Baslikta yazdigim gibi ford connect aracimin teyp kodunu bulamadim aracida yarin araba pazarina goturucem teypcide bulamadi normalde torpidonun icinde bi kagit varmis orda yazarmis fakat o kagit yirtilmis yardimci olabilecek varmi acaba
Baslikta yazdigim gibi ford connect aracimin teyp kodunu bulamadim aracida yarin araba pazarina goturucem teypcide bulamadi normalde torpidonun icinde bi kagit varmis orda yazarmis fakat o kagit yirtilmis yardimci olabilecek varmi acaba
bu sıteye grıp teypbın M ıle baslayan serı nosunu yazın
Ford Puma 6000CD free radio decode - also codes work for Ford Fiesta Focus Galaxy Probe Scorpio and Transit - Pumapeople
M ile başlamıyorsa seri numarası servisten temin et. Sakın yanlış girme yanarsın kilitlenirse servisin verdiği kodda işe yaramaz
teyp kodu Ford'larda V veya M ile başlıyor, M ile başlıyorsa şanslısınız, internetten çok rahat bulursunuz. Ama V ile başlıyorsa, servis tek şart. Geçenlerde benim de başıma geldi, V ile başlıyordu bir türlü bulamadım kodu, herhangi bir yerde yapışık değildi. Servis kitapçığının içinden ufak bir kağıtta yazılı şekilde buldum.
Kodu 5 e basarak onaylarsınız ama v serisinin kodu vermiyodu heralde servisinizi arayarak öğrenmekten başka çözüm yok. Sanırım 2007 modelden sonrakilerde v serisi var
o kod geçerli olmayacaktır muhtemelen. eğer olmazsa ve kağıdı bulamazsanız, servise gitmeniz gerekecek. Şase no üzerinden bulup, söylemeleri lazım diye tahmin etsem de, servisle ve ford yol yardım ile yaptığım telefon görüşmelerinde bana söylemediler. Teybin yazılımını silip yeniden yüklemeleri gerekiyormuş.
teyp i sokme sansınız varsa yanında m ile başlayan seri no var yazabilriseniz iki dakka da verebilrim sifryi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)