tavsiye edeceğiniz biryer varmıdır düzgün iş yapan ?
tavsiye edeceğiniz biryer varmıdır düzgün iş yapan ?
el yapımı yaptıracaksanız yuksek hızlara çıkmamanızı öneririm yapan firmaların argesi olmadıgından rısk temsıl edıyor
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Anlıyorum herkes heves ediyo kimisi güzel görünsün diye arabasını basıyo kimisi sürüş karakterine göre deneme yanılma yöntemiyle arabasını alçaltıyo , ama bana bu el yapımı coil over ve press bakla kesme işleri cahilce geliyo , hayatınız bu kadar mı ucuz arkadaşlar bir çok firma dünya R&D kasıyor arge kasıyor size bilmemkim usta yapar tektir candır vs diyosunuz can taşıyosunuz arkadaşlar yapmayın bu press ve el yapımı coil over yaptırıp üstüne dip basıyorsunuz , peki alt yürüyende neler olup bittiği hakkında bir bilginiz var mı ? çok bastığınızda akslar düzensiz çalışıyor ve aksları koparabiliyorsunuz bunun için çok basık arabaların end link arm alması vs gerekiyor diycem ama neyse arkadaşlar karar sizin ama adam akıllı coil almiyim ucuzu olsun derseniz de hayatınızı baya ucuzlaştırmış oluyorsunuz , eğer imkan yoksa en azından bilindik bir markanın yayını alın ki o bile sağlıksız orjinal amortisor üzerine yay tansyonu ile oynamış oluyorsunuz ama el yapılı ahmet usta mehmet usta yapımından daha iyidir
El yapımı coili yunaninsanta yorgo yapsa marka diye alırsınız, memlekette bişey yapılınca tü kaka. Alıcağınız marka coilde hata çıkmaz garantisi varmı? Kullandığın lastiğin gümlemez garantisi varmı? Başaranın sayfalarca konusu var, kullanan onlarca insan var. Bu adamlar bu işi düzgün yapıyor olamazmı?
Piyasada ucuz yaylar var mesela fk ıvır zıvır markalar adı altında satılan aslında bursadamı ne biri tarafından dökümü yapılan, alıpta pişman olan görmedim ben. Kendi ismi yerine çakma zihniyetiyle üretim yapıyolar orası ayrı,Şikayeti olan varmı konfor konusunda var, ama eibach vogland alıp konforundan şikayet edende var. 6 sene 110liraya yay alıp kullandım 307mde bir tek sorun yaşamadım, şimdide başaran coil kullanıyorum cliomda 6-7 ay oldu bir sıkıntım yok. Adam kendi adıyla mis gibi üretim yapıyor, herkes memnun biz ezber cümlelerle tü kaka diyelim. Sonra niyee bu ülkede şu üretilmiyo bu olmuyo...
Alacağım marka coilde sorun çıkarsa garantiden değiştirirsin ama el yapımı olanda kullancı hatası yaparsın...
Lastik gümler arabaya meteor düşer dünyaya uzaylılar saldırır garantisi varmı ?
Kim yaptırdığı veya para verdiği şeye kötü oldu rezalet demez ama ustayla bi ters düştüğü anda hemen "dolandırıcı" diye konusu açılır
Üretim yapıyor diyorsunuzda onların yaptığı üretim değil üzerinde kaynak vs yaparak modifiye etmekdir
TDK'ya göre üretim; isim Belirli faaliyet ve işlemler sonucu yeni bir mal veya hizmet meydana getirme
Maddi imkanınız varsa tabikide marka almanız her açıdan daha mantıklı ve profesyonel olacaktır. Ama Aracıma uygun yok ya da coilovera o kadar para vermem derseniz ismi geçen firma en çok tanınan firmadır. Seçim sizin...
Hüseyin garantisi var mı diye sormuşsun ya KW ömür boyu garantili mesela. Alt firması ST 5 yıl garantili.
Sanayideki x ustanın 5 gün sonra yerinde olacağı meçhul.
custom coil arabadan arabaya bile değişiyor riski. Arkadaşla aynı zaman aynı yerden yaptırdık benim aracım fiorino arkadaşın arabası corolla. Ben 2 defa sol aks değiştirdim ve halada sağ sol körükler patlak vaziyette. Arkadaşta şükür ki bi sorun yok ama benim fazlasıyla dilim yandı
Bende Başaran' da coilover yaptırdım ve arka yaylarıma press yaptırdım ve çok çokta memnun kaldım. Ve basık haliyle 200 km süratlere de çıktım ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. He ne kadar yere yaklaşırsa araba risk o kadar artıyo esneme payını azaltıyosun çünkü. Arabanın kimliği değişti diyebilirim ben. Yol tutuşu çok bariz bir şekilde arttı. Benim aracım i20 ve yayları en dandik markanın 600 TL fiyat çektiler hiç daha bakmadım ve direk orada coilover yaptırdım. Dediğim gibi uzun yolada gittim, top speed denemeside yaptım gazladım da ve şükür Allah' a bi sıkıntı yaşamadım. Eğer marka olanı alabiliyosanız marka alın tabii ki ama ben Ümraniye Başaran' dan gayet memnunum.
Sene olmuş 2015 millet marsta su bulup kaynağını araştırmaya başlıyor, bizde aylarca mühendislerin üstünde çalışıp arge için o kadar para harcanan ürüne onun garantisi var mı diye sorgulayıp ilkokulu bile bitirip bitirmediği belli olmayan adamların bir kaç saatte yaptığı şeye gözü kapalı güvenip hala patlamadı diye kendimizi şanslı sayıcağımıza övünüyoruz bir de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)