Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eğlesin üzüldüm de, ancak Box spor felan değil ve bence yasaklanmalı... Kimbilir o da kaç kişinin karaciğerini zedelemiştir ...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Allah rahmet eylesin, Allah yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, kelimelerin bittiği yer gerçekten. Boks sporunun ilerilere taşınmasında ön ayak olmuş, başarılı sporculardandı.
Bende Boks ve Kıck Boks sporuyla uğraştım, dozunda yaparsan hiçte zannedilen gibi 'ölümcül' bir spor değil. Ölünün arkasından konuşulmaz ama alkol dolayısıyla bi çok kez tedavi görmüştü ve neticesinde karaciğeri iflas etti.
Yeri mekanı cennet olsun spor camiası çok büyük bir sporcusunu kaybetti. Spora, boksa katıcağı daha bir çok şey vardı.
allah rahmet eylesin heycanla izlerdik maçlarını.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Allah rahmet eylesin.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Çok üzüldüm ya, maçlarını izleyerek boksa başlamak istemiştim küçükken. Allah rahmet eylesin.
diyemedim ya la
Allah rahmet eylesin.
Boksör, ilaçlar, ek besinler ve de alkol olunca..
Allah rahmet eylesin![]()
Allah rahmet eylesin
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
bende 4 sene kickbox ile uğraştım çeşitli illerde maçlara katıldım rakipten sağlam bir yumruk yeyince feleğin çemberinden geçiyordum resmen.
gözümüzün önünde nakavt olup anlık şuur kaybı yaşayanlar ağzı burnu kanayanlar görüyorduk maç sıramızı beklerken ve dakikalar sonra çıkacağımız yer aynı olmasına rağmen sabırsızlanıyorduk hakikaten akıl işi değilmiş şöyle durup düşündüm de..
Sevdiğimiz bir boksördü o yıllarda Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin. boks kötü bir spor olabilir sevemeyenler olabilir ama sinan aldığı darbelerden ölmedi aşırı alkolden öldü bi oturuşta 1 kasa bira içiyormuş.
evox
Bende bunu söylemeye çalışıyorum ama herkes aldığı darbelerden diyo, Muhammed Ali zamanında boks sporu daha gerideydi ve Muhammed Ali' de böyle bir durum yok, ya da Dünya üzerinde 'karaciğer yetmezliğine' yakalanıp ölen boksör kaç tane? Spor vücuda dosttur, düşman değil. Boks biraz ağır bir spor olabilir, ben çocukluğumdan beri uğraşıyorum ve Allah' ıma şükür herhangi bir problemim yok ve olanıda görmedim. Benimde derecelerim, sayısız müsabakalarım var. Alkol tedavisi görüyordu zaten, tekrar Allah mekanını Cennet eylesin, çok sevdiğim bir sporcuydu. Ama spor öldürmez, alkol yavaş yavaş öldürür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)