Bugün telefonumun şarj aletını arkadaş alıp kendi telefonunu şarj edıodu benım telefonunda şarjı sabah 6 da uyandıgımda %1 dı koştum aldım içerden taktım kapanmadan yetiştim sandım ama takar takmaz telefon kapandı. Huyunu bıldıgım içinde bikaç sn bekleyip %1 lık kısmını doldurunca açıldıgını bılıyordum. Bekledım tepede kırmızı ışığı yanıyor ekranda pil simgesi hareket edıyordu yanı telefonum şarj oluyordu sora pıl sımgesı kayboldu kı bunun olması lazım yanı açılabılcek kadar doldu uyarısı verdı açtım beyaz ekran verıp HTC yazdı ama açılamadan kapandı bıraz bekledım gene doldu bıdaha açmaya çalısırken gene kapandı ve şarj olmamaya başladı ışık ve pıl işaretı yoktu ekranda dıkkatımı çektı ama çok umursamadım neyse sabaha kadar şarjda dursun dedım ve uyudum sabah kalktım ve telefonda tık yok. Şarj aletını başka telde denedık şarj edıyor başka aletle telefonu denedık gene tık yok. Acaba başına gelmiş biri varmı garantisi bittimi bilmiyorum babamı arayıp faturasını bakmasını ıstıcem ama evde kımse yok ve yedek telinde pili şişmiş oda şarj olmuyor babamı arayıp soramıyorumda. Garantıye vermeden önce yapılması gereken bişey varmı yoksa direk garantiye vereyimmi ?
Telefon HTC One M8