Turkcell yakalarsam öperim yapmış abi 1250 neymiş kan dondurur valla![]()
hortingen...
2019 Şubat itirbari ile turkcell ile geçen 14 yıllık seruvenimi sonlandırmaya karar verdim.
birkaç yorum okudum fakat yıl 2019 herhalde böyle çekmeme vs gibi problemler olmuyordur ?
vodefonlu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
médiocrité partout
Bizim tüm şirket cihazlarını tcell'den vodafone'a geçirdiler geçen sene, çok ciddi problem yaşıyor insanlar çekmeme ve gibi.
Çok merkezi yerlerde oluyor hem de
turkcellden vodafone a geçtim tarifeye kızıp, lanet okudum. Birde avea yı deneyeyim dedim extra berbat çıktı.
Şubatta bitiyor taahütüm, mecburen turkcelle geceçeğim.
....
ya aslında çokta ulaşabilmek gibi bir derdimde yok.
ne olsa arayan dertten başka bişey olmuyor, son 15 yıldır telden güzel bir haber almadım.
internetinde problem varmıdır ?
médiocrité partout
turktelekom kullanıyorum ilginçtir bazen turkcel in çekmediği yerde cayır cayır telefon kullanıyorum. Aşırı memnunum hem fiyattan hem çekim gücünden.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Tt den vodafone a geçtim. 12gb net var 8-10 gb artıyor. Sebep? Çekmiyor amk. Tcell s.kmese hiç ayrılmayacaz da işte..
2014 gibi türkcell'den vodafone'a geçtim.Türkcell'in geçirmesinden kurtuldum bu açık net.2018 eylül ayında vodafone'da az çekme sorunları olmaya başladı.Direk gittim yeni sim(çip) aldım,şu anda hiç bir sıkıntı yok.Gerek interneti gerek çekme kuvveti gayet memnunum.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
1 yıl kadar once, 15 yıllık aria doneminden turktelekom donemine kadar kullandıgım hattı vodafone a tasıdım.
genel olarak memnunum, ozellikle fatura odemeleri ve sundugu ''red'' avantajları oldukca guzel. 15 gb internet face/twitt/whatsapp/youtube internet kotamdan yemiyor boyle olunca 15 gb interneti bitiremiyorumturk telekom zamanı odediğim ek paket ucretileri ile suan aynı tarifeden 2 vodafone hattının faturasını odeyebiliyorum.
yurt dısına cıkıyorsanız en iyisi zaten vodafone, ozellikle avrupa ulkelerinde direk vodafone olarak devam ediyor. patronum turkcell kullanıyor beraber cıktıgımız son 2 yurt dısı iş seyahatimiz de telefonumu rehin aldı diyebilirim ''almanya ve ukrayna'' da turkcell rezil durumdaydı.
ben turktelekomdan gectiğim icin gayet memnunum turkcell kullanmadıgım icin ordan oraya gecince nasıl olacagına birsey diyemiyorum.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
1998 turkcelle başlamıştım 3 senedir vodafonedayım bezdırecek kadar sıkıntı yaşamadım.. fiyat kesınlıkle cok daha uyguna geliyor
turkcell aşırı pahalı bence. bende vodafone kullanıyorum taahhüt yeni bitti,red15 e geçtim,güzel rakam verdiler. video,sosyal medya netimden yemiyor,15 gb bitmiyor doğal olarak![]()
Katılıyorum.
Red 15 tarifem. 16.25 GB internetim var. YouTube, FaceBook, Instagram, Izlesene, WhatsApp, Karnaval Radyoları (Power FM vs.) Spotify ve daha sayamadığım şeyler sınırsız. Paketten yemiyor. Interneti bitiremiyorum hiç bir şekilde. Bazen çekmediği ve sinir ettiği oluyor daha doğrusu çekiyor ama internet yavaş oluyor ama sabır diyorsun, 2 dk sonra düzeliyor.
Bence deneyebilirsiniz. Fiyatları da gayet makul.
geçen sene trcell den vodafone a geçtim, red15 tarifesi, interneti çok uzun gidiyor daha hiç bitiremedim, çekme sorunu yaşadım mı? ara ara belki ama kesinlikle eskisi gibi değil, gayet memnunum, turkcell beni tam 20 yıl mikti resmen, kapattığım hatta 10 sene sonra borç çıkardılar arabaya haciz koymuşlar bin küsür lira ödedim, şirket tellerinden birinin VINN özelliği varmış şirketi devralırken bize söylenmedi, 3 ene sonra borcu çıktı dedim ödemem, bütün hatları vodafone a geçiririm, aman gerek yok biz halledeceğiz dediler, 1 sene sonra benim hattımı kapattılar aramaya, 'ama Bülent bey bu VINN ı ödememişsiniz biz ne yapalım!' dediler... Allah belalarını versin, sahtekar firma ve operatör...
Bende yaklaşık 6 ay önce Turkcell'den Vodafone'a geçtim gayet memnunum hiç bir şikayetim yok. Bu sene Turkcell'de 90 tl olan tarifeyi Vodafone'da 50 tl'ye kullanıyorum mutluyum.
beni geçen gün turkcell den aradılar,mevcut tarim şubat ayından itibaren 105 tl ye geçiyormuş ama indirmişler 70 tl ye. Zaten 60 tl ödüyordum
vodafone geçiş yapacağım. Şimdiden vodafone'a gidip başvuru mu yapayım yoksa şubatı mı bekleyim ?
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)