Ekmek calsak hapse tikicaklar adamin dolandirmadigi bi biz kalmisiz kimsenin bisey dedigi yok. Adaletini mikeyim bu ulkenin
Ekmek calsak hapse tikicaklar adamin dolandirmadigi bi biz kalmisiz kimsenin bisey dedigi yok. Adaletini mikeyim bu ulkenin
dayanamazlar koyarlar yine ilanları plakalar belli arkadaşlar gerçi bunlar el değiştirir sıfır plaka alır hatta komple başka renge boyar boyasız diye satarlar o kadar o.......... ç.......... bunlar
Herkesten özür dilerim ama orrospuu çocuklarının önde gideniymiş şerefsizler. Aslında ülke karışık olmasa üstüne gidilmeli bu adamların bildiğin dolandırıcı çetesi güzel bi operasyonla işin içinde kim varsa noterinden tut ekspertizine kadar paket yapılıp atılmalı gerçi 8 10 ay yatıp çıkar yavşaklar.
Bence hep birlikte gerekeni yapmaya gidelim mağdurların işi görülsün hazır polatlı yarım saat işim yok gücüm yok stress atarız
bu adamların 81 ilden herkese takmışlığı mevcut. benim gözümle şahit olduğum istanbul istoç esnafından tutun da gaziantep şehitkamil esnafına kadar takmışlar. bu kadar ortada mevzu varken yasal yoldan kimse birşey elde edememişken hiç mi sert taşa denk gelmediler
Arkdaslar benim konumu hatırlayan olacaktır.( http://www.techturkey.com/forum/sohb...iyacm-var.html ) Yaklaşık 1.5 sene oldu ve ben iki kez mahkemeye cıkmama ragmen hiçbir hak talep edemedim. Adama verilen hapis cezası 24 ay taksitle para cezasına cevrildi üstelik temyiz yolu acık olmak kaydı ile. Ve icra da dahil olmak üzere iki davada devam ediyor. İşin güzel ülkem kısmına geliyorum bu sahıs benden sonra benim bildiğim en az 10 kişiyi dolandırdı. En düşük mebla benim içinde daireler A3ler E250ler vs vs. ve bir cogu burdan actıgım konudan bana ulaştı. Cünkü google adını yazdıgınızda tek benim actıgım konum çıkıyor. Bu gidişlede dolandırmaya devam edecek gibi gözüküyor. Cünkü devlet hiçbir sey yapmıyor. Birinin cıkıp vurmasını bekliyorlar bence cünkü artık baska çözüm yok gibi.
Geçen yaz bende fd6 civic arıyordum. Polatlıdan satılıktı arabada hata , boya , değişen , hasar kaydı yok diye yazmışlardı. Sonra polatlıdan bir tanıdığı aramıştım araca bakması için. Kardeşim bu taraflardan araç alma boşa elimizi kana bularsın dedi. Araç otomatikti aynı plaka aynı renk civic i galeride gördüm aracı özellikle gittim inceledim. İncelediğim araç manueldi büyük ihtimal ile bunlar change de yapıyorlar. Sonrasında bir kaç konu açıldı yine forumda. Dedim verilmiş sadakam varmış.
hızlı koşan atın poku seyrek düşer demişler . yakında çıkar haberlere biri çeker silahı vurur
dayak cennetten cıkmadır.agzı yanan toplanıp gıdıp ındırelım sıkıntı yok.
Dayakla durduramazsın bu arsızları hırsızları abi, hiç mi dayak yememişlerdir bence çok yemişlerdir. Çıkar gözü kara delinin biri takır takır saydırır bir gün, su testisi su yolunda kırılır afili bir dayıya elbet denk geleceklerdir er yada geç.
Polatlı, yazdık kenara.. Yayan gezicez ordan almıycaz
şimdi siz diyorsunuz ki bu savcılar bu adamları nasıl bırakıyor. Ben daha şimdiye kadar fakir savcı görmedim memlekette. Herkes bi vagonun içerisinde sende yanlışlıkla o vagona giriyorsun. Tren tünele girio bi bakıosun çıplaksın elbiselerin karşında oturan herifin üzerinde lan kime şikayet edicen trenin makinisiti sorumlu. Makinist bakıo yoo elbiseler cuk oturumuş adama bunlar senin olamaz dio ama yeni aldığın ayakkabılar makinistin ayaklarında. Daha yaziim mi?
Bu dolandiricilarin ilanlari ifsa edilse en azından burdaki arkadaslar bilgilenmis olurlar. 2015 aralikta bende polatlidan Bircan Uguz adinda bir serefsiz tarafından iki parça boyalı denilerek 20 bin hasar kayitli bir arac almis bulundum.Araçta gerçekten iki parca boya var ama alttan hasar almis kilometreside iyiydi almis bulunduk ha bisey cikmadi sikinti vermedi arac biniyorum sadece satamiyoruz biraz kaziklandik.
Forumda boyle dolandiricilar paylasilsa en azindan burdaki insanlar bu islerden korunmus olur, el birligiyle de ilanlar gerçekten sikintiliysa şikayet edilip kaldittirilir.
durmak yok masallah satışa devam heriflerde
Allahsız köpekler.
Beyler ilanları sürekli şikayet edersek kullanıcıları kapatırlar
kullanıcıların ortadan kaybolması bişey ifade etmez bence, yeni kullanıcı açmak ne kadar zor sanki. Yasal olarak adamlara bişey olmaması çok kötü. Bir şekilde insanları bilgilendirmek lazım bu adamlarla ilgili