User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Punto Popstar 1.4 Fire 77HP S&S Hakkında

AdoneuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Punto Popstar 1.4 Fire 77HP S&S Hakkında

Bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba? internetten baktım yakıt konusunda fln ekonomik diyolar fakat duydugum kadarıyla puntonun benzinlileri pek tutulmadıgı söyleniyo dogrumu acaba? hertürlü bilgiye ihtiyacım var iyi yada kötü lpg uyumlumudur performans konusunda sıkıntı yaratırmı ?

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 senesınde panoramıklı 1.4 fire active miydi neydi neyse aynı motordan bı puntom oldu neyse sakarya unv de okuyorum kalktım ıstanbuldan sınavlara geldım bılen vardır alpetin ordan bı bayır cıkar 1 km falan uzunlugunda o bayıra dıpgaz 4le gırıp 1 le tırmandıgımı bılırım asla ve asla 2de cıkmazdı ne giderdi ne ederdi kmde 40 kurus yakardı sonra gaz taktırdım ve 2 ay sonra sattım araba degıl DERT alırsın . tecrubelerım bunlar ne yap et dızelıne bak kafanı taslara vurursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

polo_6n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Perfonmans beklentisi yoksa yakıt bakımından ekonomik araçtır; bakımları harici hiçbir masraf çıkarmamıştır. Bende 1.4 77 hp olandan var 90 bin kmdir tık demedi arkadaşın dediği bayırı bende çok çıktım ama onunki kadar bir bayılma benim araçta olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alma abi, düz yolda evet ekonomik ama azıcık eğim varsa (yokuş değil bak eğim) anında ölüyor alet. Multiair veya mj bak illa punto alacaksan
    '98 Peugeot 106 XS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    105 lik diye lpgli multiair aldık lpg de dandik marka değil prins ti. Başımıza gelmedik dert kalmadı lpg ile sürekli bir sorun çıkarttı. Seyir halin de stop etme performans kaybı gaz yememe vs. En sonunda sattık kurtulduk. Benzin de kullanılacaksa güzel araç ama multiair ve lpg dert demek bu kadar net.

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 evo mjet var. 0 km aldık şu an 177 bin'de ekonomik bir araç, parçası ucuz, konforu eh işte..Arka kapılar zor açılır, takırtısı tıkırtısı bitmez ama ekonomik baya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı uzun yolda cok kullanıcam genellikle yüklü olucak yazın gelmesiyle arkadaslarla seyahatler baslicak oyuzden dogru secim yapmaliyim lpgde kullanicam diye bi kural yok tabikide lpg sıkıntılıysa hic bulaşmam dizeli cok pahalı 50bin verilmez kampanyaları olsun ozellikle 1.4 pop modelin özellikleri olsun hosuma gitmisti arastirnaya devam

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende Starjet var 95 Hp olan versiyondan 6 ileri vites.
    alalı 4000 küsür km oldu. km saati nedense 3500km gibi tüm verileri sıfırlıyor. yoksa aldıgımdan beri kullanımda ne ortalamam var onu ölçüyordum her neyse.
    3500km karma kullanım sonucu yol pc 6.4lt gösteriyordu. Şuan 500km oldu full şehir içi trafikli kullanım pc 7.1 lt gösteriyor. LPG yok gerek de duymuyorum.
    tekrardan alırmıyım sanmıyorum çünkü hep güçlü arabalar kullandığım için bana çok hantal geliyor. o yüzden adı kötü punto
    Buda konusu;
    http://www.techturkey.com/forum/otom...k%F6t%FC+punto

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende Starjet var 95 Hp olan versiyondan 6 ileri vites.
    alalı 4000 küsür km oldu. km saati nedense 3500km gibi tüm verileri sıfırlıyor. yoksa aldıgımdan beri kullanımda ne ortalamam var onu ölçüyordum her neyse.
    3500km karma kullanım sonucu yol pc 6.4lt gösteriyordu. Şuan 500km oldu full şehir içi trafikli kullanım pc 7.1 lt gösteriyor. LPG yok gerek de duymuyorum.
    tekrardan alırmıyım sanmıyorum çünkü hep güçlü arabalar kullandığım için bana çok hantal geliyor. o yüzden adı kötü punto
    Buda konusu;
    http://www.techturkey.com/forum/otom...k%F6t%FC+punto
    Kullandıgım araçlarda hızlı araçlar olmadığı icin performans konusunda bence hepsinden iyidir �� (civic ef,transporter 2007,doblo 2013,renault trafic) satısları nasil satarken sıkıntı yaşarmıyım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirket aracımz var 2 tane linea 1.4 fire lpg li uzun yolda oldukça ekonomik yakıtı güzel. Ama lineanın kasa agırlıgından mıdır nedir bilmem eşşe gibi tabiri caizse. Kendi aracım performanslı bir araba değil (1.4 broadway) aynı yollarda aynı sıkıstırma ile kullandığımda yolculuk esnasında broadway kadar anca olduğunu hatta broadway ile çıktıgım aynı rampayı linea ile aynı hızda çıkamıyorum. Ama araba olsun 4 tekeri olsun diye düşünürseniz tercih edilir şirketteki aracımız su an 80 binde 2011 model her hangi bir büyük arza durumunu görmedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirket aracımz var 2 tane linea 1.4 fire lpg li uzun yolda oldukça ekonomik yakıtı güzel. Ama lineanın kasa agırlıgından mıdır nedir bilmem eşşe gibi tabiri caizse. Kendi aracım performanslı bir araba değil (1.4 broadway) aynı yollarda aynı sıkıstırma ile kullandığımda yolculuk esnasında broadway kadar anca olduğunu hatta broadway ile çıktıgım aynı rampayı linea ile aynı hızda çıkamıyorum. Ama araba olsun 4 tekeri olsun diye düşünürseniz tercih edilir şirketteki aracımız su an 80 binde 2011 model her hangi bir büyük arza durumunu görmedim.
    2015 araba sahin gibiyse cidden almak çok saçma suan cidden tereddutde kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı polo_6n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Perfonmans beklentisi yoksa yakıt bakımından ekonomik araçtır; bakımları harici hiçbir masraf çıkarmamıştır. Bende 1.4 77 hp olandan var 90 bin kmdir tık demedi arkadaşın dediği bayırı bende çok çıktım ama onunki kadar bir bayılma benim araçta olmadı.
    Aracınız stockmuydu bayılmıyo dedıgınız 2de cıkmıssınızdır yanı ben aurısle 4te dıp cıktıktan sonra orayı punto bayılmıyo can cekısıyo (17'' Cooper Gp jantı vardı bende )

