vish biraz pahalı ama ben menunum etkisinden
almadan oncede araştırmıştım bir okadarda memnuniyetsiz var her ilaç her insana etki etmediğinden dolayı bencede ucuzdan başlayarak deneyebilirsiniz![]()
vish biraz pahalı ama ben menunum etkisinden
almadan oncede araştırmıştım bir okadarda memnuniyetsiz var her ilaç her insana etki etmediğinden dolayı bencede ucuzdan başlayarak deneyebilirsiniz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sac ekimini cok ciddi hatta abarti derecede este , yok bilmem nere her firma her doktora gittim fiyat aldim ekilene baktim igne vs tedavi yontemlerine baktim benim kadar cok arastiran bakan yoktur 2 senedir antalya istanbul arasinda sehirlerde bile bulundugumda gittim gorustum , revigen minoxsil vs gibi bir cok ilac denedim kerastas vichy vs , ozet su minox tarzi ilaclar kil degil tuy cikartiyor ilaci kes 1yil sonra eski haline donmeye basliyorsun yani bu ilaclar hayatinda hep olucak donem donem surekli kullanican tuylu kafan olucak istedigin sonuc cikmaz ama fark edermi eder saci besleyen yagdir dokulmeyi arttiran jole vs degil sampuan hergun yikama ozellikle o yagli saclar icin yazan yagi komple alan sampuanlar ve fon dusmani sacin. Bioxin vs yalan , revigen vardi icerigi degisti bir maddeye saglik bakanligi icin vermedi ondan sonra etkisi azaldi ama hala iyi derecede durduruyor .
Ekim icin bir cok yer var fakat bn yapilan islerede baktim cok ornek istedim musteri telefonu bile aldim sonuc suan ilk sirada bnde marmara hair bagdat cadddesinde cok iyi , sacimin onu baya acik 5000 tl civari fiyat aldim , sonra istanbul cerrahi hastanesi teyzem aneztezi uzmani senelerdir fiyatta en iyi sekilde yardimcimolurum , este world de arkadasim calisiyor sordum doktortan doktara cok fark varmis
Benim hassas oldugum konu sacin ekim yonu muntazam olusu ve arka tarafin ne kadar eksilicegi ekim sonrasi tedavi sureci cunku ekilenin bile tutmama ihtimali var , bu konuda yazdigim ilk iki firma % 100 rahatlatti kafamdaki sorulari net cevaplar aldim goz boyama vs yok gercek foto gerck kisi gordum .
Yeni bir yontem daha cikti karin bolgesinden yag alinip sac ekimi ile beraber deri altina enjekte ediliyor bu sacin daha kalin ve guclu cikmasina olanak sagliyor , yani isin basi sac hic yagsiz olmicak hergun yikamican arada beslenicek o yagdan bu yontem o yuzden gelistirilmis bunuda arastiriyorum yaz sonu ektiricem iyilesme surecinden dolayi gelismeleri paylasirim
Hazır bu konu varken ben de sakal ile ilgili sorayım. Sakallarım çok düzensiz çıkıyor. Bazı yerler baya seyrek, boş. Köselik olduğunu düşünmüyorum pek çünkü fırça gibi bıyıklarım var. Çene bölgem de aynı şekilde çok yoğun ama yanaklar seyrek. Sakal ekimi yapılıyormuş fakat ondan önce önerebileceğiniz yöntemler var mı?
ya açıkcası ben bu tarz ilaçlardan umudu kestiğimden hiç resim çekmedim ama eski donemlerde çekilmiş resimlerimı bulursam bi karşılaştırma yapmayı deneyebilirim
kullanım ise duş sonrası kuru saça , genel olarak seyrek olduğu bolgeye içindeki aparatla suruyorsun ve sonrasında avuc iclerinde bastırıarak yediriyorsun zaten içinde anlatım çıkıyor
zaten aşırı yakıcı etkili bir madde her ne varsa kafan uyuşuyor
ben ilk kutuyu her gun sonrasındaki 2 kutuyu gün aşırı vs kullandım aslında düzgün kullansaydım çok daha etkili olucağını duşunuyorum mesela tatile gittim yanıma almadım vs oyle geçti
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arkadaşlar herkes iyi hoş bişeyleri söylemiş... bakın fda onaylı olan sadece 2 tane ürün war... Fda nedir diyecek olursanız ''FDA Amerika Birleşik Devletleri'nin Sağlık Bakanlığı'na bağlı; gıda, diyet eklentileri, ilaç, biolojik medikal ürünler, kan ürünleri, medikal araçlar, radyasyon yayan aletler, veteriner aletleri ve kozmetiklerden sorumlu bürosudur. FDA kısaltmasının açılımı U.S. Food and Drug Administration olup, Türkçe "Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi" olarak ifade edilebilinir'' yani Fda onaylı ürünlerin reklamı olamaz yapılması yasaktır. Reklam yapılırsa ciddi yaptırımları vardır. Bitkisel ürünler değildir. 1- Minoxil : minoxildil ilk önce tansiyon hastalarının tedavisinde kullanılmış lakin vücutta kıl cıkardığı fark edilince saç üzerinde denenip olumlu gelişmeler gösterince piyasaya sürülmüştür. Ölen saç hücresinden asla saç çıkartmaz sadece kedi tüyü denilen kılları sacın standart mikron kalınlığına gelmesinde yardımcı olur. Sağlıklı saç yapısını kurar. Ürünü kullanmayı bırakırsanız hiçbir işe yaramaz mutlaka ömür boyunca kullanmanız gerekir. 2- Proscar ; içeriği finasterid'tir. PROSCAR, iyi huylu prostat bezi büyümesi (benign prostatik hiperplazi veya BPH) tedavisinde kullanılır . Saç çıkartmaz saç dökülmesini büyük oranda durdurur 1mg olarak kullanılır. Yani cinsel anlamda olumsuz etkisi vardır işin özü ayrıca sperm sayısını da azaltır. Cinsel istekte bazı zamanlar azalma olduğunu söyleyenler var kullananlar arasında. Bu 2 fda onaylı üründe ölmüş olan saç hücresinden saç çıkarmaz sadece yaptıkları sey ölmeye yaklaşan , belli bir mikronun altına inen saç kıllarını , kedi tüyü diye tabir edilen şekilden güçlendirirek eski görüntüsünü kazandırmasına yardımcı olur. Saçı güçlendirir ama asla ölü saç hücresinden saç cıkarmaz. Şuan dünya üzerinde hiçbir ilaç ölü saç hücresini diriltmez. Kök ölmüşse tek yolu saç ekimidir ve şuanda tr de bu işi en iyi yapan dr da koray erdoğan'dır . Bu adamın yaptığı işler dünyaca bilinir. İtalya , ispanya gibi ülkelerde bildiğim kadarıyla klinikleri mevcuttur. Ciddi anlamda dünyanın en iyi saç ekimi doktorlarından yanlış olmasın sanırım dünya üzerinde en iyi 3 doktordan biridir. Daha acık şöyle diyeyim başka doktorların 3500 greft'ten ( saç kökünden ) bişeyleri yapmaya çalışırken bu adam 1000 greft'ten aynı işlemi yapar. Cünkü ekim yapılırken greftleri en az kayıpla köke ekmek gerekir. Saç ekimi 2 kulak arasında kalan donör bölgeden yapılır. Bu adamda bu işi dünya üzerinde en mükemmel yapan doktorların basında gelir. Yani sizin donör bölgenizi en doğru şekilde kullanarak en güzel ekimi yapar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)