User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Bursa Tofaş - Oyak Renault Staj İmlanı

SbrKync - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Bursa Tofaş - Oyak Renault Staj İmlanı

Merhabalar. Endüstri Ürünleri Tasarımı 2. sınıf öğrencisiyim ve her sene sonu stajım var. Bu sene gerçekten ilgimi çeken ve okulu bitirdiğimde yöneleceğim meslek üzerine staj yapmak istiyorum.

Forumda Bursa Renault ya da Tofaş fabrikasında çalışan birileri ya da buralarda staj yapmış birileri var mı? Renaulta internet üzerinden başvuru yaptım fakat internet üzerinden başvurular ne kadar dikkate alınıyor ya da gitsem insan kaynaklarıyla yüzyüze konuşup durumu belirtsem nasıl olur bilmiyorum. Bir de yakınlık durumu isteme olayları var tabii.

İşte bu yüzden buralarda çalışmış veya staj yapmış olan varsa biraz bilgi ve yardım rica ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault veya Tofaş tanıdık yani birinci derece akraban olmadığı sürece almıyor staja bosch'ta yapmıştım ben ama onada okul yollamıştı referans okul olduğunda her yere girebilirsin sen okuldan aranın iyi olduğu bir hocaya rica et yardımcı olur

SbrKync - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lisede hocalar yardımcı olabiliyor da üniversite hocaları bazı yerler için referans oluyor ama böyle büyük fabrikalarda olmuyor maalesef. Cevabın için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler