Cok yakın arkadaşım var maskoda Sakıp Çak mobilya, ben de 1 sene once evlendim ve butun evimi o yaptı, kalitesi, fiyatı cok cok iyi, arkadaşımın adı Furkan. Coskun un vasıtasıyla geldim dersen guzel indirim de yaptırtırım.
Printable View
Cok yakın arkadaşım var maskoda Sakıp Çak mobilya, ben de 1 sene once evlendim ve butun evimi o yaptı, kalitesi, fiyatı cok cok iyi, arkadaşımın adı Furkan. Coskun un vasıtasıyla geldim dersen guzel indirim de yaptırtırım.
alternatif bahçeşehir bogazkoydede(akbatıya 2dakika) mobilyacılar sitesi var, bir masko modoko degil tabiki ufak ama iş görür, cok geleni gideni olmadıgı için pazarlıga oturdunmu ciddi alakasız iniyorlar fiyatı
Bursaya sık sık geliyorum birdahaki geldiğimde ugramak isterim teşekkürler
Hiç duymamıştım gidip görmekte fayda var hem ferit kankimi görmüş olurum :D
o tip yerler isim yapmış oldugu için dediğiniz gibi çok uygun olmuyor bende o yuzden gitmek ve kafa karıstırmak istemiyorum.
maskoya gecen bir baktım öğle arası bi kaç dukkana göz attım fiyatlar istikbal bellona seviyelerinde belki kaliteliri bi tık yukarıdadır ama cezbedicek fiyat göremedim. detaylı bir gunu ayırıp dolaşmak gerek ama
Faruk abi teşekkür ederim karşıya geçtiğim bir gün rota çizicem burası da aklımda siteye göz attım güzel içime sinen seyler var gibi oldukça kullanışlı görünüyor canlıda görmek gerek eğer ölçüde yapabiliyorlarsa bir kaç modeli çok begendim :)
burayı 2. kez sizden duyuyorum kesinlikle gidip bakacağım.
günlük yol güzergahımda bir aksam isten erken cıkar ugrarım saolun.
ikea bazen gercekten uygun oluyor basta pahalı gelmişti bana ama piyasayla karsılastırınca gercekten bazı urunlerı cok daha kalıtelii ve aynı paralarda
denk geldiğinde cok guzel rakamlara urunler alınabiliyor. sürekli gider bakarım almasam bile model fikir oluyor.
sancılı işler miş yaa bende bitirsemde kurtulsam :D
maskoya gittiğimde burayada özellikle ugrayacagım. saolun :)
çok uzak bana orası ama o tarafa geçtiğimde aklımda olsun bakarım. teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
süreç hala devam ediyor bir kaç yere baktım istediğimi bulamadım net olarak ama buna bayıldım.
bursa inegölde yapılıyor ama hangi firma hangi atölye yapıyor bilemiyorum
bunu bulabileceğim veya yaptırabileceğim bir yer önerisi olan var mı ?
kol kısımları son resimdeki gibi olacak
http://www.vivense.com/images/storie...K3/uk3-106.jpg
http://www.vivense.com/images/storie.../uk3-106-2.jpg
http://www.vivense.com/images/storie.../DV3-116-6.jpg
Eğer ki inegölde mobilyacı tanıdığınız varsa ciddi anlamda işiniz görülür.. Paylastıgınız resimdekinin aynılarını sadece ufak tefek farklılıklar olmak üzere bicok magazada bulabilirsiniz.. Çoğu yerde modellerin isimleri aynıdır zaten..
2 sene önce abime oturma odası bakarken saloni ve ayarındaki bircok mağazadan 6000 TL'nin altında bulamadık.. Zor bela tanıdık vasıtasıyla aynı koltuk,aynı malzeme hatta daha kaliteli diyebilirim direk imalattan 1400TL'ye aldık.. Ki imalatçının normalde sattığı fiyatta 3bin-4bin arasıydı..
Ne yapıp edip bi tanıdık sözü geçen birini bulun mutlaka, hosuna giden modeller illaki cıkar, nakliyeyi falan düşünme bile.
Senin resimdekilerde;
http://www.vivense.com/oturma-odasi-...mi-modeli.html
http://www.vivense.com/oturma-odasi-...73-modeli.html
ben resimleri zaten vivense den aldım :D
oradaki fiyatlar oldukca pahalı oldugu için daha uygun alternatiflere yöneldim. birde orası sadece internet üzerinden satıs yaptıgı için görmeden almak istemedim.
sizin bursadaki tanıdık kimdir isim yer paylaşabilir misiniz. bende bu resimlerle gidip bir fiyat almak isterim.
bu tarz birsey arıyorum. yatak ve sandıklı olması önemli yer olmadıgı için olabildiğince kullanıslı olsun istiyoruz. bir cok markada var evet ama ya sandıgı olmuyor ya bazası olmuyor yada ikisi oluyor tasarım cok kaba veya kolları hosumuza gitmiyor vs
en azından kollarında değişiklik yapırabileceğimiz bu tarz birseyi kaliteli uyguna yapabilen yerler önemli.
bu kose takımı için max 3000tl bütçem var mesela öyle söyliyim.
maskoda BARİ MOBİLYA var KEMAL SOYLU sıteden özgü yönlendırdı dersen baya bı yardımcı olur ıstedıgın köşe takımınıda yaptırabılır kendı ustalarına bı görusmek lazım
urunler cok kalıtelı saglam ve acayıp konforlu evımızdekı köşe takımı BARİ mobılyadan aldım koltuga oturanın konfordan uykusu gelıyor :D o derece rahat
@23 deki takımlar çok güzelmiş, eğer tanıdık varsa ben de almak isterim bu takımdan.
