merhabalar, babam araziye merakindan boyle bir araba bulmus,ne yakar parca durumu nedir arazide nasildir şehir içinde nasıldır alınırmı sizce.
merhabalar, babam araziye merakindan boyle bir araba bulmus,ne yakar parca durumu nedir arazide nasildir şehir içinde nasıldır alınırmı sizce.
Çok zorlu arazilerde tırt, şehir içinde de sanki kamyon sürüyormuş hissi veriyor. Motor kasaya baya bi güçsüz kalıyor. Sıralı sistem lpg ile yakıtı güzel oluyor. He bide uzun yolda çok yorucu bir araç.
bbm pin :2B244451
Kesinlikle uzak durun 2.7 dize bizde vardı 2 sene kullandı babam 14-15 lt civarında yakıyor
Şehiriçinde berbat ve yorucu, arazide bi boka yaramıyor![]()
Otomatik şanzımanıda son derece kötü
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
araba orjinal ilk sahibi boyasiz vs olmasınında pek önemi kalmıyor bunlar olduktan sonra. bir daha düşünmekte fayda var
-Motor o kasaya göre güçsüz
-Yakıtta çok cömert.bayagi yakar
-hepsinde var mı bilmiyorum ama biz hararet sorunu yaşadık
-ön farların aydınlatması çok zayıf.
-bir süre sonra km sayacı ekranında silinmeler başlıyor.
-izlenimlerime göre elektronik aksama bi ucuzluğa kaçılmış sanki
-arazi dışı kullanımda kafadan kaymaya çok meyilli.ön lastikler çabuk bitiyordu mesela o yüzden.
+şanzıman bayagi sağlam.
+aynı şekilde orjinal turbo enjektörlerde çok iyi.
Babam sıfır almıştı zamanında. 350.000 km kullandık.bunun son 100.000 km sinde araç bendeydi.sert arazi şartlarında hiç denemedim.fakat santiye koşullarında karda çamurda beni hiç üzmedi.
yakar doğrudur ama çok sağlam dizeldir yakın bi arkadaşım da 2000 model 2.7 dizeli var şuan 600.000 de ilk sahipleri sadece yağına suyuna bakıp biniyorlar ne çekerler de ne motorda sorun yaşadılar. arazi de pek başarılı değil ama bu berbat demek değil. bir defasında ben niva ile yeni sürülmüş tarlaya dalmıştım. Battım geldi beni arakdaş terrano ıle çekti hemde hiç zorlamadan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)