Arkadaşlar selam, kıbrısa gitme imkanımız var gittiğimizde bize orda parça aramamızda yardımcı olabilcek arkadaş varmı?
Arkadaşlar selam, kıbrısa gitme imkanımız var gittiğimizde bize orda parça aramamızda yardımcı olabilcek arkadaş varmı?
Ticari olarak yardımcı olamam ama tanıdığım insanlara sorabilirim. Ne parçası arıyorsunuz? sorar soruştururuz. Yahut tanıdığım kişilerin isimlerini veririm siz bağlantı kurarsınız.
dinamomotorsport.net
Ticari bi ilişki yok kendimiz için almamız gereken parçalar var sadecehonda için beyin vs sürekli gidip gelebilme imkanımız olduğundan değerlendirelim dedik kendi aracımız için
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ..
Seneye inşallah ordayım![]()
estağf. ticari derken ben para işine karışmam. Sadece ismen tanıyorum çoğu kişiyi iletişim vs bulurum, kimi arkadaşlar parayı sana verelim sen al vs. diyor, ya da satıcıları benim samimi tanıdığım sanıyor.
O bakımdan ticari olarak bakmayalım olaya demek istedim. Sorumluluk size ait olur yani![]()
dinamomotorsport.net
Benimde baya bir hurdaci/parcaci arsivim oldu. Isterseniz yardimci olabilirim ama yarin kesin olarak donuyorum sadece numara bazinda yardimci olabilirim.
TR - B13
Honda icin parca lar ariyorsan yardi olablirim. Isdedgn parca nedir. Makine kodu nedir?
Konu dışı amaLefkoşa tarafında tanıdık uygun yollu pansiyon fln var mı? Bi ark iş gereği C.tesi gününe kadar kalacak.
lefkosayı pek bilmem magosa olsa soylerdım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)