Koray Pehlivanoğlu @korayphlvglu şimdi38 saniye önce
Başbakan Davutoğlu: 'Ankara'daki saldırının YPG ile irtibatı ortaya konmuştur'
Eylem PKK eylemi... T
Printable View
Koray Pehlivanoğlu @korayphlvglu şimdi38 saniye önce
Başbakan Davutoğlu: 'Ankara'daki saldırının YPG ile irtibatı ortaya konmuştur'
Eylem PKK eylemi... T
Fırat Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Bayık, “Saldırıyı kim yaptı bilmiyoruz Ama Kürdistan’daki katliamlara bir misilleme eylemi olabilir” dedi.
s.n. isimli o.ç. suriyeden mülteciler ile içeri girmiş ank o kapıyı açanların
diyarbakırda askeri araca mayınlı saldırı oldu yarım saat önce.
çok sayıda şehit ve yaralımız var deniyor.
Terörü sen kınarsın ben kınarım.
Yürüyüş düzenleyip kınarım tepki koyarım, facebookta orda burda yazı yazarım içimi döker terörü lanetlerim.
Ama.... "DEVLET" terörü kınamamalı sabrımızı sınamasınlar dememeli! Daha önce aynı şehirde bomba patlamadı mı bu ülkede? Önlem al,doğunda asker teyakkuz halinde mi? Batısında güneyinde kuzeyinde kırmızı alarma geç. İstihbaratın çalışsın,kolluk kuvvetlerin eli tetikte olsun, tükürdüğünü yala daha önce terörle savaşıp içeri attığın komutanlardan paşalardan ders al,muhtarlarla konuşma onlarla görüş.
Terörü ben kınarım bırak, Vatan sağ olsunda..Vatan-daşta sağ dursun.
okudukça yazmaya calıstıkca içimdeki kin,nefret,öfke artıyor
Ne oldu bizim ülkemize,ne hale geldik,neler görüp neler yaşıyoruz..Koltuk sevdası,oy derdi,başkanlık idelojisi ne hallere soktu bizi...biz böyle değildir böyle olmamalıydık..Yazık güünahh.Ülkede ne huzur kaldı ne refahlık ne de güven..
Oy düşüncesi,başkanlık sistemi bizi nerelere götürüyor..Allah bunlara sebep olanların,fırsat verenlerin belasını versin..ne acıdır ki daha da kötüye gidiyoruz...
Az önce patlama anını gösteren video izledim, araç net beyaz scirocco.
David çıkmış faili bulduk diyor iş yapmış gibi. Bu nasıl bir genişliktir arkadaş biz nasıl bir ülke olduk.
C.B. "sabrımızı zorluyorlar" demiş. Daha kaç can gitmeli ? 3 saatte şam'a girip cum'a kılıyordun, ülkeni kan götürüyor haberin yok.
David Kiziroğlu "Asla geri adım atmayacağız" demiş. Hangi ileri adımı attın ? Ülkeyi adım adım bataklığa sokuyorsunuz haberiniz yok.
Stratejik derinliğiniz sayesinde 7 düvel ile düşman olduk. Hırsız araplara incirliği açar olduk.
Efkan da çıkmış "olayı kınıyorum, ülkemize yapılmış bir saldırıdır" demiş. Biz papua yeni gine de oldu sanıyorduk olayı sağ olsun aydınlattı bizi.
Forum olarak istifamızı veririz artık, o koltukta oturmamamız lazım, efkan dursun rahatsız olmasın.
Bakıyorum olay yerinin etrafını çarşafla sarmışlar. Hangi çağda yaşıyorsun arkadaş sen ya sosyal medya /iletişim araçları bu kadar gelişmişken neyi örtüyorsun.
Şahsi görüşüm bu ülkede her yer her nokta hedeftir artık. Uzun zamandır kalabalık ortamlara girmiyordum bu satten sonra ...ler gitmem hiçbir yere.
