User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: BMW 320d 2008 Alınır mı ? veya 320i ?

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question BMW 320d 2008 Alınır mı ? veya 320i ?

Merhabalar, birkaç haftaya kadar ne zaman alacağımız belli olur. Ya 30 gün sonra yada Haziran gibi alma düşüncemiz var.

320d ve 320i arasında fark var mı ? BMW ile çok ilgili değilim ancak bu kasaya E90 deniliyormuş doğrumudur ? Geniş Ekran olan mı tercih edilmeli veya onlar hangi kasa oluyor.

Genelde 125 - 150 bin KM deki araçlara bakıyorum bu yüksek bir değer mi ? Otomatik olacak yakıt ortalaması nedir ?

Pek soracak birini bulamadığım için TechTurkey'i tercih ettim. Kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim.

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba ben 2005 model e90 3'20 d 163 ps kullanıyorum. 110'000 km de de aldım şuanda 126'000 km de. Ortalama 7 aydır kullanıyorum. Manuel benim arac yakıtından ve performansından memnunum gerci yarış yapılıcak hali yok sakin uslu uslu kullanıyorum. Yazın izine geldim türkiye ye hızlı da geldik 180 200 ortalama 6'0 lt yaktım 3 yada 3'5 yalan olmasın depo ile indim ankaraya. Şehir içi 6'3 yakıyordum. ***** havalar soğudu 6'7 yakıtım şuanda. Arac güzel ben tavsiye ederim. Sizin dediginiz model facelift olan modeli benimkisi ilk cıkan e90 m paket... Geniş ekran derken gögüsdeki ekrandanmı bahsediyorsunuz.
    Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FeVıDun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben 2005 model e90 3'20 d 163 ps kullanıyorum. 110'000 km de de aldım şuanda 126'000 km de. Ortalama 7 aydır kullanıyorum. Manuel benim arac yakıtından ve performansından memnunum gerci yarış yapılıcak hali yok sakin uslu uslu kullanıyorum. Yazın izine geldim türkiye ye hızlı da geldik 180 200 ortalama 6'0 lt yaktım 3 yada 3'5 yalan olmasın depo ile indim ankaraya. Şehir içi 6'3 yakıyordum. ***** havalar soğudu 6'7 yakıtım şuanda. Arac güzel ben tavsiye ederim. Sizin dediginiz model facelift olan modeli benimkisi ilk cıkan e90 m paket... Geniş ekran derken gögüsdeki ekrandanmı bahsediyorsunuz.
    Şöyleki mevcut aracımızı 45 binde almıştık şuan 100 bin oldu 2 yıl gibi bir sürede ancak şehirler arası çok kullanmıştık ama artık pek şehirler arası işimiz kalmadı.

Acaba 320i yani benzin alsam aradaki farka değer mi ? Birde aracın yalıtımı nasıl ? Motor sesini olduğu gibi içeriye almıyor değilmi ?

Aynen zaten sakin kullanırız genelde o hız ile 6 lt güzel değer zaten şehir içi 7-8 lt olabilir normal bakıyorum ona. Geniş ekrandan kastım evet göğüsteki idrive tarzı navigasyonu vs. olan. Bakalım kısmet olursa aklıma çok yattı bu 320d ayrıca cevap içinde teşekkür ederim.

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence boşver sen bmw yı mix'ine bak ...
    EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
    BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
    DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
    D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugurcan52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komik olduğunuzu düşünmüyorum.

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet o ekranı geniş olanı tercih edin ekranı kücük olanlar ccc diye gecer. Ccc de kendi içinde prof serisi vardır. Ama en iyisi cic dir. Geniş ekran haritalı navi dvd vs gibi özelliği vardır. Bende kendi aracımı komple cic e ceviricegim. Cic i büyük ekrandan ayırt edebilirsiniz ve vites in ordaki tuş takımından. Coisdik etrafındaki tuşları cok olur. Coisdik ektafında 7 adet tuş vardır. Sizin 2008 model diesel 177 ps dir.
    Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ugurcan52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı jRMix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komik olduğunuzu düşünmüyorum.
    Aynen neresi komik bizde gülelim gece vakti...

