1.2TSI yerinden edecek yeni bir motor geldi.
1.2TSI 8V 105HP 175NM TORK 4 Silindir 0-100 9,7 SN
1.0TSI 12V 110HP 200NM TORK 3 Silindir 0-100 9,3 SN
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
http://www.seat.com.tr/modeller/yeni.../motorlar.aspx
Yeni seat ibiza FR
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Alınır ben performansını çok begendim 1,2 tsi dsg poloya bindim beğendim 1,4 tsi fr manuel var bende zorlamadım ama aratmadı 1,4 tsi yı
vw elindeki güzellikleri mıncırmaya bayılıyor ıslaktan kuruya geçiş 1.2 den 1.0 a geçiş gibi. neyi vardı güzelim motorun sahsen istediği kadar verimli yada güclü olsada ben ve benim gibi cogu insanın yanına yanasacagını düşünmüyorum 0.9 renault - 0.9 fiat - 1.0 fordlar vs. tutulmadı bu minik yaratıklar![]()
1881 - 193∞
Birgün ışıklarda 118i'li bir abiye denk geldik ışıklardan kalktık diğer ışıklara yanıma geldi kaç motor bu dedi 1.2 dedim inanmadı![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Geçen sene aralık ayında aldım, extra olarak led paket ve 17 jant var aracımda. Genel olarak oldukça memnunum, motor şanzıman uyumu gayet iyi.. Performans ve yakıt tüketimi istanbul gibi bi yerde bile tatmin ediyor. Dsg konusunda yazılan çizilen çok şey var, bende alırken tereddütte kalmıştım. Ama bazı şeylere dikkat ederek ömrünü uzatmak mümkün.. Hassas davranmak gerekiyor. Hali hazırda yakıt tüketimim 7 litre, araya kaçmalarda ve sollamalarda beni hiç tedirgin etmedi.
Araba donanım açısından çok tatminkar, fiyat fayda endeksi bana göre çok yüksek. O fiyat bandında en mantıklı seçenek.. Eleştirecegim noktalarda var elbette.. Alt takım sesli çalışıyor ve araba yol tutuş açısından üst düzey bir performans sergilemiyor..Kafadan kayma egilimi var, Standart lastikleri çok kötü, degiştirip iyi marka almak lazım. Trim sesleri konusunda çok eleştiri var ama arabamda böyle bir sorunla karşılaşmadım. İlerleyen kilometrelerde ne olur bilemem.
Tango-1 never dies.
2011 ve 2012 yil dsg araclarda kavrama sorunu var garantiden degistirebilenler degistirdi degistiremeyenler hala kullananlar vardir o yillardan bi arac aliyosa iz mutlaka kavramanin degistiginden emin olun
1.2 tsi sasirticak derecede iyi gidiyor , ibizanin hafif olmasida cabasi
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Şahsen 2.el bir dsg ye güvenemem doğal olarak almam
skoda rapid 1.2 tsi dsg ve jetta 1.2 tsi dsg kullandım ikiside keyif verdi hızlanmalari atik olmasi daha önce hiç dsg kullanmamıştım. Alıcak olsam garantili bakımli DSG alırdım.
Leon 1.2tsi dsg kullanıyorum 61000kmde. Top speed en fazla 223 yaptım Çeşme otoyolunda. Yakıt ve gidiş gayet başarılı hacmine göre. Ama dsg bela bence bugüne kadar 2kere kavrama 1 kerede Mekatronik değişti
elimden 5-6 tane dsg gecti , Allaha sükür hicbirinde sorun yasamadim
Birazda sans heralde.Ozellikle 1.6 tdi dsg polom vardi 38bin e kadar odunu vererek hirpalayarak kullanmama ragmen dsg ye hic birsey olmadi.
Sans bu sanirim kullanmaya bagli olsaydi 10 binde dsg nin coktan cortlamasi lazimdi
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Bende bir önceki kasa manuel 1.2 tsi leon vardı ondan memnundum çekişinden gidişinden. 2 yakın arkadaşıma güncel kasa 1.2 tsi dsg leon aldırdım, çok ama çok memnunlar. Tüketimi gayet iyi ve performansı yeterli. Hatta birinin arabasına ışıklarda çarpıp pert ettiler, arkadaş başka araçlara bakıp bu ayarda araba bulamayıp gene gidip leon 1.2 tsi dsg aldı.
Dsg ile ilgili ailede şuan 2 dsg li araç var, benim daha önce 1 dsg li aracım oldu hiçbir sorun yaşamadık.
arkadaşlar peki dsg arıza yaptı garantisi yok. dışarda ne kadar ücrete yapılıyor.
Daha çok yeni bir motor ama ben ömrünün 120 bin den fazla olabileceğini sanmıyorum. Satılık 1.2tsi lar genelde 150 binde motor yapılmış olarak satılıyor. Fındık kadar motorun üzerine o kadar ağırlığı koymak bana dayanıklılık açısından mantıklı gelmiyor.
IN BOOST WE TRUST
1.2 TSİ ile İzmir İstanbul yaptım feribotsuz
Manuel vites
2 kere Avrupa dan Anadolu'ya geçtim forumdan arkadaslarin yanına
Sonra Avrupadan izmire dondum feribotsuz
Gecen sene yazın benzin kac bilmiyorum 280 TL yaktı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)