User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: golf 6 tsi hakkında yorumlar

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

golf 6 tsi hakkında yorumlar

Merhabalar,207 aracımı cuma günü sattım.Satış amacım öncelikle iyi bir fiyat teklifinin gelmesiydi.Yoksa memnundum km zaten 14.000 deydi henüz.Aracımı haftada bir gün kullanan biriyim.Ayda bir iki kere de babam kullanır işi olursa.Polo düşünüyordum fakat almışken daha performanslı birşeyler bakayım diyorum.Birkaç sorum olacak kullanan arkadaşlara?

-Trim sesi var mıdır?(aracı bilindik marka spor yayla kullanacağım büyük ihtimal)
    -Comfortline mı trendline mı almalıyım en belirgin sonradan eklenemeyecek farkları nelerdir?(Sis far panjur falan benim mutlaka eklemek isteyeceğim özellikler)
    -Yakıt çok takılmıyorum.Sattığım 1.4 benzinli 207 10-11 litre yakıyordu aynı zamanda gitmiyordu.
    -Araçlara bakarken bakmam gereken önemli bir özellik veya kronik bir sorun var mı?

Not:fiyatları uçmamış olsa leon mk2 fr da düşünürdüm.

Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    comfortline da direksiyonun üstünde fonksiyonel tuşlar , tamponda sis farları var trendline da yok bildiğim kadarıyla trim sesi hiç duymadım ben
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

JJmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trim sesi alcagın aracın temızlıgıne baglı. comf. paket alman daha ıyı olur senın ıcın trend den belırgın ozellıklerı jant, stop, iç doşeme ve koltuk, sis farı, fonksiyonel direksiyon vs artıların olcak aracın temız olması sart ama. yay konusunda arac bıraz sertlesıyor sekmeler oluyor haberın olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kısmet ederse temiz araç alırım babam otomobil ustası zaten.Bende az çok anlarım.Golf 5 kullandım fakat 6 kullanmadım 2006 model makyajlı a3 üm vardı s line onunla aynı tokluğu verir sanırım.1.6 motordu performansı kötüydü öle spor bir araca.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2tane golf 6 TSI kullanmış biri olarak çok memnun kalacağın bir araç olacaktır. Hem segment hemde marka değişikliği beklentilerini karşılayacaktır. VW'de özellikle de Golf için alabiliyorsan highline almanı, bulabilirsen de sunrooflusunu almanı öneririm. İç trim kalitesi olarak 7 kasadan daha tok, jetta,rocco,tiguandan daha kalitelidir. Devirdaim pompası, zincir seti alırken baktırmanda fayda olan şeyler. Alırken periyodik bakımları serviste yapılmışını bulabilirsen seni üzmez. Servisler genelde iyi niyet garantisi konusunda gerçekten iyi niyetliler 122lik ve 160lıkları arasında yakıt farkı yok diyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jetta alıp kullandım amcam için 2012 1.6tdi dsg highline plastik malzeme kalitesi beklediğim gibi değildi açıkcası ama golf alman jetta meksika bu da bir fark yaratıyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç hakkında başka yorumlarda var mı acaba

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kullanıyorum 1.4TSI 160hp Highline 2012 model.
    trim sesi kesinlikle yok. oldukça tok araç.
    istanbul şehiriçi 9-10 litre yakıt harcıyor 100km de.

Tavsiye ederim ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki 2010-2012 arası comfortline kazasız boyasız 50 bin km ye kadar 42-43 arası bulma imkanım olur mu?Yoksa çok mu iyimser bi rakam bu piyasada?

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 mk6 var bende de. (profil fotosunda mevcut) İç tarafta öyle ses vs falan asla yok 2 tane japon arabası kullandım. Alman kalitesi gerçekten fark ettiriyor. Paran yeterse highline al tabi ama comfortline'da gayet tatminkar. Yakıt olarak ben 100km 7.5 - 8.5lt aralarında geziyorum. yayda biraz çukuru daha fazla hissedersin. İyi bir jantla kendini çok güzel gösterebilen bir araba. Zaten efsaneler arasında da yerini almıs ben standart 2 senede bir araba değiştiren biri olarak golf'ümü satmayı düsünmüyorum, ne bileyim yanımdan geçen başka arabalara bakmıyorum diyebilirim çünki değişik bir şekilde hosuma gitti ve sevdim arabayı özellikle üstünde yapacak cok seyim var ve bu konuda da önü çok açık. Bende tavsiye ederim Allah kolaylık versin. o dediğin fiyatlara vardır mutlaka ama değişen ve boya konusunda farklılık gösterebilir. Şu anda fiyatlar uçmuş durumda.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatlar gerçekten uçmuş durumda haklısınız dod bile daha insaflı internetten satanlara göre fiyatlarda.Bakalım arayıp bulacağız inş.Olumsuz bir yorum duymadım şuana kadar araç hakkında.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende mk6 kullanıyorum bende ki tredline paketi gayette memnunum aslında comfortline veya higlinede alabilirdim fakat dolu arabayı alınca oynayamıyorum üzerinde,ben boş alıp sonradan doldurmayı sevenlerdenim kesinlikle golf 6 almanı öneririm bendeki 1.6 TDI modeli ve 105 hp gayette güzel performansı benzinlininde güzel performansı fazla yakacağını sanmıyorum benim araç şehir içi 250 270 arası yakıyor şehir içi bazen 300 krş olduğuda oluyor. Gene sorunuz olursa sorabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende mk6 kullanıyorum bende ki tredline paketi gayette memnunum aslında comfortline veya higlinede alabilirdim fakat dolu arabayı alınca oynayamıyorum üzerinde,ben boş alıp sonradan doldurmayı sevenlerdenim kesinlikle golf 6 almanı öneririm bendeki 1.6 TDI modeli ve 105 hp gayette güzel performansı benzinlininde güzel performansı fazla yakacağını sanmıyorum benim araç şehir içi 250 270 arası yakıyor şehir içi bazen 300 krş olduğuda oluyor. Gene sorunuz olursa sorabilirsiniz
    207 aracımı polo alırım diye sattım tipi hoşuma gidiyor hatta bi tane dolu buldum 2012 model fan edition dijital klima sis farı dokunmatik teyp 16 jant falan araç siyah 25.000 de 37000 istiyor.Ama üstüne 4-5 daha verip daha üst sınıf daha performanslı bişey alayım diye golf düşüncem başladı.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 dolu polo alacağıma 2011 trendline bile olsa golf alırdım
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fan edition güzeldir valla gti hariç en dolu paketleri onlardı polonun. fan dan sonrada chrome geldi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fan edition güzeldir valla gti hariç en dolu paketleri onlardı polonun. fan dan sonrada chrome geldi
    Öleymiş doluluk olarak evet arka camlar karartmalı içi bej çift renk torpido falan arabada albenili duruyor ama golf performans olarak ve hakiki alman oluşu cezbediyor.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VW Bora'dan sonra 2011 Golf TDI comfortline'a geçtim.. Gerçekten herşeyiyle çok başarılı diyebilirim.. İç mekan kalitesi, performans üstüne üstelik ekonomik tüketim.. Kesinlikle tavsiye ederim..

Golf ile Polo kıyas edilemez bence..

VW'nin en güzel yanı Lego misali istediğini ekletebiliyorsunuz tek sınır sizin bütçe..

FurkanElsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 TSİ iyidir yolda üzmez konforu da tatminkar. Devirlenmesini sürücüye çok rahat hissettiriyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kararımı verdim sayılır kısmetse güzel temiz özellikle beyaz bi tane denk getirim almak kaldı yaz mevsimine girmeden.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler