Abilerim kardeslerim 20 gun sonra dugunum olucak her sey tamam ama tek eksik gelin arabasinin arkasina yazacagimiz yaziya hala karar veremedik bu konuda sizden guzel fikirlerinizi bekliyorum
Abilerim kardeslerim 20 gun sonra dugunum olucak her sey tamam ama tek eksik gelin arabasinin arkasina yazacagimiz yaziya hala karar veremedik bu konuda sizden guzel fikirlerinizi bekliyorum
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Takipteyim..
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
'Allahim neydi gunahim' görmüştüm
Benm Çiçekçi Dükkanım Var.. Ne Tipler Gelip Ne Yazılar İstiyolar.. Yazmadığımı, Çok Zorlarsa Başka Yerde Yaptırmasını Rica Ediyorum.. Özellikle Plaka Kapatmak İsteyenlere Gününün Bir Memur Yüzünden Mundar Olabileceğini Anlatıyorum..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
En Çok;
Dünya O'ydu, O Da Benim Oldu.
Meleğimi Aldım Cennete Gidiyorum.
Üzülme Annesi, O Kalbimin Bitanesi.
Annemin İlk ve Son Gelini.
Rahat Battı..
Bir de Gün Hesaplaması Yapanlar Var.. Yok 1234 Gün Olmuş da vs vs..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Fragman bitti film simdi basliyor yazdirdi kuzenim
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Kendim cekmistim. Fotosu vardi bir yerde "cennete gidiyoruz" yazdirmislar. heralde ilk sarampolden yuvarlanicaklar diye duaunmustum.
74 model sehpa...
Kendi düğün aracım,gezi olayları olduğu zamana denk gelmişti biraz siyasi gönderme yaptık baya ilgi çekmişti
resim yülke
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)