donanımhaber de mobilya fırsatlarında yazan bir mobilyacı var. linkini atayım bir okuyun inceleyin. koltuk takımları marka olanlara göre daha uyguna geliyor.
NOT: şahısla hiçbir bağlantım yok bu yollardan yıllar önce geçtik ne olduğunu bildiğim için yardımcı olmak istedim sadece.
Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması >> Sayfa 189 - 189
yazmayı unutmuşum ankara sitelerde adamlar şehir dışına da nakliye var
bende 1,2 ay içerisinde alacağım. kargılı engince vivense bellona bal home gezdim. en uygunu engince ve vivense oldu. Vivensenin kalitesi nasıl onda gidip geliyorum.
Bide Beyler televizyon alacak olan var mı ? kampanya filan takip eden varsa paylaşsın![]()
Evlendim ama şuan kiradayım eşya masrafımda haliyle olmadı, mevcut oturuma yeten eşyamız var. Ama rakamları duydukça kendi evime geçmekten korkuyorum. 40 50 nasıl rakamlar. Paranın kıymeti kalmamış
Vivense'ye geçen hafta gidip baktık beğendik. Sonra internette bir araştıralım dedik demez olaydık;
- Hasarlı gelen ürünler,
- Yanlış gelen ürünler ve bu durumda değişim-düzeltme anlamında yardımcı olmayan bir firma.
Biraz araştırın vivense'yi ne demek istediğim anlaşılır, dikkatli olmakta fayda var.
-Fırat
Ağustos'ta ben de evleniyorum ufaktan araştırmaya başladım televizyon kaç inç düşünüyorsunuz? Forumlardan araştırdığım kadarıyla şuan aklıma yatan model Samsung 49nu7100 bunu almayı düşünüyorum. Ama Awox diye bir marka var fiyat performans ürünü sanırım. Ev büyük olsaydı bu modeli almayı düşünürdüm. Awox U5600STR
Eylül'de de benim düğünüm var. Bende Samsung 49nu7100 aldım kendi evim için.
Şuan bu televizyonun 55" olanını kullanıyoruz. Gayet güzel tatmin edici.
LG mi Samsung mu çok git gel oldu. LG fiyatları bir tık daha yukardaydı. Tercihimi Samsung'dan kullandım bende. İleriki zamanlarda soundbar'da düşünüyorum yanına. Bakalım![]()
'13 1.5 TDCI Ford Fiesta Titanium
Awox hakkında pek bilgi yok ama internette sadece sarı tonları biraz hardal rengine yakın olduğu söyleniyor, onun dışında memnuniyetsizlik yok gibi. Tutacağım ev geniş olsaydı Awox'u alırdım şuan. 2499 - 100 lira chip puan lira 2399 liraya geliyor, güzel bir fiyat sunduğu özelliklere göre.
Grup kurarsanız mesaj atın dahil olayım ben deneyi kaça alıyoruz öğrenmiş fikir alışverişi yapmış oluruz
![]()
bende yakın zamanda evlenenlerdenim tvyi telaşede aceleye getirmedim şuan smart özelliği gerçekten iyi bi televizyon uçuk fiyatlarda giriş seviyesi smart ürünlerse arayüzü yavaşve tatmin etmiyor paneli büyük bir televizyon alıp yanınada xiaomi mi box s modelini alıp youtube netflixi ordan kullanırım düşüncesindeydim alma noktasına kadar geldim fakat mi box s de netflix ara ara çok kısa donmalar yaşayanlar varmış firmanın güncelleme çıkarmasını bekliyolar ben takıntılı birisiyimdir bu tip şeylerde sinir bozucu bi noktaya gelebiliyor bi süre sonra bakalm eğerki güncelleme yada yeni bi model gelirse şu a101 e gelen telvizyonlardan birine tv box kutusuyla smart tv yapma planındayım çok daha ekonomik bi hal alabiliyor çünkü zaten dandik diyebileceğimiz bir çok marka dahi LG nin panellerini kullanıyor bu yüzden televizyona çok paralar dökmeden bu işi halletmek lazım
Yaklaşık 11 ay kadar oluyor. Hasarlı gelen ürünüm olmadı, 4-5 parça aldım ayrı ayrı zamanlarda. Sadece bir ürünümü yetiştiremediler, onun yerine 200TL'lik alt limitsiz kupon tanımladılar. Onunla da başka ürün satın aldım, o da sorunsuz geldi.
3'lü, 2'li ve tekli set,
TV Ünitesi,
Ayakkabılık,
Baza ve başlık seti satın aldım bu arada.
Bir de ben fiyatlarına göre değerlendirdim. Aldığım ürünler piyasadaki neredeyse en uygun fiyatlı ürünlerdi bir çok yerden araştırıp aldım çünkü. Baza + başlık setine spotçular bile 1000+ çekerken ben 500 TL gibi bir fiyata almıştım. Ufak tefek bir şey varsa da göz ardı edebilecek konumdaydı o yüzden.
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
İnternette olumsuz yorumlar kol geziyor. O şekilde bakınca hiçbir mobilyacıdan mobilya alınmaz.
Yazanların çoğunda (Google yorumcuları) 1 veya 2 yorum var. Yani kasıtlı karalama olabilir diye düşünüyorum.
Ayrıca malesef paranın değeri kalmadı. Geçen bi araştırma denk gelmişti eski 100 TL nin(yıl aklımda kalmadı) Günümüzde 500 TL ye denk geldiğine dair.
3000 Tl ye koltuk takımı var ancak kimse evine almak istemez (İmkanı olmayanlara diyecek lafımız yok tabi)
Eli yüzü düzgün koltuklar 6 000
Yatak odalası takımı 8 000
Yemek masaları 5 000-10 000
Tv üniteleri 2000-5000
Yani 4 parça ana mobilya 20 ila 35 000 arasına çıkıyor.
Beyaz Esya
Buzdolabı 500 Lt (3500 -10 000
Çamaşır Makinası 2000-7000
Bulaşık makınası 2000-7000
Ankastre set bakmadım
Beyaz esya da 8 000 civarından başlıyor.
Perde mutfak gereçleri halı ıvır zıvır derken, beğenilebilir ,orta kalite ve üzeri ürünlerle 50 000 TL gözden çıkartın.
Mutfak gereçleri saçma paralar tutuyor
Yemek takımına 3500 TL verdik. Sonra hatun bunu kullandırmam bide günlük takım alacağız dedi800 lirada ona verdik. Yanı sadece tabak catal kasık 4200-5000 tutuyor
![]()
Birde su takımı diye saçma birşey var. zar zor 700 liraya bulduk. Almayalım dedim ikna edemedimOrtalama 1500 lira fiyat çekiyorlar.
Asgari ücretle çalışıp evlenecek varsa tekrar düşünsün.
İşte öyle böyle derken; balayı,düğün,eşya,ıvır zıvır 100 000 TL ye çıkıyor.
Minimum tutulmaya çalışılırsa sanırım 50 000 e inilebilir. Üst limit zaten yok.
Televizyon olarak ben LG yada Philips bakayım diyorum. (Bildiğimden değil. kaliteli diye kalmış aklımda)
Smart tv evdeki Philips tv de vasat. (bende becerememiş olabilirim.) Film dizi için pc bağlarım, düz bir tv alayım diyorum.
Gelişmeler böyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)