El birliği ile ülkenin anasını bellediler, emeği geçenlere açılım da açılım diyerep sokak sokak dolaşanlara buradan selam olsun.
http://d.sokakmedyasi.com/gallery/853_19.jpg
sanarsın 10 yasında cocuk,ülkeyi yöneten kafaya bak amk,tasolarını çalmışlar sanki
Yapılan yanlışı kabul etmek erdemli insanladan,
İstifa etmek ONURLU/ŞEREFLİ insanlardan beklenen bir davranıştır..
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...5b&oe=57239FA0
bu araçtan herkes sağ çıkmış öylemi ? 7 şehit şu an.
benim silah arkadasimdan sadece yüzü kaldi geriye...
sabir yaziyorlar hala sabriniza sokayim sizin.
fotograf +18. bu tur oalylar uzakta olunca kimse etkilenmiyor maaelesef. ölumun derin soguklugu yakinlarimizdayken hissettiriyor kendini sadece.
IMG 20160217 WA0039 - hızlı resim yükle resim upload yükle çoklu resim yükleme sitesi
Bu fotoğrafın altında eziliriz abi
Millet olarak hepimizin başı saolsun fakat nereye kadar bu temenniler? 162 deki fotoğraf başınızı ağrıtmasın?.Lütfen yanlış anlamayın sadece zarar görmenizi istemediğimden uyarmak istedim.
Başın sağolsun başımız sağolsun abi,
Eray Yümsel abimiz de hükümeti suçlamayın isimli bir yazı yazdı facebook da . At gözlüklerini çıkarın diyor çıkaralım valla böyle göremiyoruz .
O resimi gördüm görmez olaydım insan düşündükçe çıldırıyor artık politasında ekonomisinde vs hiç bişeyinde değilim şu milletin başına dağı taşı gezmiş osman paşa gibi biri gelsin şu iti köpeği temizlesin başka bişey istemiyorum yazıktır günahtır ayıbı örterek bu işler son bulmayacak yayın yasağı herşeye yayın yasağı akşam yetenek sizsiniz sabah evlendirme millette çıkıp demiyor ki bunlar bizden ne saklıyor tv kanallarını geziyorum olay sanki uganda sınırları içerisinde geçmiş bi eğlence programları bi boynuzlamalı diziler yazık be abi bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile nereye kadar bilmiyorum.... Eskiden ailece 97 98 de sofraya otururduk annem babam kardeşim atalarım tv da yaşlı kadına araba çarptı yaşlı kadının evi soyuldu dolandırıldı ervinde ölü olarak bulundu dediler mi bizimkiler kaşığı elinden bırakır pür dikkat izlerdi yemeğe küselerdi üzülürdü hepsi şimdi haberler 30 sn kim ölürse ölsün 30 sn kafanı kaldırdığın anda haber bitiyor ne olduğunu anlamıyorsun bile gözlerimizi başka şeylere odaklamamızı istiyorlar neymiş efendim bu seneki survivor listesi belli olmuş yok işte o dizide o onun oğlu öbürünün kızı çıkmış kızını gibmiş falan filan bir kanalda çıkıp kan uykusu belgeselini göstermez çünkü reyting almaz... Müslüman 3 kuruş fazla veriyor diye evini hristiyana devlet 5 kuruş fazla verdi diye ihaleyi israile rusyaya (çoğu devlet kurumu artık t.c ait değil) versin haberlerde sirkteki maymun şehit haberinden uzun olsun sonra bu memleket nasıl düzelecek diye kahve köşelerinde sohbet döner millet vatan millet kurtarır....
Vatan millet oy attığın partiyi değil ülkeni korumaya çalıştığın zaman kurtarılır... Yazık günah ki patlama sonrası ankara radyo kanallarını gezdim bilgi alırım diye gerzek bi dj sulu sulu şaka yapıp yok bu şarkı kime gelsin yok anketimiz var en son ne zaman seviştiniz diye konuşuyordu hadi o gerzek yapıyorda arayıp katılanlar hiç bişey olmamış gibi takılanlar herşeyi görmezden gelip eğlenenler akşam dizilerini izleyenler haberleri moralim bozulur diyerek izlemeyip milliyetçi takılanlar var bende onları görmezden gelmek istiyorum ama gelemiyorum....