Hanima vurup kacmis bir karaktersiz, plaka elimde mevcut. Bu sahsin ismini telini bulabilecek bi arkimiz varmi ?
Hanima vurup kacmis bir karaktersiz, plaka elimde mevcut. Bu sahsin ismini telini bulabilecek bi arkimiz varmi ?
sanırım sigortacınız tanıdıksa bulur büyük ihtimal. bu arada ayrıca polisede ihbar etmeniz gerekli sanırım. vur kaç durumu anlatılmıştı forumda ama unuttum.
geçmiş olsun. forumda da sigorta pahalı diye yaptırmam kaçarım diyenlerden bi karakterli arkadaşa denk gelmişsiniz büyük ihtimal
Şikayetçi olun ve sigortacınıza sordurun bulursunuz. Sigorta bu derece pahalı olduğundan artık bu vakalar dahada artar.
Geçmiş olsun, eşinizin durumu iyidir inşallah.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Sigortacılar bulamaz.
Tramerde sadece acente bilgisi gözüküyor. Şase-TC numaralı kapalıdır.
Markası neyse o markasının tanıdık bi servisi daha yardımcı olabilir. Örn. eşya taşıycaz arabayı kapıya park etmiş telini verirseniz arayıp aracının çekmesini rica edelim![]()
Yapan acentenin telefon numarasına ulaşıp cep numarası alınabilir
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Geçmiş olsun Selçuk abi.
Tanıdık bir sigortacıdan yardım alabilirsiniz.Size aracın hangi şirketten sigortalı olduğunu ve şahsın isminin baş harfleri bilgisini verebilir.Daha sonra karşı şirketi arayıp aracı sigortalayan personeli isteyin.Müşterinize ulaşın,böyle bir durum oldu dersiniz,şikayetçi olacağınızı söylersiniz.Eğer panik olup kaçtıysa belki orta yol bulunur.Onun dışında,şikayetten takipsizlik kararı çıkıyor.Geçmiş olsun.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
plaka nedir?
Abi özelden yazdım bulabildiğim bilgileri
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Geçmiş olsun STP, hanımlar olunca konu sindiremiyoruz bazı hareketleri ama bu şahsi bir mesele değil bence!
Dostum bırak şahısların peşine düşmeyi gözünü sevim, plakadan şikayetini yap hasarını karşıla gitsin!
Toplumun geldiği nokta belli, kimin ne derece delikanlı olduğu tipinden anlaşılmaz hale geldi artık, başını belaya sokma!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bu olaylar da pek ilgili değiller.
Bizzat bizim kamyona vurdu başka bir kamyon ön camda kamera var kayıt falan
savcılığa yönlendirdiler eve kağıt geldi kovuşturma mı neyse ona yeterli kanıt delil bulunamamış.
Adama ulasip telimi verdiler adam aramiyor benisaka gibi
arasin kusura bakma desin hic bisi demiycem
ben bulmiyim yeterki...
Vurduktan sonra adam kaçtı, sizin hanım da olay yerini terk ettiyse geçmiş olsun. Yasal yönden hiç bir şey yapamazsınız.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)