User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Pnömotoraks, Akciger Sönmesi

derviscapaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok gecmis olsunda anlamadigim neden 3te 1 i alindi? Ameliyat mi oldunuz?

Valla artik bende ne pozitiflik.ne mutluluk kaldi benim 3.kez oldugunda 2.sinde ameliyat olmustum tekrarlama olasiligi %1 dediler 3.su oldu neyse dren takildi yine 3 gun sonra duzeldi dediler cikarttilar dreni cikarttiklari gibi tekrar sondu yine dren taktilar. Bu sefer talk dedikleri yapistirma tedavisini uyguladilar drenden akcigere ilac gonderdiler 4 gun sonra taburcu oldum 1,5 sene sonra tekrar 5.si oldu simdi yine talk uyguladilar 3 gun sonra taburcu oldum taburcu olali 1 ay oldu nerdeyse ama.yine agri batma var doktor 5 6 ay olacak dedi batmalae agrilar tekrar olmamasini umuyoruz dedi allah kimsenin basina vermesin valla
    Neden 3te1i çünkü doktorun ifadesi şu şekildeydi bana akciğerinin bir kısmında hava kabarcıkları oluşmuş sağ akciğerinin alt lobunda oluşmuş bunların hepsinin bir yerde oluşması aslında bizim açımızdan bir şans dedi. 1 tanesi patlamış ve akciğerin sönmüş geriye 2 tane daha kalmış ve ne zaman patlayacağı belli olmaz dedi hatta akciğerinin diğer kısımlarına bile serpebilir bu hava kabarcıkları dedi.Bu yüzden akciğerinin o kısmını almamız mantıklı olur dedi böylece bir dahaki kabarcık ne zaman patlayacak derdine de bir çare olmuş olur dedi böylece sağ tarafın alt lobunu aldı. Doktorum çok başarılıydı bu konuda daha önce 7.8 yaşlarımda da bir rahatsızlığım olmuştu o zaman konya meram tıp da idi. Şuan Ankara Gazi hastanesinde Prof.Dr.Olgun ARIBAŞ belki birine lazım olur

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı derviscapaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden 3te1i çünkü doktorun ifadesi şu şekildeydi bana akciğerinin bir kısmında hava kabarcıkları oluşmuş sağ akciğerinin alt lobunda oluşmuş bunların hepsinin bir yerde oluşması aslında bizim açımızdan bir şans dedi. 1 tanesi patlamış ve akciğerin sönmüş geriye 2 tane daha kalmış ve ne zaman patlayacağı belli olmaz dedi hatta akciğerinin diğer kısımlarına bile serpebilir bu hava kabarcıkları dedi.Bu yüzden akciğerinin o kısmını almamız mantıklı olur dedi böylece bir dahaki kabarcık ne zaman patlayacak derdine de bir çare olmuş olur dedi böylece sağ tarafın alt lobunu aldı. Doktorum çok başarılıydı bu konuda daha önce 7.8 yaşlarımda da bir rahatsızlığım olmuştu o zaman konya meram tıp da idi. Şuan Ankara Gazi hastanesinde Prof.Dr.Olgun ARIBAŞ belki birine lazım olur
    Bu baloncuklar baska yerlere bulasmiyorki, akcigerin yapisina bagli akciger bunu kendi tekrar uretiyor. Ben ameliyat oldugumda butun baloncuklar alinmisti ama tekrar akciger uretmis tekrar sondu. Tabi doktordan daha iyi bilemeyiz ama ins bidaha olmaz valla

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyuk gecmis olsun...
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

derviscapaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu baloncuklar baska yerlere bulasmiyorki, akcigerin yapisina bagli akciger bunu kendi tekrar uretiyor. Ben ameliyat oldugumda butun baloncuklar alinmisti ama tekrar akciger uretmis tekrar sondu. Tabi doktordan daha iyi bilemeyiz ama ins bidaha olmaz valla
    İnşallah kimsede tekrarı olmazz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı derviscapaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamun Aleyküm Abilerim
    Şuan 20 yaşındayım 2 Yıl önce bir akşam arkadaşlarımla bir kafede oturduk kalktıktan sonra yürürken nefesimi yetiştiremez oldum biraz daha ilerledikten sonra göğsüme ve sırtıma bir ağrı girdi olduğum yere oturdum abimi aradım durumu anlattım gelip beni almasını istedim.Geldi aldı fakat misafirlikte olduğunu söyledi geceye kadar bekleyip sonra gidelim dedi bende dayanamayacağımı söyledim.Hastaneye gittiğimizde doktor durumu izah etti yoğun bakımda tüp takıldı.1 hafta direnle tedavi gördükten sonra ankara gazi hastanesinde sağ akciğerimin 3 te 1 kısmı alındı cerrahi işlem geçirdim.2 yıl oldu fakat o tarafta en ufak bi acı bi ağrı beni çok ürkütüyor gerçekten psikoloji bozan bir tedavi ve bir hastalık.Allah düşmanımın başına vermesin çok ama çok etkilendim ..
    Dervişim hoş geldin. Geçmiş olsun kendini tanıtmayı unutma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)