Her türlü passat alınır
bir üst donanım superb i bir alt donanım passat a her zmn tercih ederim. Fiyatları da aşağı yukarı denk ise.
Yeni Super B ciddi anlamda çok özellikli ve yakışıklı bir araba üretti
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Yakın arkadaşım yaz başında sizin gibi passat mı super b mi derken süper b aldı çok doğru bi şeçim yapmışım diyor yanı süper b
Arkadaşım aldı. Arka taraf yayla spec.
İçi baya bi ferah ve geniş. İşçilik ve malzeme de eski Skoda ayarında değil tabiki. Tereddütsüz Superb derim ben.
Yalnız otomatik park asistan işi biraz fos.
Bi kere denedi onda da pilot aptallaştı ve otoparkın kolona girdi![]()
89.000 TL'lik SuperB ' yi Tercih Ederdim Passat Trendlıne Benim Gözümde Genel Müdür Arabasından Bi Farkı Kalmadı Her Yerde Var
PSA Brother's
Bu saatten sonra mantık çercevesinde superb yerine passat alanı normal demem. Eğer 3 göbektir koyu VAG'cı değilse.
ambleme takılmayın suberb den yana tercıhınızı kullanın vw bos u cöp
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
80 90 bin bandında dsg li superb yok. kendimde dsg şanzıman kullanıyorum çok başarılı ama hiç bir otomatik şanzıman 15 bin 20 bin lira farka değmez benim gözümde. istanbul trafiğine girilmeyecekse çok gereklide değil. superb'de fark 10 bin civarı, passatta 16 17 bin bildiğim kadarıyla.
Doğuşda çalişiyorum ve düşünme direk suberb al..
nerdeyse ayni araçlar zaten çok ufak tefek değişiklikler var o kadar.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Hangisini alırsınız bilemem ama 150'lik Act motor çok keyifli ve ekonomik bilginiz olsun.
Ne diyeyim insan evladıyım..
Passatta su anda %6 indirim var onuda kacirmayin derim
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
SuperB style paket + act motor 150 hp + elektrikli bagaj + adaptif hız sabitleyici + adaptif far + metalik siyah vs 89 bin tl
bu aracı alabildiğim kadar iskontolu almaya çalışırdım...
Superb de dsg sanzimanli olarak 1.4 act mi yoksa 1.6 tdi mi daha mantikli olur? 7.5 lt gibi bi tüketimden bahsedilmis forumda 1.4 act icin, herhalde dizelde 6-6.5 civari sehir ici tüketimi olacaktir. 1.6 dizel arabadan sonra 1.4 act tüketim olarak cok rahatsiz eder mi?
Uzun vade bineceksen superB al yenileri gerçekten çok güzel.
Kısa vade bineceksen passat al piyasası daha hızlı kolay satılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)