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 fire 77 hp lpg ile uyum sorunu yaşamazsın ayriyetten benzinlisi tutulmuyor diye bi kayde yok puntonun her motoru çatır çutur satıyor. En çokta fire ve multijet satar

Multiair 105liklerde lpg bir türlü düzen tutmadı

Arabayı tanıyıp devrini yakaladığın zaman yoldada bir sıkıntı yaşamazsın 4'le girip 1le zor çıkıyosan yokuşu arabayı bayıltmışsındır 1.0 corsayla öyle birşey yaşamadım ben

Yakıtı lpg ile ciddi ekonomik, bakım masrafları özel serviste en baba 200 liraya çıkarsın.

fabrikasyon lastikleri 175 ebat gelir jant değişimi yapmayacaksan eğer 195 ile değişilir yol tutuşta çok faydasını görürsün

4. puntosuna sahip biri olarak konuşuyorum

şahsi fikrim sıfıra vereceğin parayla ikinci el tertemiz dizel bi araç almanı öneririm
    - Bize Her Yer TRABZON

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden lpg ? 1.3 95 hp alin maddiyat elveriyosa...puntolarin kronik sorunu arka kapilardir bu arada zor açılır yaptirinca gene bozulur 1.4 fire bakimi kolay ama gitmiyor..malesef gitmiyor..

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden lpg ? 1.3 95 hp alin maddiyat elveriyosa...puntolarin kronik sorunu arka kapilardir bu arada zor açılır yaptirinca gene bozulur 1.4 fire bakimi kolay ama gitmiyor..malesef gitmiyor..
    kapı işi biraz şans işi aşkın, benim pert kayıtlı 2009 puntişin 2 yıldır bi sıkıntısı olmadı arka kapılardan

ama gel gelelim arkadaşın 2011 punto evoda neredeyse açılmıyor
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 fire 77 hp lpg ile uyum sorunu yaşamazsın ayriyetten benzinlisi tutulmuyor diye bi kayde yok puntonun her motoru çatır çutur satıyor. En çokta fire ve multijet satar

Multiair 105liklerde lpg bir türlü düzen tutmadı

Arabayı tanıyıp devrini yakaladığın zaman yoldada bir sıkıntı yaşamazsın 4'le girip 1le zor çıkıyosan yokuşu arabayı bayıltmışsındır 1.0 corsayla öyle birşey yaşamadım ben

Yakıtı lpg ile ciddi ekonomik, bakım masrafları özel serviste en baba 200 liraya çıkarsın.

fabrikasyon lastikleri 175 ebat gelir jant değişimi yapmayacaksan eğer 195 ile değişilir yol tutuşta çok faydasını görürsün

4. puntosuna sahip biri olarak konuşuyorum

şahsi fikrim sıfıra vereceğin parayla ikinci el tertemiz dizel bi araç almanı öneririm
    Anlamadıgım olay dıp gaz 4de gırıyorum dıpgaz 1 de cıkıyo nasıl bayılıyo bu araba tam gaz yapınca nasıl bayılıyo

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punto aldığım güne lanet olsun ben ne güzel c2 vtr alacaktım

Benim gözümde ne dizeli ne benzinlisi ikisi de alınmaz. Lastik çamurluk arasını hesaplayan mühendis neyin kafasını yaşadı çok merak etmişimdir ilk spor yayı taktığım günden itibaren.

Tek avantajı dizel olmasıydı. Hele ki benzinli elimi sürmezdim

not: ama yine de hakkını yemeyeyim büyük bir problem yaşamadım bu güne kadar
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca puntodan soğumamın bir sebebi arabayı Maserati sanan bazı kişiler yüzünden
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)