1.2 tsi için 73000 fiyat vermişti Doğuş bana...
1.2 tsi için 73000 fiyat vermişti Doğuş bana...
ambition bixenon sunroof hatta sline falan girerse 0 kemiksiz 130+ olur
Connecting site...
Connecting site...
1881 - 193∞
Bu sınıfta favorim a3 kesinlikle sınıfının en iyisi her yönden ama 140 lara a3 yerine f30 a falan yönelmek lazım bence m paket falan zorlanıp bulunur yani
1.2 TSI çok güzel bir motordur.Vergi avantajı ve yakıt ekonomisi sağlar.
Yüksek donanımlı olursa tadındanda yenmez...
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
1.2de yüksek donanım getirmeyebilirler, getirirlerse güzel satar.
Ben bu motoru Toledo'da kullandım. Zevkli ve ekonomik bir motor. Audi kalitesiyle perçinlenince güzel ve ekonomik bir araç olabileceğine inanıyorum. Gerek fiyat ve gerek kullanım maliyetleri açısından.
Benim aracim Sline + S spor paket + 18" S jant + Sedefli Daytona grey + audi concert (10 hoparlor ve bas) + alcantra & deri + sunroof + f1 direksiyon
Bu kombin için nisan ayında 140'a yakın bir fiyat ödedim.
Kur sabit 2,69 du.
Bu ilanlardaki araçlar dış sline değil. Sadece iç.
Bide iç dış yazıyorlar ya çok biliyormuş gibii..
Dış Sline ile tamponlar ve ızgara değişiyor; yan marşpiyel ekleniyor.
İç sline ile koltuklarda sline logosu geliyor, direksiyon delikli deri be beya dikiş oluyor, tavan siyah oluyor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39016897/detay galericiler başlamışlar satışına![]()
Hocam hothatch bakıyorum ama takdir edersin ki kurcalanmamış, dalaveresiz megane rs 'benim bildiğim' yok. Varsa da cam tavansız sanırım. Golf R buldum ama otomatik olayı kafamı kurcalıyor. Hothatch'te de B sınıfına inmek istemiyorum. Pusudayım...
Ya da pes deyip aile spec takılacağım ama en azından amorti tesellisi hesabı premium takılacam..![]()
Bu araba manual fiyatı gercekten 76.5 ise alınır. Sonuçta audiye geçiyorsun. Bana çok mantıklı geldi. Fakat buna sunroof, xenon bıdı bıdı eklenmez arabanın amacına ters. Fiyatı aşar gider.
Çok kimse bilmez mesela golf 7 de bluemotion paket var, birçok vw kullanıcısının bile haberi yok. Bütün arabalara bluemotion yazdıklarından kafa karıştırıyor. Bluemotion olanı euro6 6 ileri düz ama içine hırsız düşse kullanacak tuş bulamazAraç boş oğlu boş reprezantan spec. O yüzden satmadı. Bulabilirsen manual ve düzgün motorlu tavsiye ederim.
1.2 tsi ekonomik olur gözüyle bakılıyor da alış fiyatı ve mtv harici bir avantajı yok, 125 lik 1.4 tsi ile hemen hemen aynı yakıyor katalog verilerine göre hatta şehir içi değeri daha yüksek..
ille de sıfır şartı yoksa ben olsam yaşını doldurmamış 1.4 tsi bakardım..
A3 75 e biterse fiyatı efsane,şu piyasada buna 8p deki gibi led far ı led stopu sonradan takabilirmiyiz acaba
Eğer olursa 75 e alınır bi vogtland eibach kaliteli bi yay 18 oem güzel bi jant bi led stop bi led far tamamdır
2016 modelleri dsg ile gelir.Manuelin yüzüne kimse bakmaz.Ben bu yüzden manuel almazdım..
Ama fiyatına göre çok mantıklı bir araba..
Ben fiyatından ziyade manuel ve bildiğim motor diye sıcak bakıyorum. Bu zamanda manuel diye tutturan nadir insanlardanım galiba...![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)