Lci dizel al niyetin var ise benzinli motorlari cok gereksiz o kasada dizel mantıklı

F.KARACA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tercihim 320d olurdu.177 lik işinizi görür.sadece direksiyonu biraz ağır diyorlar.eğer servotronic varsa o sorunda ortadan kalkar.bence mantıklı bir seçim E90 kasa 320d .şimdiden hayırlı olsun .
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane devlete aldıktan sonra bize 1 adet m3 hediye ediyolarmış.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E90 benzinli Hitler Motor. 1.6 sida 2.0 da eziyet. E90 2009 senesinde makyajlandi ve Lci oldu. Sanirim 177 hpden 184 e cikmasida 2010 senesinde oldu. Benzinli almak yerine dizel 184 almak daha akillica, hem cok iyi bir yakita sahip hemde satmasi cok cok kolay. Atmosferik e90'da benzinli 1.6 ve 2.0 ile lci 3.20 d kullanan biri olarak, gozun kapali dizele yonel derim. Benim 3.20 d lci idi 184 luk ama 177 lik olanida ( 2005/2009 Arasi) gayet basarili.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FeVıDun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet o ekranı geniş olanı tercih edin ekranı kücük olanlar ccc diye gecer. Ccc de kendi içinde prof serisi vardır. Ama en iyisi cic dir. Geniş ekran haritalı navi dvd vs gibi özelliği vardır. Bende kendi aracımı komple cic e ceviricegim. Cic i büyük ekrandan ayırt edebilirsiniz ve vites in ordaki tuş takımından. Coisdik etrafındaki tuşları cok olur. Coisdik ektafında 7 adet tuş vardır. Sizin 2008 model diesel 177 ps dir.
    Evet zaten birde sonradan takılan göğsün biraz altında ekranlılar var. Alınca güzeli olsun biraz daha çıkıp dediğiniz Cic olandam alalım istiyoruz.

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen neresi komik bizde gülelim gece vakti...

Lci dizel al niyetin var ise benzinli motorlari cok gereksiz o kasada dizel mantıklı
    Bakalım hocam artık en son bütçeye bakıyor iş lci zor gibi ama bakalım artık. Benzini eliyorum o zaman.

Alıntı F.KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim tercihim 320d olurdu.177 lik işinizi görür.sadece direksiyonu biraz ağır diyorlar.eğer servotronic varsa o sorunda ortadan kalkar.bence mantıklı bir seçim E90 kasa 320d .şimdiden hayırlı olsun .
    Çok teşekkürler, Çok yumuşakta iyi lmuyor zaten Bi ara Captiva vardı çok yumuşak olduğu için sevmezdim

Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E90 benzinli Hitler Motor. 1.6 sida 2.0 da eziyet. E90 2009 senesinde makyajlandi ve Lci oldu. Sanirim 177 hpden 184 e cikmasida 2010 senesinde oldu. Benzinli almak yerine dizel 184 almak daha akillica, hem cok iyi bir yakita sahip hemde satmasi cok cok kolay. Atmosferik e90'da benzinli 1.6 ve 2.0 ile lci 3.20 d kullanan biri olarak, gozun kapali dizele yonel derim. Benim 3.20 d lci idi 184 luk ama 177 lik olanida ( 2005/2009 Arasi) gayet basarili.
    Çok teşekkürler öneriniz için. Zaten kullanıyormuşsunuz. Benimde gönlüm Lci'dan yana ama 177'lik dediğiniz gibi hiçte fena değil. Peki siz bakımda sorun yaşadınız mı? Km olarak bakarsanız 120-150 bin normal mi ?

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok cok yakin iki arkadasimin araclardan bahsetmek isterim. Bu tip bi konuya daha oncede ayni ornegi vermistim;

2009 e92 Dizel : 87.000 de alindi suan 141.000 de saat gibi. 10.000 de bir bakima giriyor ve sifir sorun.
    2009 5.20d 177hp : Suan 318.000km de. Eksiksiz bakimli. Ufak tefek sikintilari disinda hicbirzaman yuksek meblada masraf acmadi. Hala da sorunsuzca kullaniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok cok yakin iki arkadasimin araclardan bahsetmek isterim. Bu tip bi konuya daha oncede ayni ornegi vermistim;

2009 e92 Dizel : 87.000 de alindi suan 141.000 de saat gibi. 10.000 de bir bakima giriyor ve sifir sorun.
    2009 5.20d 177hp : Suan 318.000km de. Eksiksiz bakimli. Ufak tefek sikintilari disinda hicbirzaman yuksek meblada masraf acmadi. Hala da sorunsuzca kullaniyor.
    Zaten hep yeni sistem anahtarından bile neyi eksik neresinde hata var görülebiliyor ancak birkaç yerde 100 bin üstü dizel alınmaz vs. denilmiş ancak 100 bin km bana göre çok düşük doğrusuda bu olmalı zaten. Gerekli bakımlarını zamanında yaparak ve sakin kullanım ile min. 350 bini rahat görür diye düşünüyorum.

Fikrini söyleyen arkadaşlara teşekkürler. 320d olarak netleştiriyorum o zaman. Toplu para durumuna göre yavaştan araç bakmaya başlayım bende. Varmı başka kullanan,fikrini söyleyecek olan ?

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşların da belirttiği gibi imkan varsa 184hp 320d alın, makyajlı olan kasa.

bence en az e36 kasa kadar çizgileri düzgün ve gözüme hoş gelen bir kasadır. bence tek dezavantajı sürücü koltuğunun el frenine yakın olması, kilolu iseniz alışana kadar garipseyebilirsiniz... şimdiden hayırlı olsun.
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soru 1
    dizellerde dizel partikül filtresi var mı?
    soru 2
    düzgün kullanımdaki verimlilik ve yüksek kmlerde sorunsuzluk 3000 motor 330d 530d için de geçerli mi?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı jRMix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet zaten birde sonradan takılan göğsün biraz altında ekranlılar var. Alınca güzeli olsun biraz daha çıkıp dediğiniz Cic olandam alalım istiyoruz.
    vitesin önündek ekran varsa çakma cin işi androidli naviler onu geç zaten onun dışında teybin tuşlarında rakam olan tek satır ekranı olan teyp, bir üstünde cift satırlı sayı yerine "-" olan proffesional diye geciyor galiba o teyp var, en üsttede konsolun tepesinde direk gömük ekranlı olanları var zaten

Connecting site...

bu ve türevleri çakma tarzı dedigim : Connecting site...
    1881 - 193

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerde okudugumu hatirlamiyorum ama 163 hp olanlarin turbolarinda problem oluyormus, dogru mu?

yoksa 163, 177, 184 hepsi ayni turboya mi sahip?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 model e 90 aldık 15 gün önce ve bu aracı yaklaşık 2 aydır araştırıyordum.177 likler sorunlu motorlar diye biliyorum.bizde ki 2008 520d 177 lik ve 130binde sandık motor aldırdı bize sağolsun.bence ya 163 lük bakın yada imkan varsa 184 lük.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi benzinli dizel arasinda fiyat farki var baya butce uygunsa dizel almalisin 2008 individual(dogru yazdigimdan emin degilim) hatta ilanlarda var suan izmirde 70 kusur fiyati vardi yakitindan biraz sikayetciydi ama hic sorunsuz 40 binde aldik beraber hala kullaniyor direksiyon pompalarinda sorun cikabiliyormus zamanla bilgin olsun

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BEnde yeni konu açmadan sormak istedim vergi diliminden dolayı bende 2009 model 320d bakıyorum makyajlı kasalardan peki tüm makyajlı kasa olan araç 184 hp mi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler