Gün içerisinde fazla efor sarfedip haddinden fazla yorulmam sebebiyle enerjim çok erken tükeniyor aklımda alıp kullanmak gibi bir düşünce var ancak kullanan arkadaşlardan + - yorumları alabilir miyim..?
Gün içerisinde fazla efor sarfedip haddinden fazla yorulmam sebebiyle enerjim çok erken tükeniyor aklımda alıp kullanmak gibi bir düşünce var ancak kullanan arkadaşlardan + - yorumları alabilir miyim..?
ALLAH VAR GAM YOK..
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Ablam eczacı, kullan sınav senen diye pharmaton vermişti hastalarıda çok memnunmuş ama,bilmiyorum düzenli kullanmadığım içinmidir yoksa başka bir sebepten mi ben hiç bir fark anlamadım.Yani kullanmadığımda bi fark hissetmiyorum kullandığımdada
Supradyn all day kullanıyorum. yoğun çalıştığım dönemler alıyorum 2 günde 1. Baya dinc tutuyor gerçekten. Ve kış başlangıçlarında hasta olmamak için alıyorum şükür ne hasta oldum ne yoruldum sonn5 sene de 15 kutu flan bitirdim heralde tavsiye ederim
SWAT
abi kesinlikle ihtiyaç duyma bence.Muz,elma enerji arttıran en mükemmel şeylerdir.Birde büyük migroslarda doğadanın ve elite diye bi markanın organik meyve püreleri var.Çeşitleri var.MEsela atıyorum birinin içinde 1 bütün elma yarım muz yarım armut gibi.Bildiğin hüpletiyosun capri sun gibi kutuları varTavsiye ederim hiçbişeyin kalmaz
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Doktor tahlil sonuçlarına göre alınması gereken şeyleri kulaktan duyma şeylerle kullanirsaniz.makine conta yakabilir.
Bir sikinti varsa check up yapilir doktorda düzeltir.
Bu ulkede yarisi doktor yarisi hakem derler dogru degil inanmayin![]()
Pharmaton'u bende kullanıyorum 1 ay düzenli kullandım ve 1 haftalık ara verdim farkını hissetmek için, bence düzenli olarak kullanılması gereken bir ilaç.
abi gün içinde kahve tüket yeter,doping etkisi tamamen psikolojik,vitaminler doping yapmaz düzenleyicidirler, çok istersen de sadece basit b vitamini hapı kullan
CAN CEYLAN
vitamin dediğimiz olay zaten beslenmeyle alakalı. Eger vucudun isteklerine beslenme şekliniz yetmiyorsa ilacı kullandığınızda iyi bir etki görmek normal bunun yanında psikolojik etkiside vardir eminimAma zaten düzenli besleniyor meyve sebzeyi gerektigi gibi tüketiyorsanız pek bir fark yaratmıcaktır. Beslenmesini eksik gören veya içtiginde iyi hisseden varsa bence kullanmalı. Belli ki vucudun ihtiyacı var.
Pharmatonu tek geçerim. 3 günde bir alıyorum hem zihni hem de bedeni dinç tutuyor. Tavsiye ederim.
Sabah sıkı kahvaltı yaptıktan sonra alın. Yoksa inanılmaz mide bulandırabiliyor. Akşam yatmadan almakta diğer seçenek..
Ben çok yorulacağım günlerde Animal Pak kullanıyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
uzun bir süre pharmaton kullandım illa pharmaton değil güvenilir bir ginseng kapsülleri de kullanabilirsiniz.
pharmaton tek sıkıntısı ara ara içtikten sonra sabahları birkaç dakika ciddi bulantı yapabiliyor. onun dışında etkili bir ürün olduğunu düşünüyorum. en son askerde kullanmıştım 2 yıldır kullanmıyorum, doktor değilim ama kullanım tecrübelerime göre öğrenci ve çok yoğun çalışanlara tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)