ailenin tek çocuğuyum deyip bölünerek çoğalması işine çok güldüm valla :) :) :)
Printable View
ailenin tek çocuğuyum deyip bölünerek çoğalması işine çok güldüm valla :) :) :)
yav umujt sen nerden buluon bu adamları anlamıyorum be kardeşim
paranda var al yurt dışından gelsin 1 ayda montajla bundan sonra
geçmiş olsun
Bu Levent tam bir köpek, akraba evliliklerini yasaklamalılar, gebelikte uyuşturucu kullanan annelerin Levent gibi çocukları olur. Bu salağa yumruğu kaldırdım bir kere ağzına çakıcaktım ne yaptı biliyomusun? pişkin pişkin sırıttı, kaputlarını çingeneler çaldı dedi. Peşinden koştum, durun onlar para etmez dedim beni dinlemediler dedi. Başka bir sefer önümde hüngür hüngür ağladı, oskarlık performans sergiledi.. Bütün akrabaları öldü, ama hepsi.. Bu neden hala facebookuna falan bilmiş exper carbon yorumları koyabiliyor Minik kardeşim biliyormusun, çünkü biz buna flüt çaldırıp elma şekeri yedirmedik o yüzden :-)
Herkese hakettigini vermek gerek, iyiyse iyi kotuyse kotu, gecmis olsun
Geçmiş olsun...
Gelişmeler biraz can sıkmış ama herkes hakettiğini bulmuş sonunda :)
geçmiş olsun kardeşim. yerinde olsam gider savcılığa suc duyurusunda bulunurum. her türlü zararını karşılarsin karşı tarafida maddi olarak epey yıpratr. braz uzun sürer eline bseylerin geçmesi.yargının değirmeni yavaş döner ama.iyi öğütür
gecmıs olsun... her zamankı dusuncem sureklı aynı ustalara sabıt kalmamak lazım !!
haha ulan hayatımda 3 kuruş için sülalesini yalandan öldüren birini görmedim hiç. en çokta "babam halamın vefatından sonra toparlayamadı apar topar onu bodrumdan buraya taşıdık" mesajına güldüm:D:D
Abi böyle gülüyoruz mülüyoruz bağışla beni, geçmiş olsun. Harbi kolpacıya denk gelmişsin sende
hilmi abi valla ilk başta burda varsa esnaf kazansın dedim bu adam çıktı konuşurken çok namuslu efendiydi sonradan boyle oldu :) ben eskisi gibi full yurt dışı çalışıcam gene dediğin gibi en temizi
valla abi senin kaldırıp vurmadığın yumruğun kat ve kat fazlası oldu icraat istiyordu verdim ona icraati :)))
şuan zaten devletin kesebiliceği cezanın maddi manevi ve fiziki olarak 3 katını kestim ondan rahatım sıkıntı yok :)
gül kardeşim gül zaten gülünmeyecek hiç bir açısı yokki adam en son kenyadaki uzaktan akrabalarını öldürücek diye çok korktum hahahaha
adam dayak arsızı olmuş eğer kalkan yumruğa karşı sırıtıyorsa. Dövsen ne olacak. Bu tip heriflerle yazılı sözleşme yapacaksın şu zamana kadar bitir teslim et paranı al diye. Teslim etmiyorsan şu kadar ceza keserim diye. Noter önünde yapacaksın. Teslim etmezse keseceksin cezasını. İşi yapacak olan adam parasıda yoksa gider kredi çeker malı toplar bitirir teslim eder kredisini öder parasını kazanır.
lavuğun tip yumurtaya benziyor zaten
Geçmiş olsun.
Bu tarz dolandırıcılık konuları forumda tek mesaj halinde sabitlenip,konu linkleride konulursa insanlar unutmaz ve alışveriş yaparken konuya bakmaları yeterli olur diye düşünüyorum.