Mitinge falanda götürürler bunları, 10 sene baksa hangi marka olduğunu anlamayacak insan çok var. Araştırmazda zaten yerli mi yerli.
Mitinge falanda götürürler bunları, 10 sene baksa hangi marka olduğunu anlamayacak insan çok var. Araştırmazda zaten yerli mi yerli.
Tübitak'tan önce Tarkan abi üretmemiş miydi?
![]()
özellikle cadillacı secmişlerdirki millet yolda görmedi etmedi diye uyutmak için elalemi. 65 yasındaki babama göstersem oda negüzel der bilmezki böyle bir cadillac oldugnu![]()
1881 - 193∞
Hahahahhaa beyler yanlış olmasın bizimde Tübitakta bir masamız var yani![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Hani Lada'yı getiriyorlardı pazara sunacaklardı, hamle falan olabilir mi ?
Değişik işler olduğu kesin, bu kadar bariz bi sunum yapmazlardı diye düşünüyorum.
Lada Vesta muhabbeti unutturuluyor mu acaba..
A haberin haberinde 25 bin tl satış fiyatı deniyor hala;
http://www.ahaber.com.tr/otomobil/20...tlye-satilacak
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Hazır arabayı al folyo kapla ( sanki Ring'te test edecekler) , sonra millete biz ürettik diye kakala. Şaka maka yiyenler de var.
Bir tek havalı süspansiyon eksik, onu da koyarlarsa ilanını görürüz;
"Tübitak'tan, proje değişikliği nedeniyle hatasız yerli araç."
Konuyla ilgili yazı çıkmış hürriyette .
http://www.hurriyet.com.tr/milli-cadillac-30302310
prototip deniyor. 3 tane cadillac şasesinde yürüyen aksam motor test ediliyor olamazmı?
zamanında devrim arabalarında da gazeteye çıktığında kimse inanmamıştı şuanda da aynı şey oluyor.
adamlar cadillac olduğunu anlamayacağımızı düşünemeyecek kadar salak olamazlar. var bu işte bir iş görecek bakalım.
şunuda söylemeden geçemicem; sırf işin içinde bu hükümet var diye olurda yerli otomobilimiz olursa buna binmeyecek adamlar tanıyorum.![]()
2.0T FSI
O değilde bu kadar kör olunmaz. Sadece seçim vaadi için insanları kandırmak ne derece doğru ve ahlaki? Gerçi 97 kişinin ölümüne bile sevinilen bazı kesimlerin olduğu ülkeye bunlar yakışır. Sözün özü yap takdir edelim, yapamıyorsanda sus meşgul etme gündemi. Şu ülkede tomarla kolay para kazananları gördükçe deli oluyorum, kıçı kırık c sınıfları 100 bin sınırında. Orta kesim bile alamıyorsa yemişim arabasını.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
test ediliyor olamaz.. Bakan çıkıp ÜRETTİK diyor daha açık nasıl söylenebilir?
Bu halkı o kadar çok şeyle kandırdılarki bunun Cadillac olduğunu anlamayacak yüksek bir çoğunluk olduğunu düşünecek kadar zekiler..
bu arada fotoğraflar paylaşılıp bakan ÜRETTİK dediğinden beri aracın CADİLLAC kopyası olduğu halde sırf işin içinde HÜKÜMET olduğu için yerli otomobil olduğuna sorgusuz inanan o kadar insanda ben tanıyorumki inanamazsın..
İnanç AKP taraftarı olduğunu biliyoruz o yüzden başkaların .... sen temizlemeye uğraşma istersen. Prototip araba da kasa değişir doğrudur ama gene baktığın zaman kamuflaj altında bile genel hatlar bellidir. Haa şase ve motor test ediyoruz diyosan kamuflaj kaplama kullanmazsın çıkar test edersin kimse de aa bu ne demez zaten arabanın ne olduğu bellidir.
IN BOOST WE TRUST
Nerde kalmıştık araba tamam uçak gemisi tamam bide helikopter yaptıkmı bugun yarın tamamdır
http://www.ahaber.com.tr/ekonomi/201...lli-yuzen-ordu
![]()
1881 - 193∞
Yahu madem böyle bir iş yapıcak hükümet burda Techturkey diye bir site var bi danış, Cadillacı modifiye etsesler şaşmazda kimse birşey çakmaz , Kaportada şöyle birkaç değişiklik yap git Kaputa birkaç havalandırma aç, Çamurlukları şişirt, far kaşı abart eksoz motor sesi de dinletirsin Akp seçmeninin hoşunada gider..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Asgari ücret 1000 Tl
Ama her b.k yapıyoruz.Biz ne zengin bir ülkeyiz.
Biriside kupayi ithal ettik motoru biz yaptik demiş.
Her zaman peçete demisimdir.Dünyada ki en güzel icat.
açık ve net olim AKP hükümetinden nefret ediyor tiksiniyorum hemde ele alınabilecek her bir anlamda.
yalnız şu bir gerçek bence olaya çok alaycı,küçümseyici bakıyoruz be beyler, rica ediyorum saldıraya uğramim şimdiama bu araç SAAB gibi Cadilac gibi dehşet kalite seviyelerinde bir kasa , tasarım üzerine kurulmuş ise ne olmuş bu bunu kötü yapmazki.
ha yerlimi yemeyin beni o konuda ne bekliyordunuzki bizim ülkemizde parti liderlerinden biri dini kullanan hırsız, biri bakkalda çocuğa dido satamaz diğeri cümle bile kuramazken bizim %100 yerli otomobil yapıyor olmamız zaten hayalki.
sonuçta bu bir başlangıç ise bence önemli ve doğru ,sağlıklı bir karar olabilir ve ümit ederimde öyle olur.
sonuçta skoda vw öncesi neydi şimdi ne oldu, bizim kendimizi geliştirmemizdede bu platformdaki aracı kendimizinde zamanla geliştirmemizede engel yokki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)