http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
arkadaşlar bu aracı düşünüyoruz da daha önce kullanmış tecrübesi olan varmıdır? alınır mı?pazarlıkla iyi bi fiyat aldık .
araç sizce nasıldır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
arkadaşlar bu aracı düşünüyoruz da daha önce kullanmış tecrübesi olan varmıdır? alınır mı?pazarlıkla iyi bi fiyat aldık .
araç sizce nasıldır?
dizel olsa alınır derdim benzinlisi nasıldır hiç bir fikrim yok, dizel için konuşuyorum 2008 yılında kullandım iyidir arada bir düşük motor performansı arızası verirdi. 36 bin tl almıştım. soldan otobüs çarptı 2000tl kapı değiştirdiler bende sattım o yıllar dönsek yine olsa yine alırım.
Sıfır km 2011de dizelini almaya çalışmıştım, kredi daha fazla çekmem gerekiyordu almadım. Sonra kullanma fırsatım oldu. Bence bu paralara, performans istenmiyorsa gayet güzel bir araç. Önden kayıyor sert yön değişimlerinde, bunun dışında arka çapraz görüşü sıkıntılı yanaşırken falan, başka problem yok. Güzel araç bence.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
dizel ben 30-40 bin kullandım başım ağrımadı, 2012 yıllarında üretimi durduruldu denmişti ben olsam bulaşmazdım. 2008-2009 yıllarında olsak alınır diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz.
Dizelini hatuna dusunduk sonra otomatik bulamadigimizdan erteledik tasarimi bence parasindan zengin gosteriyor ozellikle teypin bulundugu yer
Bende aynı yuruyenli çok benzer yapıda olan focus vardı tek kapı 2007 model ve dizel. Motor ve yürüyen aynı kapı sayıları vs de aynı sadece üst yapı degisikti. Eibach 5 cm yay ile kullanıyordum. Şöyle diyim temde 140+ hard gidisimde aniden kafayı içeri çekip ardindan arkasi gelince 1 serit genisliginde kontralayip( kafa en sağ kic emniyet şeridi) bile arabanın kafası değil kici oynuyordu. Ki 2 tane c30 sahibi arkadaşım var. 2side sattı ama onlarinda yorumu benzer. O arabanın onu yolu mihlamis şekilde gider. Ve ciddi ciddi kaliteli lastik+ kaliteli spor yay ile çoğu hothatchi üzer yol tutusta.
Dusunursen bende satiyorum dizel ve 80.000 kmde olani.. Benzinli yerine dizelini almani tavsiye ederim.. Dizeli focus motoru hem performansi daha iyi hemde parcasi heryerde var ve cok ucuz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)