Ben de yaklaşık 10 yıldır çekiyorum bu illeti. Zaman zaman canıma yettiği oluyor. Göz kaşıntısı ayrı, burnumun kısık bir çeşme misali akması ayrı, hapşurma ayrı, burun içi yanma ayrı, halsizlik ayrı.... dert. Kalıcı bir çözümü de yok benim araştırdığım kadarıyla. Tek umudum ise ilerde çocuklarımda olmaması. Ben yandım onlar yanmasın diyorum.
Çeşitli ilaçlar kullandım. En faydalı gelen Xyzal (zayzıl diye okunuyor eczaneden isterken zorlanıyordum ilk başlarda nasıl okunduğunu bilmediğim için

) oldu.
Bu sene ise bir arkadaşım kedi alerjisi olduğu için doktora gitti. Doktor kediyi evden at demiş ilk çözüm olarak fakat kaç yıllık hayvanını atabilir mi insan? Olmaz cevabını alınca da yan etkileri fazla ama şu burun spreyini kullan. Günde 1 kereden fazla kullanma demiş. Arkadaşım baya memnun kaldı bu burun spreyinden. Ben ise ise nasacort, nasonex, okyanus suyu vs vs baya bir kullanmıştım fakat hiç biri işe yaramamıştı. Bir de bu spreyi deneyeyim dedim ve sonuç olarak çok memnun kaldım. Bu sprey Avamys.
Bu yazdıklarım benim yaşadıklarım ve ilaçlar hakkındaki izlenimlerimdir. Kimseye şu ilacı kullan demiyorum çünkü herhangi bir doktorluk vasfım yok. Herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Çok ciddi yan etkisi olabilen ilaçlardır.
Alerjisiz günler