User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ruhsatta yanlış yazan renk yardım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ruhsatta yanlış yazan renk yardım ?

İyi akşamlar arkadaşlar, iki gün önce hatasız 2004 cordoba aldım arka tarafında 2 parça boya var sadece. Noterde arabanın Gri(metal) geçtiğini farkettim ama araba bildiğin siyah. Şimdiye kadar olan trafik poliçelerindede aynı renk geçiyormuş, 2 aya muaynem var bi sıkıntı yaşarmıyım? Ruhsata renk mi yanlış yazılmış yoksa böyle durumlar olabiliyormu? Yardımı dokunacak birisi varsa sevinirim

D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın rengi ruhsatta başka bir renk işliyse ağır kusurdur muayneden geçemezsiniz tuvtürk size renk tespiti belgesi verir bu belgeyle ruhsata işletin derler böle değince kolay gibi gelir ama emniyet bu rengi ruhsata işlemek için sizden renk tespitte yazan renk olan siyah renge ait bir renk faturası ister size tavsiyem muayneye gitmeden önce siyah rengin yazdığı faturayı mutlaka alın muayneden sonra ki bir tarihli fatura alırsanız kabul etmiyorlar aklınızda olsun.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tescil tarihin yeniymiş emniyete git durumunu izah et çözmeye çalış , çözemezsen araya birilerini sok mutlaka çözülür. yeni ruhsat nüshası alacaksın.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar arkadaşlar, iki gün önce hatasız 2004 cordoba aldım arka tarafında 2 parça boya var sadece. Noterde arabanın Gri(metal) geçtiğini farkettim ama araba bildiğin siyah. Şimdiye kadar olan trafik poliçelerindede aynı renk geçiyormuş, 2 aya muaynem var bi sıkıntı yaşarmıyım? Ruhsata renk mi yanlış yazılmış yoksa böyle durumlar olabiliyormu? Yardımı dokunacak birisi varsa sevinirim
    aynısı başıma geldi o aracı bilmem ama fabrikadan çıkmış sıfır boyasız hatasız op orjinal vectramın belgelerinde renk siyah yazıyordu ama ruhsatta panacotta yazıyordu sırf bu yüzden yeniden ruhsat değiştirmişdim.. çok büyük bir masrafı yok. ben 50 tl vermişdim. şimdi ver 100 tl..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyet Trafik tescile gittim bugün, arabanın şu ana kadar rengi hep aynı geçmiş , metal(gri) olarak. Muayne istasyonunda da bir sıkıntı yaşamayacağımı orjinal renginin bu olduğunu trafikten onay aldığını söylersen sıkıntı olmıyacağını söylediler. Sonuçta bu araba şu ana kadar hep böyle muayneden geçmiş.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim bmw bildiğiniz kahverenegi ( sparkling bronze )
    Ruhsatta gri yazıyor
    Oluyor böyle şeyler ..

pejoemre07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim bi arkadaşın corsa b si var ruhsatta gri yazıyor ama araç siyah ve muayneden kusursuz geçti

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımda kırmızı-siyah tavan yazdığı halde muayeneden geçemedim..boya faturasıyla emniyete gitmiştim vs..uğraştırmışlardı..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım yapacağım tek şey muayneye girmeden önce görevliyle konuşup sıkıntı çıkıp çıkmayacağını sormak, ondan sonra randevu almak. Muaynenin yanma riskini göze alıp fatura işletme vs işleriyle 1 ay gibi kısa bi sürede koşuşturma halinde uğraşmak istemiyorum. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizdede Siyah Nemo vardı ruhsatta Gri(Antrasit) yazıyordu ve muayeneden sıkıntısız geçmişti. Bence hiç bir şey olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)