Amk neler oldu la sema gitti sefer gelmedi poyraz gitti
Acaba ruslara oyunmu yapiyolar dicem herif kefenin icinde vay amk sezon degil dizi finali
Printable View
Amk neler oldu la sema gitti sefer gelmedi poyraz gitti
Acaba ruslara oyunmu yapiyolar dicem herif kefenin icinde vay amk sezon degil dizi finali
BaşımıZ sağolsun
Bebe ağlattı yalnız
Boyle sezon finali mi olur ya. Acaba ruslara oyun mu yaptilar gelecek sezon basinda boylemi geri gelecek dicem ama adam bildigin mor bi sekilde kefendeydi, sema da gitti. Vay anasini kafamda deli sorular. Ama kotu olmadim degil yani..
Ben reklama girince kapadım genelde bitiyor reklama girince devamıda mı varmış ya ahsuahusas :D
aynen bende oyle yapmıştım ama varmış arkası herifi gömüyolar resmen ben rusları atlatmak için oyundur diye düşünüyordum ama Ayşegül kefeni açtı poyraz içinde :)
ama vardır bir dalga dümen
Kesin poyraz rüya goruyor net :)
Çünkü oyuncular kısısel ınstagram sayfalarında sema için veda mesajı yayınlamıslar hepsı poyraz için hiç bir sey yok...
Rahat olun ölmedi :)
Albayda resmi giyinmiş rüya olabilir :)
fınal yazsa öldü derdikte sezon finalinde ölemez. Rüya değilse bile biri gelir bakarsın kazar çıkartır buda hala ölüymüş gibi ortalıktan kaybolur uzaktan yürütür işleri. İllaki bişiler yapacaklar
bu lavuk tek kurşun yedi hemen arkadan Ayşegül falan geliyordu bunu hastaneye kaldırdılar yoğun bakım falan şuanda komada ve hayal görüyor kesin bilgi yayalım :hehe:
Ilker kaleli kendisi de instagramdan veda yazisi yazdi. Ayrıca gülçin hatıhan da diziden ayrilanlar icin veda yazisi yazdi iclerinde ilker de vardi.
Poyraz meğersem japon balığıymış :(
Gitti dağ gibi adam.. Seferle diziyi uzatmalara götürmüştüm, Poyrazla da son düdüğü çalarım arkadaş, diğerlerinin boş beleş muhabbetlerini dinlemeye gerek yok..
Dayı poyraz ölmüşse nasıl dizi la başrol ölürmü feyk olmasın
doktorun avukatın eline yüzüğü vermesi efsaneydi, evde koltukları tekmeledim :D
Neşetin bacağın üzerinde poyraz iki tur attı adam o halde bile benden iyi yürüyodu :) kontörlü telefondan rusları arayıp isim çıkma olayı da yeni teknoloji galiba :D :D
rüya görüyor dallama yine :)
Arkadaşlar ilker veda yazısı yazmış bende gördüm 2 oyuncuda cıkanlar için veda yazısı yazmış.. muhtemelen poyraz öldüüü :)
Sefer'den sonra izlemeyi bıraktığım dizidir artık. :)
Yeni sezon 2 hafta sonra başlıycak diye söylentiler var.2 adet yeni fragman yayınlandı.Beklemedeyiz :)