Öğleden sonra mersine doğru yola çıkacağım.Ankara-Mersin güzergahı hakkında bilgisi olan var mı?
Öğleden sonra mersine doğru yola çıkacağım.Ankara-Mersin güzergahı hakkında bilgisi olan var mı?
Istanbulda trafik yok deniliyor gece 12 de bebekten dolmabahçe ye tren
Hani gitmişlerdi.: )
Şirinevler trafiği yine aynı değişen birşey yok yani![]()
dun biraz sakinken sonradan heryer kırmızı oldu yol durumunda sanırım bu sefer çok az kişi gitti tatile![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
SARkoyden donus cilesi bugun oglenden basladi su an saat 1 koyden yolu izliyorum yola sanki kirmizi led dosenmis. Ben donuste hoskoy ucmakdere kumbag istikametini kullanacagim corlu uzerinden ist girmeyi dusunuyorum saat 11 de oglen cikarim ins
Malkara dan sonra Tekirdag yolu kilitmis herkes pazar gunu kilit oluruz endisesi icinde yola vurmus sanki
arkadas millet akın akın gitti ama bu kodumun istanbulunda ben hala kopru trafigine yada bahçeşehir-mahmutbey otoban trafiginde kalıyorm sürekli bir yogun sürekli bir 70 80le baglı gitme yan seride geciyim diyorsn yine aynı seritlerde fixe bağlamış yandaki öndeki arkamdaki aynı arabayla 10kmlik mahmutbey bahçeşehir otobanını geldim, bir önceki gün basın ekspres aynı sekildeydi 3gün rahat araba kullanırız diye düsünüyordum ne mümkün nasıl bir araç sayısı var burda azalamıyor vallahi
1881 - 193∞
Enez den 5 te çıktım gece 1 de ataşehirdeydim bir daha bayramda yola cikmakmi ...... tıkalı olsada otobani kullanın kesinlikle sahil yolundan gelmeyin birsürü yerde yol çalışması var
istanbulu nüfüsu en son 15 milyonmuydu neydi?
%50 si tatile gitse ki gitmez
geriye kalır 7.5 milyon insan
çin gibi olduk
araç adetini bilmiyorum ama nüfüsa bağlı olarak araç sayısıda aynı oranda artıyor nasılsa
Dün Saat 17.00
Bahcelievler bostancı 2 saat dönüşü 3 saat gibi sürdü.
Tatilciler gelince ne olucak allah bilir![]()
Halkidiki - Selanik - Kavala istikametinden, ipsala sınır kapısı üzerinden İstanbul'a geldim dün gece.. Sınır sonrası Keşan sapağında Tekirdağ yolunun tıkalı olduğunu gösterdi yandex. O yolda çalışma olduğunu ve tek şeride indiğini de bildiğimden kırklareli üzerinden TEM'e bağlanarak şehre giriş yaptım. İstanbul sınırını geçtikten sonra şehre 50 - 60 km kala biraz trafik vardı ancak topu topu 30 - 45 dk sürdü. Onun dışında tüm yol bomboştu..
Tekirdagdan gelenler karaevli koyu yolundan girin corludan cikin otoban degil duz yol ile istanbulu takip edin silivriden e5 ten gdidn otoban kitlendi
İzmit otoban felaket bilginize
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Dün tam 11'de şarköyden çıktım ve gece tam 4'de evde oldum. Geçen seneki istanbul-trabzon bayram trafiği yüzünden 23.5 saat süren yoldan sonra yaptığım en en berbat yolculuktu.
İstanbuldan Şarköye giderken de haritadan baktım daha kısa diye çorludan dolanmayıp aşağısından bi yoldan gidiyim dedim ama Allah kimseye yaşatmasın o anı. Öyle bir yoldu ki 25 km boyunca ne bir ev ne bir insan ne bir ışık hiç bir şey yoktu araba bozulsa lastik patlasa ne yapacağım diye düşünüyodum kara kara. Dapdaracık yollar bozuk yollar ormanın içinden gitmek... Bir daha Allah göstermesin.
Sonradan öğrendim ki hiç kimse o yolu kullanmıyormuş millete o yolu sorduğumda sen kafayı yemişsin dediler. Neymiş bilmediğin yoldan gitmemek lazımmışhala gözümün önünden gitmiyor, ilk kez bir yoldan korktum.
.
4'de Kumburgazdan çıktım otobandan Bağcılara Kanal D binasına geldim, büyükçekmece sıkışıktı gerisi açıktı, mahmutbey gişeler bomboştu hatta. 5'de kanaldaydım.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
İstanbul bugün güzel
Halkalı-Levent 20 DK bile sürmedi
Şaşkınlık içerisindeyim.Dün çok kötüydü sanırım millet evden çıkmadı bugün
Dün kastrodan saat 18.00 de çıktım saat 20.20 de Sultangazide evimdeydim dip gaz saatte 80 ile 120km arasında geldim
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)