10 yıldır vodafone kullanıyordum.İş dolayısıyla tüm ülkeyi dolaşıyorum.
Taahhüt bitince vodafone'un sunduğu fiyatlar baktım çok yüksek 2021 yılında olmamıza güvenerek Türk Telekom'a geçiş yaptım 2 ay oldu memnunum.
Printable View
10 yıldır vodafone kullanıyordum.İş dolayısıyla tüm ülkeyi dolaşıyorum.
Taahhüt bitince vodafone'un sunduğu fiyatlar baktım çok yüksek 2021 yılında olmamıza güvenerek Türk Telekom'a geçiş yaptım 2 ay oldu memnunum.
Turkcelliyim ama epey kazık olmaya başladı. Tabi çekim durumu ayrı. Fakat eylülde telekoma geçeceğim. Adamlar öyle bir yapmışki hep 3 operatör arasında dolaşıp duruyoruz. Eski müşteriymiş falan umurlarında değil
2017 sonu gibi türktelekom a geçtim önemli olan kriter ev ve iş yerinde çekim gücünün yüksek olması, çok eskiden olduğu gibi çekmiyor falan filan değil şuan tüm operatörlerin durumu aynı bölgesel sıkıntıları mevcut.
fiyat olaraktan eskiden daha cazipti ama yine diğerlerine nazaran daha uygun gibi.
Bi ara 20XX'lerde cok operatör cıkıyordu. Artık yeni operatörde gelmiyor ?
Düşman g.tüne vodafone hiçbiyerde çekmeez internet berbaat bence 10 20 fazla olsun turkcell olsun.
12 sene sonunda Vodafone geçtim. Benim için tek artısı sınırsız internet paketi olması. İster bilgisayar bağla ister TV internet bitmiyor. Malesef Turkcellde böyle bir paket yok.
kısaca şöyle anlatayım kime sorsam vodafonu "kanka çekmiyor aman" dedi... Bende istanbulun göbeğinde nasıl çekmez ya sizin telefonda bir şey vardır falan dedim. Sonra kozyatağı carefour'un için vodafona var oraya girdim, ilgili arkadaşa dedim böyle böyle oluyormuş ya dedi belki dağ taşta biraz sorun olur ama genelde iyi abi dedi, elinde kendi telefonu vardı dedim senin telefon vodafone mu evet abi dedi, bak bakayım kaç tık söylesene dedim baktı, utanarak sıfır abi hiç çekmiyor dedi, dedim eyw çıktım dükkandan.
20sene turkcellden sonra gecen sene vodafone a gectım. odamda cekmıyor. en ust kattayım.
taahhüt doldu telekoma gectım .şükür dükkanda , odamda dısarda vs hayat daha konforlu olmaya basladı.
1 2 sayfa önce yazmıştım.şu kısa sürede kullanım tecrübem vodofone konuşma yönünden mantıklı ancak internet yönünden tam bir facia her yerde çekmeme sorunu inanılmaz kötü. turkcell canavar gibi iken bu sarı siteye bile girmiyor illallah ettirdi gavur. ama bana konuşma önemli tabiki.
Güncel olarak bende hala bir tık fazla veriyorum ama Turkcell ile devam ediyorum şuanlık bakalım ilerleyen senelerde ne olur :ninca:
telekom sektöründe uzun yıllardan beri çalışan biri olarak konuyu şöyle özetleyebilirim:
- fiyat konusunda bir çekinceniz ya da kısıdınız yoksa kesinlikle turkcell. altyapısına en çok yatırım yapan operatör, kalite problemi yaşama ihtimaliniz çok çok düşük. aynı zamanda müşteri hizmetleri olarak da diğer tüm operatörlerden ciddi farklılaşır memnuniyet odaklıdır.
- fiyat benim için çok önemli, kalite 2. planda diyorsanız, bimcell, fenercell, teknosacell gibi aslında turk telekom altyapısını kullanan ancak marka ortaklığı ile kendi hattı gibi satan firmalara bakmanızı, fiyat olarak size en uygun olanı seçmenizi öneririm. kalite olarak hepsi birbirinin aynısı, türk telekom ne sağlıyorsa onu kullanıyorlar.
- vodafone fiyat olarak orta üstte, kalite olarak iyiye yakın konumdadır, vdf red gibi avantajlardan ve yurtdışında birçok ülkede olmasından faydalanmak istiyorsanız değerlendirebilirisniz.
Türkcellden şaşmayın derim. Vodafone turk Telekoma sadece fiyat için geçilir. Kalite beklemeyin
Yıllardır Turkcell'liyim.Ancak son 2-3 senedir Çandarlı (izmir) ve Silivri taraflarındaki çekim gücü rezalet durumda.Resmen telefonla konuşamıyoruz.
Vadafone kullanıyorum
Turkcell den geçtim
Benim adıma çok iyi Turkcell in çekmediği ,daha doğrusu baz istasyonunun kapasitesinin az kaldığı yerlerde vadafone harika isler çıkartıyor
13 yıllık TTelekomdan Turkcell'e geçtim 1yıldır Tcellliyim 85tl fatura geliyor 25GB internet var gayet memnunum..
Eşim Vodafone' lu oda taahhütü bitince Trcel li olacak..
Vodafone kapalı alanda sıkıntılı.. TTelekom dağ-bayır kısmında müşteri hizm. v.s sıkıntılı..
Trcell'e bir problem yaşamadığımdan müşteri hizm. denemedim..
Daha önce senelerce Turkcell kullandım, iki sene önce Vodafone a geçtim. Yarın tekrar Turkcell'e geçiricem hattı cayma bedeli falan umrumda değil, o derece gına getirdi Vodafone. Kesinlikle Vodafone kullanmayın...
20 gün önce türkcell den vodafona geçtim, ev Ataşehir de, evin içinde telefon çekmiyordu, internette de sıkıntı yaşıyordum. Artı türkcell son aylarda hep kazık paketler tanımlıyordu.
Açıkcası türkcelin çekmediği yerde vodafondan umutlu değildim.
Ama sürpriz bir şekilde evin her yerinde vodafon konuşma ve internet gayet güzel çekiyor.
İstanbul içi de çekme konusunda şimdilik bir sorun yaşamadım.
Bölgede yapılaşmada değişim oldu mu? Ablamlar Serdivan/Sakarya'da yaşıyor, onlarda da benzer durum var, her yeni bir binada etrafı kapandıkça baz istasyonuna erişimleri kısıtlanıyor. :D Bölgede uygun bir yapı üzerine yeni baz istasyonu kurulması gerekiyor ama ne yaptıysak başaramadık türlü türlü engeller çıkıyor
Yav ilginçtir, Voda pişmanlıktır deniliyor hep ama yılların Turkcell'lisi olarak şimdilik hiç bir sıkıntı çekmedim, 2 ay oldu.
Antalya'ya gittim geldim, yolda babamlarla falan konuştuk birkaç sefer, onda da sıkıntı olmadı. Yani orada çekti burada çekmedi, vay sesim gitti bilmemne durumu da olmadı.
Turkcell çakmaya devam etsin.
Kontrat bitince yine hangisi daha avantajlı olursa ona geçerim biter :) Bundan sonra böyle, madem eski aboneye hiç avantaj vermiyorsun. Dansöz gibi gezeriz ne yapalım :)