Geçen sene ocak ayında 2.el Note2 telefon almıştım bu sene başı telefonu sattım ve başka bi 2.el cihaz aldım
Buraya kadar herşey normal bugün eve gelen bi yazı ile ablamı emniyete çağırmışlar hat benim aldığımda yaşımdan dolayı ablamın üstüne olduğundan ona telefonu kullanıp kullanmadığı nerden nasıl alındığı şuan ne olduğu va sormuşlar oda bildiği kadar kardeşimin 2.el alıp kullanıp daha sonra sattığını söylemiş
Cihaza takılan kullanılan son hat benimki gözüküyo benden sonrasını henüz bulamadılar sanırım
Sorularıma gelirsek cihazı son kişide kullanırken bulduklarında elinden alcaklar mı?
Son sahibi verdiği parayla cihazın gittiğiylemi kalcak
Ben aldığım fiyata sattım ortada bi kullanıcıyım nakit konusunda ödeme çıkartırlar mı bana
Benim aldığım kişinin adı ve numarası vardı sildim ama bulurum bunlar bi işe yararmı?
Ayrıca ben alırken imeil sorgulatmıştım yurtiçi cihazmı diye orda telefonda sorun gözükmüyodu imeil yurtiçi telefon sorusuz gözüküyodu
Daha önce hiç tecrübem olmadı biraz araştırdım ama forumda konu göremedim aynı konudan varsa kusura bakmayın birazda şimdi başıma iş açılır mı stresi var onun şçin konu açtım