Ne zaman bitti ki avea'da çekim sorunu? Evimin bir odasında çekiyor diğer odasında çekmiyor, sürekli sinyal aradığı içinde şarj aletine bağlı olarak yaşıyorum. Mevcut tarifem çok iyi olmasa 1 dk durmam.
Printable View
Ne zaman bitti ki avea'da çekim sorunu? Evimin bir odasında çekiyor diğer odasında çekmiyor, sürekli sinyal aradığı içinde şarj aletine bağlı olarak yaşıyorum. Mevcut tarifem çok iyi olmasa 1 dk durmam.
Ucuz etin yahnisi yani. Neyse bugün bi turkcell ile vodafone gideyim. Beni şaşırtın diyeceğim :D umarım atmazlar kapıdan.
kardeşim hiç tavsiye etmiyorum, avea kullanıyorum mayıs ayında taahhütüm bitince turkcelle geçeceğim. en fazla 10-15 lira fark ediyor en azından biraz daha fazla verir hizmeti tam anlamıyla alırım
şahsi hattım avea, şirket hattı turkcell.iki telefonda iphone 5. turkcellde nası bi internet var anlamıyorum aveada çat diye açılan sayfaları turkcellde bekliyorum. enteresan bi durum ama turkcellin internetin hiç memnun değilim.bendemi bi problem var diye düşünüyorum.iki telefonda güncellemesine kadar herşeyi aynı
avea nın tarifeleri güzel ama internet kullanımı gerçekten çok yavaş.Turkcell den geçmiştim 1 yıl önce ama taahhüt süresi 2 yıl sanırım.Kullandıgım faturasız ve benim üstüme değil kullanmayı bırakıp başka operatörden hat çıkartsam sıkıntı yaratırlar mı?
Avea'dan Turkcell'e geçtim, pişmanım.. Son 2-3 yılda, bulunduğum her yerde Avea daha iyiydi. :)
avea yıllardır kullanıyoruz ailecek.. bi ara vodafone a geçtim 2,5 yıl falan kullandım sonra tekrar aveaya geçtim, 2,5 yıldırda aveadayım hala.. sadece net bazen yavaşlıyabiliyor bide belli yerlerde çekim problemi yaşıyorum ara sıra.. prime mini paketindeyim genel anlamda memnunum ama taahhüt bitsin vodafone a geçicem tekrar.. vodafone red candır :D
instagramda 3g ile zor açılıyo bazen resimler videolar, turkcellde E ile açılan yerde...
Belki inanmıcaksınız ama geçen arkadaşın evinden çıktık biyere gidiyoruz oda telefonla fatura ödemeye çalışıyo hattı avea bi sokağa döndüm kanka dedi burdan girme burda avea çekmiyo gülmekten öldüm :D
lg g2 de turkcell kulanıyorum hiç bi zaman full çekiyo göstermior ama konuşurken hiç sıkıntı yaşamıorum
Aveaya kesinlikle geçme.Vodafoneye geçtim 1 ay önce aveadan.çok memnunum vodadan
G2 kullanıyorum ve vodafone kullanıyorum anlatmaya kelimeler yetmez
Valla ben aveadan çok memnunum evet -katlarda çekmiyor oda benim için sıkıntı değil
Ben uzunca bir zaman vodafone kullandıktan sonra avea'ya geçtim ve vodafone'u hiç aratmadı. Yine de bölge bölge değişiklik gösterebilir.
Valla Turkcellde 2 gb ınternet 500 dk alıyodum 55 tl ye , internet 20 gun zor dayanıyor zaten hızlı dıyeymıs falan
avea da 4 gb ınternet 1000 dk 1000 sms alıyorum, ayde 5 kez isparkımıda bedava kullanıyorum ındırımle 1 yılllık sozlesme yapmsıtım prime tarıfede 37 tl oduyorum :) bu sozlesme bıtınce vodofone yada turkcellden guzel bır atak beklıyorum :) gelmesse avea aynı fıyat kalırsa devam ederım artarsa fıyatı (normalde 60 civarı sanırım paket ) artık geçiçek bimcell kalıyor bi tek sanırım :D :D
Ailecek aveadayız 4-5 senedir.
Arada internet iyi çekmiyor ama çoğu yerde wi-fi var zaten çekip çekmemeside problem değil gittiğim her yerde sorunsuz konuşuyorsam ister 2 çeksin ister 5.
Turkcell Pahalı , Vodafone kız arkadaşım kullanıyor memnun.
Ben Avealıyım baya memnunum. Bu zamana kadar çekmeme konusunda hiçbi sıkıntı yaşamadım. Ama o - katlarda çekmeme durumu var o doğru. Gayet tatmin ediyo beni :D. Telefonumun eski olmasıyla alakası var mıdır bilmiyorum ama full çekiyo :D
Wifi yoksa aveanın interneti katil eder adamı akıllı telefonda, 3G desen zaten yakından alakası yok 3G ile. Ama şuda bi gerçek son bir senedir her ay farklı hatta geçicem diyip 7 senedir avea kullanıyorum :D Herhangi bir çekme problemi yok, internet kullanmıyosanız avea ideal :)
3 ay önce Turkcell'den Avea ya geçtim,konuşurken bazen ses gidiyo,net yavaş ama fiyatı ucuz bilginiz olsun
aveada çekim sorunu yok, çekmiyor çünkü :D 5 yıldır avealıyım. ilk fırsat turkcelle geçeceğim.