Euro civicler normal civiclerden neden 4-5 milyar daha ucuz?
Euro civicler normal civiclerden neden 4-5 milyar daha ucuz?
Everyday I ** Çapulling!!!
araçlar doluluk olarak full ama görüntü olarak pek beğenilmiyor sanırım.. ben sahsen beğenmiyorum. tutulmamasının nedeni bu olabilir
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
diğer modellere göre parçaları biraz daha pahalı diye biliyorum....çok satılan modellerin parçalarına ulaşmakta aynı derecede kolay oluyor....eurocivicler bu yüzden biraz talihsiz bence......
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
euro civic benim ilk arabam 1997 model en fuluydü ve çok çok memnundum normal civilerden çok daha zevkli arabalar ama rover tüm malzeme ve işçiliğiyle honda değilde rover diyebiliriz bu yüzden tutulmadı almayı düşünüyosan tavsiye ederim evet piyasası ağar gibi gözüküyor ama temizini arayan aslında çok özellikle full otomatik olanını
parca sıkıntısı cok
ornek olarka arka 3.stop zamanla kırılıyor ve hıc bıryerde mevcut degıl gibi.
satısı cok olmadıgı ıcın parcasıda yok. olanlarıda ates pahası.
bı ara aldık sattık ordan bılıorum![]()
KA Style
Piyasada çok tutulduğu,her türlü kısıma hitap ettiği..
Ve en önemlisi modifiye tutkunlarının ilk aklına gelen araba olduğundan olabiler![]()
Serdar TURGUT
bi çoğunuz biliyodur roverla ortak olan üretimler bunlar roverinde 400 ve 600 modelleriyla parçaları birebir aynı
Donanım ve konfor olarak normal civiclere göre üstün bence...
Fiyatı da cok ucuz degil, normal civicler abuk subuk fiyatlara satılıyor.
Eski piyasaları olsa birbirlerine cok yakın olurlardı.
Ama normal civicler uctu gitti, 24 liraya 97 98 model araba satıyorlar, alan da cıkıyor anlam veremiyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Normal civicler made in japan bunlarsa ingiliz olsa gerek.. Parcalarinin pahali olmasininda poundun 2.5-3 TL arasi olmasi bence.. Tabi bi de normal civiclerin bunlar kadar sorun cikarmamasi da normal civicleri pahali yapiyor olabilir eger normal civicten kasti vti sa arkadaslarimin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)