bu superb nasıl okunuyor ? ben züberb diyorum. doğru mu aceb ?
Süperb dıye...
2,5 tdı sını almıstık cıktıgında,sanırım 2005 ıdı. Inanılmaz arka hacım vardı.
Yenısı harıka olmus,tekrar alınabılıcek duruma gelmıs. Ancak passat sevıyesıne cıkarsa kesınlıkle satmaz.
Suan comfort 1.6tdı dsg passat ne ıse en az %10-15 ucuz olmalı ve donanımıda yuksek olmalı...
far,panjur, stop grubu bana sevimsiz geldi. yinede oldukça başarılı görünüyor.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
skoda ya acilen direksiyon tasarımcısı lazım, boynu bükük adriana gibi duruyor makina. Çok begendim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bir arkadasim aldi,ufakta olsa gezme sansimiz ve bol bol karsilastirma imkanim oldu passat ile(babamda b8var)
http://youtu.be/bCxI7CYnMks
1-127.5 gibi bir rakama aldilar,19" jant otomatik bagaj,sehir ici oto fren(stdmi bilmiyorim),mirrorlinl-apple carplay falan acik geldi bu aracta.Vwde opsiyon skodada standartmi bilmiyorum.Dolu bir skodaya comfortline bir passat alabiliyorsuniz assagi yukari
2-Surus ozelliklero ve konforu passat gibi ben cok bir fark goremedim
3-Ici gercekten boku cikmis halde kocaman,gerci passatta cok buyukte bu ondanda buyuk
4-Ic malzeme kalitesi gercekten basarili,heryer yumusak plastik ama bu konuda passat bence daha ileride.Passat hem kaliteli hemde pahali hissettiriyor,skoda ise bu pahali hissini tam vermiyor nedense tasarimla alakali sanirim
5-Surus modlari sorunsuz calisiyor,standartmi bilmiyorum passatta opsiyon
6-Ic kisminda 3 ayri renk ayari yapabiliyorsunuz guzel olmus,comfort passatta yok
7-Kocaman bir kolcagi var yukseklik ve ileri geriayari var yanliz kolcagin icinde bile led aydinlatma var harika
8-Koltuklar rahat ve genis,passat daha sportif ve yan destekleri biraz daha iyi bence
9-Perdeler var arkada buda passatta opsiyon
10-Elektrikli bagaj iceriden veya kumandadan aciliyor,ama kapatmak icin bagajdaki dugmeye basmak lazim guvenlik icin yapmislar sanirim.Vagcomla baktim ama kablom okumadi kesinlikle kodu vardir onumPassatta opsiyon zaten
11-Geri gorus kamerasini degistirmisler,cokta gerekli degil koyduklari fonksiyon ama hic yoktan iyidir,standartmi bilmiyorum skodada ama passsatta opsiyon
12-Bagaj malumunuz arka camla birlikte aciliyor efsanee genisliktr
13-19"jant olmasina ragmen konfor olarak hic hissettirmiyor bile size bunu.235/40/19 pirelli p7ler ile geldi arac
14-Arka ayak aydinlatma,koltuk isitma virt zirt var,standartmi bilmem ama passatta opsiyon(on ayak var ama passatta)
15-O kadar heryer esya gozu iken koltuk alti cekmecesi olmasini beklerdim,benim golf7mde var.Gerci passattada yok sanirim hic bakmadim gittigimde bakicam
16-Yeni gelen tdi golf-leon falan delphi ecuyla geliyor ve onlara yazilim yok.Superbde bosch ecu var ne kadar enteresan eder bilmem ama yazilim yapilabilir yani
17-On farlarin tasarimi direkt bana leonu andirdi,farlar guzel bixenonlar guzel aydinlatiyor.Sinyal ve gunduz fari ayni ampuldem yaniyor degisicik ve guzel olmus,passatta bixenon yok led far opsiyon zaten
18-Disaridan 18" jantlarla cok guzel duruyor ama led paketli 18-19 jantli passat karsisinda sansi yok ben passati cok ama cok begeniyorum
19-Arabada XDS acik idi opsiyonmu standartmi bilmiyorum ama passatta opsiyon.Gerci kodlama ile acilcak muhtemelen hepsi ayni absyi kullaniyor yazilimsal farkla yapip gonderiyorlar passatta denerim kodlama ile acilir %99 ama sonucta bunda acik gelmis
20-Usbden video falan oynatiyor,fotograf falan acabiliyor.
21-Applecarplay sorunsuz calisiyor,telefonunuzu bagladiginizde iphone ana ekrani benzeri teybe geliyor.Sesli komutta falan siri sorunsuz calisiyor
22-Arabada alarm var standartmi bilmiyorum,passatta opsiyon
23-Koltuklarin ikiside elektrikliydi,surucu tarafi hafizali bu arada
23-Laptimer-Ekyakit miktari-XDS Strong-ESC sport mod-gunduz arka ledlerinde yanmasi,farlari acinca ledlerin parlakligini biraz daha artirma...vs herseyide vagcomla actik guzel oldu
Sonuc olarak:Passat Comfortline ile bu Superbyi karsilastirdim fiyat olarak birbirlerine yakin olduklari icin.Yoksa highline passat daha dolu tabiki ama one cikan burda fiyat
-Ben alicak olsam passat alirdim cunku daha sportif geliyor lakin ledli ve min18 jantli olmali.Superbde kesinlikle kotu degil
-Fiyat/performans olarak efsane bence bu sinifta,superb var iken latitude-508-Avensis...vs falan gidipte yuzune bile bakmam arabalarin
-Iki gun gezdik,videoyuda genelde snapcekip atmistim keske normal detayli olarak cekseydim daha guzel olurmus,neyse benden bu kadar![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)