehit vermeyeceğiz diye. kesin verirdim emin ol.
    Ülkeyi bitirdiniz hâlâ mi savunuyorsunuz ?
    Yeter lan hâlâ aynı zihniyetteki adamlar var mı böyle muhabbet .
    " Başka partiye versek bomba patlamaya cak miydi ? "
    Hepsi bunun zihniyetinde sen niyé yoktun o durakta ? Sana niye denk gelmedi ya da ailenden birilerine ? O zaman mı sesini çıkaracaktın yeter diye .

Yıllar geçti hâlâ kötünün iyisi parti konumunda muhabbetler .
    imzasız..

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkenin amina koydunuz lan hâlâ mi savunuyorsunuz ?
    Yeter lan hâlâ aynı zihniyetteki adamlar var mı böyle muhabbet .
    " Başka partiye versek bomba patlamaya cak miydi ? "
    Hepsi bunun zihniyetinde sen niyé yoktun o durakta ? Sana niye denk gelmedi ya da ailenden birilerine ? O zaman mı sesini çıkaracaktın yeter diye .

Yıllar geçti hâlâ kötünün iyisi parti konumunda muhabbetler .

nerenle okuyosun nerenle ne anladın
    ???
    kim ister terör olayı olsun, neyin peşindesin ?

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ???
    Kim ister sorusuna cevap
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/con...miz-yukseliyor
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkenin Mutlu, Huzurlu olduğu zaman dilimi her ay en fazla 2 saat...
    Yeteri kadar nedenin varsa herşeyi yapabilirsin...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ofiste bir arkadaşımın dayısı vefat etmiş dünkü saldırıda. Başka bir arkadaşımın kız arkadaşı Numune hastanesinde yoğun bakımda. Çevremde kime sorsam bi yakını ölmüş, nasıl 30 ölü var diyebiliyorlar anlamıyorum.
    3-5 sayfa önce Bülent abi'nin yazdığı gibi bir koca meydan herçeşit taşıtın duraklarının oldugu zamanında kırmızı ısıkta karsıdan karsıya gecmek icin bile enaz 20 30 kisinin beklediği yer için 30 40 bana acaip iyimser geliyor.
    1881 - 193

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baskentin gobeginde bomba patliyor onlarca kisi hayatini kaybediyor . Ulkenin cumhurbaskani dunurune gecmis olsuna gidiyor , anamuhalefet partisinin genel baskan yardimcisi Teror orgutunun kanalina cikiyor teror propagandasi yapiyor , MİLLİYETCİ hareket partisinden ses seda yok , ilk kinayanda terorun meclis temsilcisi Hdp. Bu isin a partisi b partisi var mi ? Butun partiler ayni ***. Dun terorle kolkola olan simdi milliyetci , dun milliyetci olan simdi taziyeci.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ???
    Ben muhalif partilerin fanatikligini yapan biri değilim . Şu an ikisi de devleti yönetecek kapasiteye sahip değiller . Senin yazdığın çok açık ortada dalga geçer gibi " Seçimden önce x partisine oy verince terör olmayacani bilsem verirdim ." Bu ne alaka . Senin gibi düşünmeden düşünen o kadar insan var ki . Konu başka bir parti ya da liderlik değil .
    Ülkede ki huzurun h harfi kalmadı . Ülkenin başkentinde 6 ay da 3.patlama oluyor . Kimse istifa etmiyor kimse kendini sorgulamiyor . Önceki yorumlara göz gezdirirsen yandaş gazetelerin bile ana sayfasını oluşturmuyor bu patlama . Daha ne olabilir ?

Devletin televizyon kanalında hâlâ saçma bir Program , diğer kanallarda medcezir kördüğüm vs.. Ardanin mutfağı ,Mürsel abla yine bir eve yemek programına gitmiş aksam ödül oyunu var zaten survivor da .
    Bu kadar mı değersiz bu ülkenin insanı ? Beğenmediginiz fransa da terör olayı olunca adamlar yas ilan etti bir bütün oldular çünkü adamlar halkına değer veriyor .
    Allaha emanet yaşanılan bir ülkede bugün onlar gitti yarın sen ya da ben . Belki ailemizden birileri ..
    Susup sadece terörü lanetlemekle olacak bir is değil .
    imzasız..

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha ne olcak yine gidecekler köpek gibi oy verecekler.
    Mesele bu işte abi.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haberler çıkmaya başlamış bile Kandil dağı bombalandı diye.Başkentin göbeğinde bomba patlamasını beklemişler.Ben bunu anlamıyorum.Ankara Üniversitesi Cebeci kampusünde adamlar pkk lehinde slogan atıyorlar.İlle İçeri tıkmak için birilerinin canınımı yakmaları gerekiyor.Ne kadar fos bi millet olduk.
    Cebeci kampüsüne girip a b slogan atam kim olursa vurup öldürecen. Gerek yok konuşturmaya. DTCF de okudum bende. Adamlar alelade o paçavrayı ortaya asıp halay çekerken rektörde özgür düşünce diyerek onlara çanak tuttu. Arkada ülkücü gençler bunu yediremedi saldırdılar. Olan o vatanseverlere oldu.Kandilde silahlı eğitim verip ..çocuğu yetiştirmek kendi gayeleri, Cebeci hukuk fakültesinde ise bu tiplerin kitap okuyup saldıranları var. Güzel ülkem Asın şu kansız şerefsiz insanları.
    Coğrafya kaderdir

