Kanka Biraz arastiriyim cökerim tepelerine :)
Printable View
değişim kampanyası için geçerli sadece ama benim dediğim.. normal tarifeye alıyosan evet 200 lira fark var.. eski telefonunu verip aldıysan (değişim kampanyası) kesinlikle yok 200 lira.. zaten aylık 50 yerine 60 alıyosunuz..
ayrıca ben de ilk aradım evet var 200 lira alınıyo dediler.. değişim kampanyasında yok dedim.. hayır var dedi.. tamam dedim kapattım bi daha aradım başkası çıktı haliyle.. Ona da aynı soruyu sordum, değişim kampanyasında ön ödeme yok dedi. E biraz önceki neden illa var diyo kardeşim sizin birbirinizden haberiniz yok dedim çemkirdim vs.. 3 gün sonra aradılar gelin paranızı alın diye..
Sadece cihaz değişim kampanyası için geçerli ama bu yanlış anlaşılma olmasın
ayrıca o 200 liralık ödeme için istenmesine rağmen herhangibir fatura yazı vs verilmemiş.. Müşteri temsilcisine e nasıl ispatlıycaz biz 200 ü verdiğimizi dedim.. Diğer plus alanları arıycaz, onlardan da alınmışsa on göre ıspat ederiz biz dediler.. ettiler de hakkaten..
bgn ugradım 7 aralıkta yenı kampanya baslayacak dendı
Olay anlasilmistir tum mahalle Vodafone gidiyorduk :D :D
Vodafone'a Edge gelmiş.
http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/ha...ng-galaxy-edge
Yok "Edge" başka model olarak geçiyor.
Samsung GALAXY Note Edge
Kız gibi iphone 5 versek , iphone 6'yı nasıl alıyoruz acaba?
Konuyu hortlatıyoruz biraz ancak şöyle bir kampanya başlatmışlar.
Düşünenlere örnek olsun diye hemde fiyat olarak kaça geliyor tam hesaplayamadım ancak uygun ise cihazı vermeyi düşünüyorum.Kampanya hakkında tam bilgisi olan var mı acaba?
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...Kampanyasi.php
bu bence hattını taşıtmanın başka bir yolu.. 3-4 aydır Vodafone kullanıyorum 14 senelik turkcell kullanıcısıydım, vodafone turkcell in %40 ı bile değil bence.. Daha düşük ücret ödemek için vs geçmeyin derim :)
Nasıl olamıyor vodafone dünya şirketi turkcell bir apple değil yani bence abartı
Bende geçtiğimiz yıla kadar turkcell kullanıyordum,vodafone a geçtiğimde hiçbir eksikliğini hissetmedim
Apple müşteri hizmetleri ile konuştuğumda yurtdışında eski iphone'u verip yenisini alabiliyorsunuz dedi. Türkiye'de de bu işlem başlıcak Haziran ayı gibi düşünülüyor dedi.
Iphone 6 almak için tarife değiştiricek olanlar acele etmesin bence.