User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sahibinden.com üye telefonu bulmam lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Sahibinden.com üye telefonu bulmam lazım.

Arkadaşlar selam öncelikle yeni yılınızı sevdiklerinizle nice sağlıklı sıhatli geçirmenizi dilerim.

Bi sorunum var fakat ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.2013 ağustosta istanbuldan sahibinden.comdan gördüğüm bi ilandaki Ford Focus marka aracı eşime aldım.Aracı 2 hafta satmaya kalktığımda aracın pert kaydı var dendi.Fakat ben alırken aracı satan kişiyle expertize gittiğimizde bi sorun olmadığını ve sadece sol ön çamurluk değiştiği söylendi bana bunu zaten aldığım şahısta söylemişti.

Uzun lafın kısası arkadşalar benim aracı aldığım üyenin telefon numarası lazım fakat 1 seneden fazla olduğu için numarayı bulamıyorum.Sahibinden üyesinin numarasını nasıl bulabilirim?Mesaj attığım halde bana 2 haftadır dönmedi sanırım girmiyor.Yardımı dokunabilcek kişi varsa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noter Satisinda Yazmiyomu Aldiginiz Kisinin Numarasi Ceya Adresi Yaziyor Oradaki Adrese Ait Muhtarligin Telefonunu Bulup Muhtarligi Arayabilirsin Cok Uzak Degilse En Kotu Basip Gidersin Yanina.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noter Satisinda Yazmiyomu Aldiginiz Kisinin Numarasi Ceya Adresi Yaziyor Oradaki Adrese Ait Muhtarligin Telefonunu Bulup Muhtarligi Arayabilirsin Cok Uzak Degilse En Kotu Basip Gidersin Yanina.
    Beyfendi,muhtarlık numarayı verir mi hiç düşünmedim?İkamet ettiği semti ve mahalleyi hatırlıyorum fakat muhtarlık verir mi numarasını emin değilim.Kaldı ki bana cep lazım.Kendisi kabin memuruydu.Malesef antepteyim ve basıp gitme şansım yok işimden dolayı.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ekspertzi hngi firmda yptirdiysaniz orayi aramayi deneyin bence
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekspertzi hngi firmda yptirdiysaniz orayi aramayi deneyin bence
    Malesef bu yaşta büyük 2 sorunum var 1isi şeker 2.si unutkanlık ve hiç hatırlamıyorum.Aracı aldığım kişinin bi üyelik adını bide oturduğu semti hatırlıyorum o kadar.Aracı aldıktan sonra ne noter kağıdı ne de expertiz raporlarını eşim sağolsun nereye koyduğunu bulamıyor.Ve bi yandan telefon isteme nedenim acaba kendisinin bu durumdan haberi varmıydı?

Bi arkadaşımdanda plaka değiştiyse,eski plakada pert kaydı varsa ondanda kalmış olabilir diyor onuda sormak istiyorum plakası aracın değiştimi ben almadan önce diye.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her muhtar telefon numarasını pat diye vermez. zamanın da buna benzer bır olay benım de başıma gelmişti birine ulaşmam lazımdı. o mahallenın muhtarlık numarasını buldum aradım şahış burada oturuyor ama ama telefon numarasını veremem dedi. Ertesi gün kız arkadaşımı arattırdım kendisini müge anlı olarak tanıttı yıllardır görmediği kardesını bulduklarını söyledi ulaşmak için numarasını istedi adam pat diye verdi ha bu arada bene hiç aramayın adam haberim yoktu benım de diyecek doğal olarak. bi de şası den sorgulama yapın
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her muhtar telefon numarasını pat diye vermez. zamanın da buna benzer bır olay benım de başıma gelmişti birine ulaşmam lazımdı. o mahallenın muhtarlık numarasını buldum aradım şahış burada oturuyor ama ama telefon numarasını veremem dedi. Ertesi gün kız arkadaşımı arattırdım kendisini müge anlı olarak tanıttı yıllardır görmediği kardesını bulduklarını söyledi ulaşmak için numarasını istedi adam pat diye verdi ha bu arada bene hiç aramayın adam haberim yoktu benım de diyecek doğal olarak. bi de şası den sorgulama yapın
    Hahahaha müge anlı iyiymiş denemek lazım .Aracı bayandan aldık haberim yoktuda derse ben bu işin peşini bırakmam açıkçası.Sahibinden.com'u arasam numarasını vermezler heralde değil mi?

