User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: prelude 2.2 vti almayı düşünüyorum...

olcay_bora
    Misafir

Exclamation prelude 2.2 vti almayı düşünüyorum...

307 tiptronik ile takas olarak kabul gören bir kaç prelude 2.2 vti var onlarda tiptronik şanzımanlı. benzin derdinden bıktım kronik sorunlarıda bilirsiniz. benzin derken dokunuyor bana yaktıgı çünkü yaktıgının karşılıgını vermiyor. o yuzden 2.2 ye yükselmek istedim. 98 model 150bin km de temiz bi prelude buldum. yakıt durmu ne olur çok mu yakıyor ondada yaktıgına degmez mi mantıklı bir takas mı olur?? arac hakkında bilgim pek yok hiç deneme fırsatım olmadı fikirlerinizi neler???

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    waLLa bizim burda civic'e taktıLar 2.2 prelude motoru çok deLi yürüyor hakkını veriyor diyebiLirim. Gücün karşıLığını aLıcağına eminim.

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınır ve binilir araba birtek yaşı 10 yaşında artık biraz insanı düşündürüyor hoş honda bu kolay yıpranmaz
    Samsa

OnurS
    Misafir
    düze çewirenler de war preludeu oda yapılmıyacak iş değil...tabi uğraşmaya we emeğe değer mi?size kalmış...

umu_vtec
    Misafir
    bir vti sahibi olarak vti ile prelude denemesinin sonucunu çok merak etmişimdir deneyen veya bilen varmı acaba roll de sonuç ne oluo? yada denemek isteyen bi prelude olursa onlada deneyebilirim

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    waLLa bizim burda civic'e taktıLar 2.2 prelude motoru çok deLi yürüyor hakkını veriyor diyebiLirim. Gücün karşıLığını aLıcağına eminim.

civice koyarsan tabi yürür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tiptronikler sıralı kullanımda öle çok hırpalamaya gelmiyor ve arıza çıkarma olasılıkları çok yüksek, artı maliyetli parçayı bulmakda bi okadar zor serviste bile bayağı bekliosun..ayrıca o performansıda törpülüyor..4ws de kullanıma göre bizim yol sartlarında arıza ihtimali yüksek..bence yakıttan önce bunları düşünmelisin...
    alıcağın aracta bunlara dikkat edersen ileride basın ağrımaz

olcay_bora
    Misafir
    bnmde tiptronik bayada hırpalıorum ister istemez ama bir sorun çıkmadı hala en ufacık bile. şanzıman dedikleri bayagı saglam bişeymiş ama tabi o kaç yaşında benimki kaç yaşında haklısın alırım bide dökülmeye başlar hele temel bir parça risk tasıyor bunu hiç düşünmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2,2 prelude yerine vti düşünsene. o zaman ne yakıtı nede performansı düşünürsün. kesmediği yerde de (!!!) turbolarsın. forumda yapılan uygulama sana yol gösterir.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

TAM35göztepe
    Misafir
    istersen baglantı kurarım bi tanıdıgımda var prelude 2.2vti arac bebekler bebegi türkiyenin entemizlerinden dir buna kesin şüpen olmasın otomotik-deri koltuk-cruse control bide komple JDM , bide stock vtec ile denedigini duymuştum gecmişti

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Bora'ım 2 ucu b.klu değnek...
    Senin arabaya düzgün bi 2.2 VTI veriyorlarsa durma al derim...
    Çünkü senin arabanın durumu ***** !
    HA alırsanda 2.2 VTI ı max. 2 hafta içerisinde kullanılamaz hale getireceksin;
    sonra nikah kıyarsın o arabayla !

Karar senin... Yalnız tüketimi öyle 1.6 Vtec gibi düşünme, çoğu LPG li

TAM35göztepe
    Misafir
    ve aracın renginden dünyada 60 tane filan var bid sunroof

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düze çevirirsen çok kıyak bi araç.Accordların şanzuman uyuyor bildiğim kadarıyla
    Benzin sarfiyatı biraz fazla...
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

olcay_bora
    Misafir
    Kerem abi 2 haftada kullanılamaz hale getirirsin demişsin hangi açıdan ?? kronik sorunu fln mı oluyor :S lpg ye düşcek duruma gelceksem 307yle devam ederim emlak işindeyim her gün kısa mesafe bile gitsem 40 ytl yakıorum :S
    bide düze nasıl dönüyor buna debriyaj pedalı koncak en basiti.. çok uğraştırır şanzıman değiştirmek fln

OnurS
    Misafir
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kerem abi 2 haftada kullanılamaz hale getirirsin demişsin hangi açıdan ?? kronik sorunu fln mı oluyor :S lpg ye düşcek duruma gelceksem 307yle devam ederim emlak işindeyim her gün kısa mesafe bile gitsem 40 ytl yakıorum :S
    bide düze nasıl dönüyor buna debriyaj pedalı koncak en basiti.. çok uğraştırır şanzıman değiştirmek fln
    =)dert debriyaj olsun o kolay

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen biraz hor kullanıyorsun ya arabayı o yüzden dedim. Bunların vitesleri
    biraz nazik. 307 gibi kullanamazsın, kullanırsanda kronik sorunu yok ama
    sorun illa olur... Yakıt ise 1600 cc ile 2200 cc otomatiği kıyaslar isen elbette
    senin bindiğin arabadan fazla yakar ...

olcay_bora
    Misafir
    içime kurtlar düştü şimdi. en çok korktugum şey sanzıman olmuştur hep. biraz daha düşünsem iyi olacak sanırım bu konuda :/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)