Kol çıkması ve geçmişte yaşanan kalp rahatsızlığı çürük vermeye sebep oluyor mu?
Eski bi revirci olarak tavsiyem; muayenede neyiniz var neyiniz yok söyleyin, ayrıntılı tetkik istiyorlarsa hepsini yaptırın. Askere gittikten sonra ''Vay benim şu sıkıntım vardı, sivilde üstelemiyordum ama burada nüksetti'' falan dinlemiyorlar. Çünkü oraya gittikten sonra numara yapanla gerçekten rahatsız olanı ayırmak bir hayli zor oluyor doktorlar için. Gitmeden evvel belgelemek en iyisi. Aksi takdirde işin aslı ortaya çıkana dek eziyet çekersiniz boş yere.
şimdi daha kolay olduğunu söylediler, devlet hastaneleri pek kurcalamıyormuş.benden sağlam bir tanıdığım aldı 1 ay önce.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Kalp rahatsızlığının detayını inceleyin derim. Yanlış hatırlamıyorsam askeriye için sağlık dokümanı vardı. Bir zamanlar bende bakmıştım ne tarz sıkıntıda nasıl sonuç geliyor diye. Araştırmanızı öneririm.
Kol çıkmasına ise hayır diye cevap verebilirim. Benim de omuzdan kol çıkma problemim çok var. Abik gubik bi ton tetkike sokarlar sizi, ki bunların en belalısı artrografi denilen eklem arasına 'HAYVANİ' bir iğne ile ilaç zerk edilmesi ile çekilen MR diyebilirim.
Askeri hastanedeki doktor onu isterse hemen uzaklaşın.
Benim gibi boşa acı ve ağrı çekip, sadece spor yapamaz ve komando olamaz belgesi alırsınız.
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
Bu iş birazda doktora bağlı heralde..Belimde 26 tane implant, bacağımda bi platin, akciğer sönmesi, kürek, köprücük kemiği kırıktan yanlış kaynamasına rağmen rağmen baya uğraştırdılar![]()
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Sol kulağım da işitme kaybı var hiç duymuyor aynı zamanda düz taban var ve 2 defa pnömotorax(akciğer sönmesi) oldu açık amelıyat oldum muaf almaya sebep olur mu ?
öncelikle artık askeri hastaneler kalmadı ***** sebepten dolayı.. artık devlet hastanesine yolluyoruz askerlerimizi,orada da herkes çürük peşinde olduğu için bakmıyorlar direk yolluyorlar. Ne kadar raporunuz varsa gidin şansınızı deneyin. Göründüğünüz doktor eğer inanırsa heyete çıkarsınız oradan da yırtarsınız![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
duz taban için eğitim muafiyeti veriyorlar ama işitme kaybı ve görme kaybı için sanırım direk askerlikten muaf veriyorlardı akciger sonmesinin bir riski varsa zaten hiç uğraştırmazlar risk almak istemiyorlar, arkadaşıma gözleri çok bozuk diye muafiyet vermişlerdi ama ozaman devlet hastanesi bakmıyordu çocuk git gel git gel keşke askere gitsem de kurtulsam şunlardan diyordu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bende buradaki tecrübeli abilerime danışayım, yaş 21, 2 yıllık myoyu bitiremedik, 4. yılımız bu sene, iş güç bakıyoruz askerlik problem oluyor, kiloluda bir arkadaşım, bu yüzden çürük almak istiyorum, askere gitmek istemiyorum, boy 1.68, kilo 115, okuldan ötürü 2019 1 ocağa kadar tecilliyim ama şuanda kilo verme işiyle uğraşıyorum zaten, kilo vermeden tecili bozdurup çürük alayım diyorum, sizce bu boy bu kiloyla ilk seferde çürük alma ihtimalim nedir, bildiğin *** göbekli, hafiften kelleşmiş bir arkadaşım.Mevzuata göre 1.68 boyla sınır 95 kilo, 20 kilo fazlam var, bu kiloyla erteleme almadan direk çürük alabilirmiyim acaba, eğer erteleme alırsam okula yine devam edecem.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)