User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Ankara Tattoo

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayati var kızılay turuncu kafe de yeri. Ben orada yaptırdım. Eşim dostum birçok kişi orada dövdürüyoruz kendimizi facebook da hayati tattoo diye aratırsan çalışmalarına bakabilirsin

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim referans olacağım kişi Tahir Tokmak namı diğer #tandt, http://instagram.com/tahirtokmak

Sırtımın yarısı, bir kolumun yarısı ve birkaç ufak tefek olmak üzere icra ettiği sanatı keyifle taşıdığım kişidir.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih Erdal var sayfası; https://instagram.com/tattoofreedy/
    Forumdan profiline de burdan ulaşabilirsin http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=10850
    Abi ilgin için teşekkür ederim irtibata geçeceğim eyvallah

Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım sahıbı dutlukta oturan tasındı mı bılmıyorum bahcelı de ankara tatto var oraya gıt ben zamanında oraya yaptırdım gayet basarılı zaten adamın yerıne gıdınce kalıteyı anlarsın
    Netten sorguladım açık adresine ulaştım eyvallah abi sağolasın. 60/ /Ankara 5, Bahçelievler, Aşkaabat Cd. No:60, 06490 Bahçelievler/Ankara

Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    osmanli tugrasi diye bahsettigin sey trafikte %99 saygisizca, suratli, sikistirararak giden doblo, fiorino, partnerlarin arkasinda olan simge ise o osmanli tugrasi degil, bil istedim sadece.
    Anlıyorum.

Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dovmemin 25. Gunu henuz rutus icin gitmedim,bazi yerleri soluk gorunebilir,dovmem pusula yildizi olarak geciyo,ana yonlerde aile buyuklerimizin,ara yonlerde iste ailemin bas harfleri var,en mantikli dovme olarak bunu buldum,boyutuda 6x6 benim kolumda oyle ufakta durmuyo,internette cok iyi modeller var oneririm.
    Kardeşim dediğin gibi harbiden biraz dalgalanma var çizimde net bakınca belli oluyor, onun dışında gayet güzel özelden öneri olarak link atarsan çok memnun olurum eyvallah.

Alıntı beast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuğrada kararlısın sanırım ama aile isimleri-harfleri her zaman saçma gelmiştir bana. Ben yaptırma derim.
    Fikirlere açığım varsa fikriniz değerlendirmek isterim gerçekten

Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayati var kızılay turuncu kafe de yeri. Ben orada yaptırdım. Eşim dostum birçok kişi orada dövdürüyoruz kendimizi facebook da hayati tattoo diye aratırsan çalışmalarına bakabilirsin
    İyi dövüyorsa neden olmasın abi Sağolasın irtibata geçeceğim

Alıntı GokhanE. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim referans olacağım kişi Tahir Tokmak namı diğer #tandt, http://instagram.com/tahirtokmak

Sırtımın yarısı, bir kolumun yarısı ve birkaç ufak tefek olmak üzere icra ettiği sanatı keyifle taşıdığım kişidir.
    Önümüzde ki hafta irtibata geçeceğim abi eyvallah sağolasın
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncel çekelim taze bir dövmeyle, şimdi yaptık.
    Yaptıracağınız dövmeyi ve yeri iyi seçin arkadaşlar. Para bir yana kötü bir dövmenin boşa çektiğiniz acısı ve pişmanlığı olmasın boşuna.
    Aradigim cizgiler buydu cidden,hepsi ok gibi ve duzgun elinize saglik cok guzel olmus,istanbulda olmadigina uzuldum simdi ,dovmeyi yaptiracak kisininkide daha cok cizgi oldugu icin bu tarz bi resmj referans alabilir,aklinda bulunsun bence
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)