Merhaba Techturkey ailesi.
Bir resmi kuruma iş başvurusunda bulundum, pazar gün Beşiktaş'ta sınavım var, eğer sınavda ve mülakatta başarılı olursam, eğitim göreceğim, ve bu eğitim sonucu işe başlayacağım, fakat işe kabul edilirsem Ankara'dan İstanbula taşınma konusunda endişelerim var. Alacağım maaş başlangıç olarak 1800 TL, mesailer ile 2300 2400 lirayı bulacak, 20 yaşımdayım bu paralara İstanbul'da tek başıma yaşamam mümkün mü? İşimi garantiler isem, 2-3 sene sonra ilk fırsatta geri Ankara'ya dönmeyi düşünüyorum, iş benim için çok önemli bir iş, mecburen gitmeliyim. Eğitim süresi 3 ay, bu süre boyunca uygun fiyatlara nerde kalabilirim, işi garantilemeden, eve çıkmak istemiyorum, iş oluncada evi Kurtköy, Pendik civarı tutmayı düşünüyorum, siz olsanız hayatınızı kurtaracak bir iş için, ailenizi ve sevdiklerinizi geri bırakıp, belli bir süre şehir değiştirirmisiniz?
Sigara kullanmıyorum, aktif bir alkol bağımlılığım yok, pavyon, bar vs tarzı alışkanlıklarım yok, bu süreçte birde para biriktirip bir araba almak istiyorum. Biliyorum bu konu üzerine çok konu açıldı ama, yinede özel bir konu açıp sormak istedim.