Merhaba;
Kayseri'de ağırlıklı yurt dışına olmak özel üretim cafe, restorant (toptan) mobilya üretiyoruz onun dışında Türkiye'nin bir çok iline ve web sitesine perakende mutfak takımı (bank vs) veriyoruz düşünürseniz PM atayım.
dostum hayırlı olsun
bende yeni evlendiğim için hemen derman olayım.
inegöle sakın gitme aradığını bulamazsın
fakat internetten nillys markasına bak hem modeller hem kalite hemde fiyatlar çok iyi
öneririm. maskoda şu an fiyatlar çok iyi yıl sonu olduğu için.
nillys mutlaka bakmalısın. pazarlıktan da vazgeçme zorla mutlaka :)
masko yazmısım özur dılerım MODOKO olucak dukkanın lınk ı Bari Mobilya
ömer İder i mutlaka araştır , kendi evime hem ailemin evine iderden aldık.Fiyat kalite oranı güzel.Makul ürünler var.Benim evin salon oturma ve yatak odası , ailenin salon ve oturmayı ordan aldık.Şu ana kadar herhangi bi sıkıntı yok.
Öyle yada böyle tavsiyem çok ayrıntıya girip paranızı boşa harcamayın eskisi gibi değil artık hanımlar çabuk sıkılıyor boşuna birsürü alıyoruz sonra oturup karşısından bakıyoruz gerek varmıydı diye.
Hayırlı olsun. Yeni evlendim bende baya sıkıntılı süreç bu eşya alma süreci şimdiden Allah sabır versin diyorum. Mobilya konusunda irfan home gibi kuruluşlardan şiddetle uzak durun. Küçük oda için bir köşe koltuk bir berjeri 4 kere aldılar gönderdiler doğru yollayana kadar. Düğünden 1 ay önce gelmesi gereken ürün düğünden 45 gün sonra geldi. İllallah ettirdiler. Salon mobilyasını saloni'den aldım ben, kalite kurulum vs konusunda süperler tavsiye ederim. Tasarım olarakta mobilyaları çok iyi. Birazcık fiyat farkı var irfan home vs ile doğal olarak.
İyi araştırın bir dükkanda 3500 lira denilen yatak odasına diğer dükkanda 6bin gibi rakamlar söylenebiliyor. Pazarlık yaparken çingeneleşin ciddi fiyat düşüyorlar.
Ev kendinizinmi bilmiyorum ama, tadilat , fortmanto mutfak dolabı vs durumları varsa yardımcı olurum yaptırıpta çok memnun kaldığım biri var.
İnegöle sırf aklım kalmasın fikir olsun diye gitmeyi düşünüyordum. Bi ayak zaten bursada oldugu için 1 gun ayırabilirim. Maskoya hiç gitmek istemiyordum ama sanırım bu hafta sonu bi tur atıcam bakalım orda hava nasıl :)
netten baktım ama tam istediğimi bulamadım özel üretim yapıyorlarmı diye bir iletişime geçmek gerek. modokoya gittiğimde ugrarım 2-3 tane ismi verilen dükkan oldu sıradan hepsini dolasırım saolun.
alıcağım zaten bi tv ünitesi bide köse takımı. görüntüsünden cok kullanıslılıgına bakıyoruz. sandıklı ve yataklı istememizin sebebi bundan. kollar da benim hayalimdi gercekten kullanıslımıdır hiç sanmıyorum :D
çok tesekkür ederim
valla cok sıkıntılı durumlar kime nereye güveneceğini bilemiyor insan o yuzden referanslı yerler bakmak istiyorum. pazarlık konusunda haklısınız maaliyetleri gercekten cok düşük satıs fiyatları ucuk.
mecbur alcaklar giydirelim algısı mı vardır nedir bilmiyorum ama pazarlıkta gercekten cirkeflesmek sart :D
Bu gösterdiğiniz iki tipin birleşimi şeklinde özel olarak yaptırabileceğiniz kumaşını dikişini vs. her detayını ayarlayacak iyi bir usta var masko da eskiden iş yaptırdığımız ama bu ebatlarda çift yatak ve bazalı özel üretim 3500 den fazla tutar diye tahmin ediyorum
o değilde gözümüzün önündekini görememişiz.
saloon mobilyaya bakmıstım ve selena takımı begenmiştim ufak diye sonradan daha buyuk arayısına girmiştik şimdi kontrol ettim yukarda yaptırmak istediğim hazırda varmı kollarını değişebilirsem sanırım istediğime ulaşıcam :)
http://www.saloonmobilya.com/store/m...pg&intSize=999
http://www.saloonmobilya.com/store/m...pg&intSize=495