Favorilerimde duruyor, fiyat illa ki düşer.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7708016/detay/
Bu arada VW türkiyede 325 bin adet aracini geri çağiracakmiş galiba..
VW ci arkadaşlar şok!
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
burdaki bmw ile vw karşılaştırması yapan arkadaşlar ne kadar bu araçları kullanmışlar bilmiyorum. ancak bende e90 LCİ ve golf 7 var, e90 öncelikle çok sert gergin bir araç konfor konusunda da oldukça cimri. parça, bakım maliyetleri de çok çok yüksek. para sorun değil diyorsan bmw nin sürüş keyfi prestiji güzeldir. golf 7 nin malzeme kalitesi işçiliği ve teknolojisi bmw dan tabiki modeli dolayısı ile çok daha iyidir. ben olsam açıkcası golfu tercih ederdim.
golf sil aklından derim babamda var e90 3.20d yanlış hatırlamıyorsam 2010 veya 2011 bazen onun arabayı almam gerekiyor 120 bin km de araba hiç banamısın demiyor ondan iniyorum benim 2013 model highline golfe biniyorum 1.4 140 hp ama ne olursa olsun o sürüş zevki yok.He golf iyi arabadır kötü demiyorum ama bir e90 karşısında hiç şansı yok
Yılların Bmwcisi olarak söylüyorsam bunları düşünmek lazımişin içinde araçları detaylı incelemiş olanlar aradaki farkı görüyor.
f30 dersiniz anlarım e90dan baya ilerde ama e90 zamanında bile konforlu değildi hep eleştirildi, iç mekanıda aynı şekilde,
ama 20 yaşında bir gencin önceliği direk gazlama sürüş keyfi olduğıu için taraflı bakması normal kimseyi eleştirmek için söylemiyorum.
yazımı düzeltme seçeneğim kalmadı tekrar yazıyorum bende bir bmw 3.20 HASTASIYIM. ama şu golfü 2 gün kullanmadan karar vermeyin derim bir 7 kullanıcısı olarak söylemiyorum çünkü elimde olsa 3.20 alırdım 2012 lerini
3.5 Sene 05' 163 lük kullandım ayrıca babamda 10' 184 lüğü var e90 cok sevdiğim bi 3 serisi
şiddetle temiz bi 184 luk almanı tavsiye ederim aralarında bariz bir fark var
sıfır vw cc aldım e90 mı cok arıyorum
e90 sert araba. Konfor bekleyen uzak dursun. Ama şu bir gerçek , ben amatör sürücü olarak e90 320d ile 2,42 döndüm İstanbulparkı. Yani standart yürüyen aksamı yol tutuşu fazlası ile iyi.
F30 kullaniyorum ama nedense suan tercih sansim olsa agzina kadar cakili golf 7 alirdim, ki ilk alacagim zaman golf'un o kadar yuksek para etmeyecegini dusundugum icin f30 almistim. Ama tabiki prestij ve gorsel olarak bmw 4-5 gomlek ustun.
farklı sınıf araçlar... golf ü ancak 1 serisiyle karşılaştırabilirsiniz. e90 ile karşılaştırmak nedir ?![]()
bir şey soracağım bilmediğimden. bmw merso alınınca tanıdıktan olsun yoksa üzer deniliyorya. tanıdığımzda bmw yoksa napcazkısacası düzgün servis expertizli bmw alsak yinemi başı ağrıyacak alan arkadaşın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)