2014 Nisanda izmirde geçmiştik hgs den. Plakaya kayıtlı hgs yok.
Daha 1 hafta önce geldi ceza tutanağı. 25 lira ödemiş babam kapanmış mevzu. Bana da ilginç geldi.
Printable View
2014 Nisanda izmirde geçmiştik hgs den. Plakaya kayıtlı hgs yok.
Daha 1 hafta önce geldi ceza tutanağı. 25 lira ödemiş babam kapanmış mevzu. Bana da ilginç geldi.
DÜn akşam haberlerde izledim. Bazı firmalara milyon Tl varan cezalar gelmiş.
300-500bin tl zaten oldukça fazla. Büyük saçmalık var bu işte. Umarım kısa sürede düzeltirler sistemi ve cezaları.
750tl geldi anasını satıymaynı dönemde ogs vardı bende muhtemelen dalgınlıkla geçmişim.
ogs min olmuş olması bişey değiştirir mi itiraz vs vs?
Banada dün itibariyle ptt ile gönderilmiş..Bugün muhtarlıktan alacağım süprizimi..
internette 92tl gözüküyordu bakalım kaça patlayacak
e-devlet ten baktım cezam gözükmüyor ama eve geldi ceza sisteme yansıması gerekmiyor mu bunun
dün kağıt geldi sattığım gün 2 tane ceza yemiş sahibi satış kağıdını ve dilekçeyi kargo yapıcam.
1.buçuk sene önce satmıştım aracı ne saçma
Babamın kullandığı araç için HGS miz var; dün ceza geldi eve. 390 TL.
Araçta alındığı günden beri hgs var.
Bakalım itiraz falan ne yapabileceğim..
Binali Yıldırım' ın açıklaması " yanlış basılmış "
yanlışa bağlamaları hiç şaşırtıcı olmadı :)
http://www.sondakika.com/haber/haber...ebebi-8035190/
Bende OGS vardı.
Bir gün 2.köprüden geçerken bir anda karar değiştiren mahlukat yüzünden ya ona vuraktım yada HGS'den geçicektim.Mecbur HGS'den geçtim ceza yazdı 2 gün sonra aradım konuştum HGS alın ordan düşer normal geçiş ücreti yoksa cezalı ödersiniz OGS'den düşemeyiz dediler.
Bende gittim HGS aldım.
Şimdi kafama göre bi HGS'den geçiyorum bi OGS'den :D
HGS etiketi cama yapışık ogs arabanın cebinde duruyor.
1.Köprü çıkışında bakıyorum HGS yoğun OGS cama tutuyorum OGS'den alıyor.HGS boşsa zaten ogs hep cepde duruyor direk geçiyorum.
Otobanda ise
HGS ve OGS bir olduğu gişeden çıkıyorum.Tekrar gişelere geldiğimde bakıyorum hangisi boş ise ordan geçiyor.
OGS hep arabanın cebinde durduğu için sorun olmuyor.
benım accordun ustune hgs cezası geldı bugun teblıg edılmıs. garıp olan su kı ben hıcbır arabamda hgs kullanmıyorum :)
olan hgsmde kredı kartıma baglı alt 10 ust 30 tl lımıtlı. araba degısınce hesaptan plaka degısıyorum ıs bıtıyor. en onemlı kısımda bu hgs lerın hepsı fsm gecısı olarak cıkmıs 11/52014 den 31/1/2015 e kadar 4 ceza gelmıs ındırımlı 144 tl.
sımdı napıcam ben bunu :) odeyecekmıyım? ısın bı garıp tarafıda su arac hanımın ustuneydı e devletten ceza sorgulama yapıyorum oda cıkmıyor hanımın tc de.
varmı bır fıkrı olan?
olan ogs mde yazacaktım hdsm yazmısın pardon :)