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah bin bir belasını versin bunların. Utanmadan çıkıp birde açıklama yapıyolar . Sadece şeref li insanlar istifa edermiş doğru.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza, akrabalarımıza, komşularımıza allah'tan rahmet diliyorum. yaralı insanlarımıza da acil şifalar diliyorum. bu saldırıyı düzenleyen, planlayan, katkı veren kim varsa allah belasını versin de tez zamanda kahrolsunlar diyorum.

ben doğma büyüme ankaralıyım. 37 yıllık hayatımda ilk defa acaba ecelimizle ölebilecek miyiz, çocuklarım da benim gibi başlarına bir şey gelmeden büyüyüp, evlenip çoluğa çocuğa karışabilecek mi diye endişe etmeye başladım. artık her akşam "bugün de ölmeden eve geldik" diye şükretmeye başlayacağız. 90 larda terör zirve yapmıştı ama böyle bir ortam olmamıştı benim hatırladığım. nasıl bu hale geldik? türkiye cumhuriyetinin başkentinde her ay mutat bomba patlatılıyor. vatan toprağı dediğimiz yerlerde aylarca sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor, bildiğin bir savaş yürütülüyor, onlarca güvenlik gücümüz şehit düşüyor. nereye varacak bütün bunlar bilemiyorum. hani ilçeler teröristten temizleniyor desem adamların kaçmadığının, bi yerde saklanmadığının, bi daha terör faaliyet olmayacağının garantisi yok. onu da geçtim kaç tane terör örgütü ile karşı karşıyayız, kimler terörist, nerde ne eylem yapıyorlar, şehirlerde hangi yapılar var, dağda kimler var belli değil. allah sonumuzu hayır etsin diyeceğim onu dahi diyemiyorum, zira işin sonunda hiç hayır göremiyorum. işin sonu gelecek mi onu bile bilemiyorum. allah'ım sen yardım et.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumhurbaşkanı"mı her ne mikimse doğudan oy alayım diye terörist ****** çocuklarına yüz veriyor.
    Bugün üniversitelerde piçler çıkıp açık açık terör propagandası yapıyor, ak partili rektörler düşünce özgürlüğü diyor.
    Mikeyim düşünce özgürlüğünüzü, ÜLKÜCÜLER ortaya çıkıncada Polis tutukluyor Vatanseverleri.
    barışınızıda kardeşliğinizide mikeyim, kim ne derse desin doğudaki insanların %60-%70"i terörist ****** çocuğu.
    Yani en azından benim gördüğüm öyle, üniversitelerde doğulu olupta doğulu olup ****** çocuğu terörist olmayanlar çok az.
    Bakın 1 yılı aşkındır fransada yaşıyorum burada henüz doğulu olup terörist olmayan bikaç kişi gördüm, gerisi full terörist.
    Şimdi gelip bana yok genelleme yapma vb şeyler söyleyenler olacaktır, bırakın bu iyi niyeti.
    Hepsini gördük ülkecek, yüz vermeye gelmiyor bunlara. Acımayacaksın bunlara, devlette terör propagandası yapanın kafasını uçuracak bu kadar basit.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runaway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin haberi var bi tek istihbarat teşkilatınınhaberi yokm istikrar çok güzel sen de gelsene!

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-5 sayfa önce Bülent abi'nin yazdığı gibi bir koca meydan herçeşit taşıtın duraklarının oldugu zamanında kırmızı ısıkta karsıdan karsıya gecmek icin bile enaz 20 30 kisinin beklediği yer için 30 40 bana acaip iyimser geliyor.
    Benim işe otobüsle geldiğim zaman eve gitmek için otobüs beklediğim durak orası. Eğer patlama hafta içi olsaydı ben de orada olacaktım muhtemelen ve tahminim en az 200 kişi hayatını kaybederdi. Hafta sonu için de 30-40 cidden çok iyimser rakam. Bilmeyenler için söyleyeyim patlamanın olduğu yer hem metro çıkışına çok yakın hem de toplamda 20-30 farklı güzergah otobüsünün (halk otobüsü ve belediye otobüsleri) yolcu almak için bekledikleri yer. Üstelik çoğunlukla taksilerin de bekleme yaptıkları yer. Üstelik çevik kuvvet toplanma yerinin de dibi.

Diyecek söz yok gerçekten. Hayatımız çok ucuz. Otobüs beklerken, otobüsle seyahat ederken, birisiyle buluşmayı beklerken, sevdiğine çiçek alırken ölebileceğin bir ülke olduk maalesef. Buna sebep olanlar ölmesinler, ölmekten beter olsunlar, diri diri yansınlar, mezarları olmasın inşallah.

İş yerim Kızılay'da, sabah işe giderken özellikle dikkat ettim; herkesin suratı asık, herkesin gözünde korku var artık belli. Herkesin canı sıkkın. Sanmıyorum ama inşallah bu son olur...

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ankaralıyım bide ben suçluyum dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce belgesi veya bu açıklamanın ispatı var mı diye sorayım.

Sonrada konu ile ilgili Cumhuriyet Gazetesi'nin açıklaması :Bizim ne Güneydoğu’da ne herhangi başka bir yerde ve herhangi bir zamanda bahsedilen isimde bir muhabirimiz olmadı.

Dahası bırakın bombalısını, benzinli araç konulacak bir otoparkımız da yok.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t..._aciklama.html

Alıntı Runaway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)