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük ihtimal vermez sahibinde.com valla peşini bırakmıycaksınız da ne olucak noter de satışı aldıktan sonra iş bitiyor hiç bir yaptırım da bulunamıyorsunuz
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş işten geçmiş , geçmiş olsun. alırken hasar kaydını sorgulamadınız mı peki ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar ciddi almayı düşününce bir mesajla öğrenebilirdiniz. Sadece 3 tlye, keşke o yolu tercih etseydiniz. Geçmiş olsun, umarım mağduriyetinizi giderebilirsiniz.
    Instagram: mutusgarage

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigortacı bir arkadaşımıza şase numarasını plakasını verin bakar eski sigorta firması acentesine kadar gözüküyor zor bir durum değil bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş işten geçmiş , geçmiş olsun. alırken hasar kaydını sorgulamadınız mı peki ?
    Hasar kaydı telefondan sorgulamadım.Direk aradım ve ertesi gün atladık uçağa gittik.Expertize güvendim expertizdede sadece çamurluk değiştiği söylendi.BEnim amacım burda aldığım kişiye bunu söylemek değil sadece haberi varmıydı ,ilk sahibinden almış oda ona ulaşabilir miyiz diye sormak.Yani yok kazalı araç sattını gibi bi durum söz konusu değil asla aldığım kişiye yansıtmam bunu sadece soracağım.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı first Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasar kaydı telefondan sorgulamadım.Direk aradım ve ertesi gün atladık uçağa gittik.Expertize güvendim expertizdede sadece çamurluk değiştiği söylendi.BEnim amacım burda aldığım kişiye bunu söylemek değil sadece haberi varmıydı ,ilk sahibinden almış oda ona ulaşabilir miyiz diye sormak.Yani yok kazalı araç sattını gibi bi durum söz konusu değil asla aldığım kişiye yansıtmam bunu sadece soracağım.
    Öyle yazmışsın ki sanki arabayı aldığın adam bizim arkadaşımız , bizde onu korumak için numarayı vermek istemiyoruz sende onunla işim yok aldığı elemanla diyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle yazmışsın ki sanki arabayı aldığın adam bizim arkadaşımız , bizde onu korumak için numarayı vermek istemiyoruz sende onunla işim yok aldığı elemanla diyorsun
    Beyfendi amacınız gerginlik çıkarmak mı bilmiyorum ama,böyle boş konuşmaya gerek yok.Saygılar...

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı first Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyfendi amacınız gerginlik çıkarmak mı bilmiyorum ama,böyle boş konuşmaya gerek yok.Saygılar...
    Evet gülücük koyarak smile koyarak gerginlik çıkarmak istiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş isten gecmis yapacak birsey yok bu saatten sonra.adamin anasina sovseniz nolur sovmeseniz nolur

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigorta yaptırdığınız sigortacınıza gidin durumu anlatın eğer hasar sızın aracınızdan değilse tramere itiraz ediliyor
    ayrıca sigortacınız aracın eski sahibinin acentesine ulaşabilir oradan siz sigortalı bilgisini istersiniz
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar kaydı olduğu bilgisi sigorta tarafından sisteme ne zaman düşmüş ? Yani siz noter satışı aldıktan sonra hasar kaydı sisteme girmiş ise belki expertiz anında gozukmemis olabilir.Benzeri bir dalavereyi yaşadık. Allah başka yerden çıkarmasin araç sorunsuz ise değer kaybını sineye çekin bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noter satisinda adamin tc nosu vardir onu bana gonderin bi sorgulatalim iletisim bilgilrrine ulasabiliriz kaydi varsa...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler