yokmu başka kullanıcı yorumları![]()
z5 inceledim. Çok iyi telefon gerçektende. Büyük ihtimalle bu hafta almayı planlıyorum.
doğuştan araba manyağı
Fiyat 2.5000 evkurda kampanya var peşin fiyatına 10 na bölüyor. Yada 15 ay 2700 bölüyor. LG güzelde 2000 lira üstü her yerde.
doğuştan araba manyağı
m5 pişman etmez. z5 ise ihya eder.. arkadaşıma bırak bunları c5 ultra aldırdım note 3 den sonra arkamdan duacıydı. geçen telefonu değiştirmiş htc m8 almış neden sony almadın memnun kalmadın mı dedim, babama telefon lazım oldu benimkini verdim m8 aldım ellerinde yokmuş acil ihtiyacım vardı m8 aldım dedi yoksa z3 ya da z3+ alacakmış.
kısacası sonynin yeni telefonları şarj, yazılım desteği ve diğer konularda oldukça iyi. kullanan da kolay kolay vazgeçemiyor. bir tek şaka gibi bütün markalara kamera sensörü satmasına rağmen kamera yazılımında bir sıkıntı vardı. m5 ve z5 ile yeni sensörler kullanmaya başladı o sıkıntıyı da yaşatacağını sanmıyorum artık açık ara en iyisi diyorlar kamera için.
tavsiyem z5 alırsan yanına gürültü engelleyici kulaklık al telefon bunu donanımsal olarak destekliyor. böyle bir deneyim yaşamak için 100 tl ye değer. etraftaki otobüs, metro, motor sesi gibi şeyleri tamamen kesip sadece sesle başbaşa kalıyorsunuz..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
İ6 aldım bende aynı aralıkta ikilemlerde kalmıştım önceki telefonum z2idi daha önce 3gs kullanmıştım appleın tadı başka kesinlikle i6 almalısınız hatta grçen kipada kampanya vardı 2099tl idi sıfır.bu arada ios 9da bazı hatalar var evet ama şöyle söylyüm çok takılcak şeyler değil mesela benim gözlemlediğim i6 için instagramda foto paylaştıktan sonra uygulamadan atıyor google chromedada aynısı oldu bde sahibinden comda ama kısa sürede hallederler diye düşünüyorum
Hakkı Can Eryüzlü...
Bende aynı sıkıntıdaydım ip5 kullanıyordum merdivenlerden yuvarlanması ve ardından 2. kattan zemin kata çakılmasından dolayı ekranı kırıldı.avea faturaya taahütlü 6 plus aldım,şarj olayı şaşırttı biraz beni açıkcası ip5'i günde 3-4 kere şarja takarken aynı şekilde aynı uygulamaları kullandım bütün gün boyunca öğlen 12 gibi şarjdan çektim şu an saat 03.20 ve şarjım %36 biraz büyük telefon ama tavsiye ederim.
iphone 6s nasıl beyler alınır mı?
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Lg g4 dün Teknosa'da 1800 Liraydı. Avea hattınız varsa 59 tl'lik bi tarifeye taşıyorlar sizi 1500 dk 1500 sms 7gb internet veriyolar telefonuda 1525 tl gibi bi fiyata veriyolar yanında istersen bi bak![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
http://urun.n11.com/cep-telefonu/son...idir-P84419292
70 TL indirim var.
Ben bütün cihazları netten alıyorum artık, firmalar satıştan aldıkları komisyonları indirim adı altında düştüğü için yine de dışarıdan uyguna geliyor.
aynen haklısın. Hem indirim hem de kredinin faizini eklerseniz 500 tl karlı oluyor.
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)