mileti titan titana
bu abiyi izleyin euheu
https://www.facebook.com/video.php?v...humbnail_video
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bizim kuzeni 1 yıl önce mega holding midir nedir çarpmış 2000tl kadar yalandan bi site vermişler eline sende sat diye tabi silsile yoluyla bu iş bana kadar geldi kuzen bizi de tokatlıcaktı lider midir üst müdür nedir bir anlatıyor saniyedeki yalan sayısının hattı hesabı yokKısaca diyorlar ki ben senı dolandırdım sende baskalarını dolandır paranı kazan hacı dayı
Lafım meclisten dışarı , eğer kolay yönlendirilebiliyor isen bu çukura düşmezsin. Düşersen de elini kolunu bacağını çekemezsin.. Dersen ki lanet olsun yapmıcam giden para da gitsin dersen eyv. Bana çevremde ki arkadaşlar çok güzel para kazanıyorum dediklerinde , marketing mi diyiyorum oha falan nerden bildin diyiyorlar.. Gereksiz açıkçası, büyük dolandırıcılık + yalan. Mega holding mi ?![]()
benim kardeşim de hazır kurulu düzen bir işimiz var onu begenmiyor, bu bahsettiğiniz şeylere yönelmeye başladı bir arkadaşıyla, kafayı yemek üzereyim.
Bir arkadaşı kandırmaya calısıyor. Yok şu arbayı alırız yok şurdan giyiniriz. Ne hayaller kurmuslar anlatamam.. İnsanlardan bu sekilde para kazanıyorlar
sevmediğim bir abim bu zincir işinde adam şunu söylüyor
10 yıldır bu işteyim allah bu akp den razı olsun der hep
Adam akp ile alakası yok ama zannedersiniz ki kurucu üye
Bunların neden iktidardan inmediklerini birkez daha anladım o serefsiz abimin anlattıklarından sonra
Benimde çevremde var Enes olgun hiçbirşey yapmadan ayda 60000$ para kazanıyo bu işi yapan Eşiyle dostuyla kötü olur size verdikleri site 100 tl bir site size bunu 2000 liraya satıyorlar yani bunun adı paranı kurtarmak için Başkasını getirmen gerekiyor hepsi hayel Dünya'sı milleti resmen kandırıyorlar zaten bunun hakkında açılmış baya bi dava var kesinlikle inanmayın paranıza yazık.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
uzun lafın kısası beyler.. gidin emeğinizle çalışın. Büyüklerimizinde dediği gibi sigortamız yatsınÇalışan adama heryerde para ve başarı açıktır... Kolay para diye bişey yok
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Mega Holdings'ci abiler görmesin valla çok çirkin hareketlerde bulunuyorlar
Kölesi oldukları sistem için çocuğunu keserler. Nasıl bi beyin yıkaması yapıyorlarsa, genci yaşlısını takmışlar kuyruklarına.
Haber altında yorum yazan biri lafı çok güzel oturtmuş.
WRANGLER 001 bu tip saadet zinciri tarzı dandirik işlere katılan insanların ortak özelliği mesleksiz ya da az eğitimli kısa yoldan köşeyi dönmek için çırpınan sürülerdir.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bu tarz işler ile ilgili sinema filmi çekilmiş ama hala inananlar var.
http://www.imdb.com/title/tt1523515/?ref_=nm_flmg_act_8
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)