O zaman izzetcim yapacak bir sey yok yapilacak en basit yol powerbank tasimak.
Printable View
Samsung S6 edge+ gümüş renk bence şuanda en yakışıklı telefon
5.7" ekran ile iphone 6+ ile ayni ölçulerde
Batarya 3050 mAh olması lazım iphone 2750 mAh
Antutu genel puan ort., işlemci hizi, batarya ve Stress testlerde M8 e gore farki hissedebilecegin kadar onde olacaktir.
Note3 kullanicisi olarak bir daha samsung alsam Note degil galaksi S serisini seçerim.
Android hıc bır cıhazın yanından geçmem...
İos candır...
Açıkçası bende ios gibi kapali bir sistemin onunden gecmem android ve özgürlük candir
Samsung u bedava verseler kullanmam daha önce kullandık ailede kullanan herkesi pişman etti.Apple açık ara öndedir benim için diğer cihazlar arasında
ama ben çok zengin olmadığım sürece bir telefona 3.000 lira para vermem o yüzden yine android kullanıyorum.Android kullanacak kişilere tavsiyem LG ve HTC kullanmları
En son ip6 ile annemdeki note5'i değiştirdim. Samsung da S4, Note2-3, Note5 denedim ama bir türlü beğenemedim hiçbirini. İlle iphone'a geri döndüm.
Note5'i sattım, idareten kullanayım diye arkadaşımdaki LG G3'ü aldım, inanın Samsung'da çok daha iyi bir telefon genel kullanım olarak. Şimdi durum böyle olunca, HTC ve Sony'i merak etmeye başladım acaba nasıldır diye.. Bildiğim tek şey, Android alacak olsam dahi Samsung olmayacağı..
Yillarca android kullanmis biri olarak hep ilk ciktiklarinda gidip aldim,s2-s4 falan...vs Simdiki aklim olsa androidin yanindan bile gecmem.Bluetooth ile dosya gondermek,birkac word dosyasini yollama,normal kullanicinin neredeyse yapmayacagi incik,cincik isleride yapmayim cokta gerekli degil.Aylar sonra donmaya,kitlenmeye basladiktan sonra ben napiyim acik sistemi.Yazik guzelim islemciler telefonlar yok olup gidiyor android ile
ben yaklaşık 20 gündür z5 kullanıyorum. çok iyi bir telefon gerçektende. İyiki almışım kasma fln söz konusu değil. Garantisi bitince root atmayı düşünüyorum. Çok daha iyi sonuçlar çıkaracak sonra 2.500 e tavsiye ederim. Nakit alan olursa 2300 e kadar bulabilir.
uzun zamandır androıd kullancısı note 2 den ıphone 5s e gecme dusuncesındeyım daha once ıos tecrubem yok
Android ve ios çok göreceli bi kavram bence.
Android de kaynak kodu çok açık çok fazla arka planda çalışan uygulama var bu yüzden zamanla kasılmaları olacaktır ister note 5 olsun ister z5 launcherı şuan en stabil android bence HTC'dir Samsung her halükarda kasılacak kapat aç toparlar tabi oda bi ton uygulama yüklü değilse.
Ios da ise kasılma sıfır diyebilirim binde bir bugları hariç ios kulanan adam androide döndüğünde resmen pişmanlık yaşar yani ben kurcalarım onu kurarım bu dosyayı taşırım yarı bilgisayar gibi kullanırım dersen android ama ben telefon olarak kullanıcam resim çeker müzik dinlerim sosyal medyayı takip ederim mail okurum v.s diyorsan her türlü iphone derim hiç düşünmeden.
Ios stabil olabilir ama sadece yenisi gelene kadar
Yeni guncellemelerle apple kasitli olarak telefonlari kullanilmaz hale getiriyor
Guncellemeyi yapmama sansida birakmiyor cunku uygulamalar acilmiyor
Kisacasi yeni telefon almaniz icin mevcut telefonunuzu calismaz hale getiriyor sonra iphone nun yenisi ne zaman gelir haberleri pur dikkat..
Yani uzun vadede bakinca ios acik ara en calismayan sistem haline geliyor bir cok iphonum oldu ilk ciktigi gunden beri
Su an HTC var hemde m7 stabil calisma konusunda hic bir rakibi oldugunu dusunmuyorum
İphone 6 alalım dedim fiyatlar 2500 civarı bu kadar çıkmışken 6s almak daha mantıklı gibi. Yıl başına doğru fiyatlar değişir mi ? Yoksa beklemek gereksiz mi ?
ben note 4 kullanıyorum en yakın arkadaşım note edge kullanıyor... ekran hariç bütün özellikleri aynı telefonun ama önermem , ekrandan çok sorun yaşadı eleman... dokunmatiği sorun yaptı falan servise gitti parça değişti geri geldi falan ama memnun değil keşke note 4 alsaydım diyor... Ha birde note 4 le aşagı yukarı aynı zamanda çıktılar (edge 3 ay sonra falan çıktı sanırsam) Note 4 çıktıgında 2.250 idi fiyatı note edge çıktıgında 2600 e mi ne ladı... Şu anda sıfır fiyatları aynı hatta 100 lira mı ne daha ucuzdu vatanda edge... Yani inanılmaz deger kaybetti.. O yüzden alınacak bir telefon değil önermem... Note 5 de önermem note 4 daha kullanışlı... Yani ya iphone 6 al ya Note 4... Ben note4 tercih ederdim.
Arkadaşlar sizlerden gelen yorumlar ışığında tercihimi iPhone 6S 64 GB alarak yaptım. İlk izlenimler süper, siri ve 3d touch baya hoş. Olmazsa olmaz kesin yükle dediğiniz uygulamalar var mi ios özel ?